Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #450 Dátum: 08 máj 08, 12:47:25 » |
|
Az lehet hogy a valóságban igy megy de ez egy animében???Hát.... Ha én elrablom a barátnődet és te is akkor nem biztos hogy beválik. Szerintem ez ember és szándék függö ez a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #451 Dátum: 08 máj 08, 13:16:06 » |
|
Látom, látom... a fórumtagok fele kedveli és utálja Sasukét (helyes kiejtés: SZÁSZKE! > ismerősöm tanul japánul) Konohamaru mellett Inarit is utálom. Ő sokkal idegesítőbb volt. Mindig belepofázott a tanoncok edzésébe. Hála istennek, nem szerepel többet! Meg ne lássam őt még egyszer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #452 Dátum: 08 máj 08, 20:42:25 » |
|
De, egyszer még szerepelt egy pillanatra valamelyik fillerben. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kakashi6
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #453 Dátum: 08 máj 09, 07:47:00 » |
|
Hűha bajban vagyok ki az az Inari?!?! :'X Sasuke-hez vissza térve, nem igaz hogy nem tudja értékelni azt hogy Naruto-ék mennyi mindent tettek értem hogy "megmentsék" meg azt is utáltam benne még az elején hogy lenézte Naruto-t igaz még akkor nem volt erős de akkor sem kell lenézni.Mert ő olyan vagány hogy állandóan csak az érdekelte hogy busszút áljon Itachin.Ha nem csak azzal lett volna elfoglalva akkor szerintem nem utálnák eggyien.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ninjahun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #454 Dátum: 08 máj 09, 13:33:49 » |
|
Egyetértek veled Mystyk! Szerintem is bunkó volt Sasuke. Amugy Inari az még a hullámok földjéről lehet ismerős. Ő volt az a kis gyerek aki mindig sírt, mert megölték az "apját", Kaiza-t. Azután Naruto megértette vele, hogy nem kell mindig sírnia, mert ő is elvesztette az apját stb. Akkor volt ez amikor Kakashi és a 7-es csapat harcolt Zabuza(kedvencem) és Haku ellen. Amugy, hogy a témához is írjak én Kakuzu-t utálom, mert megölte Asuma-t.. H*lye pénzéhes dög..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 08 máj 09, 13:54:34 » |
|
a spoilert át kell húzni ninjahun. amúgy kakuzu tényleg idegesítő. de akkor is sasuke legutálatosabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #456 Dátum: 08 máj 09, 19:07:56 » |
|
Amúgy helyes kiejtés nem SZÁSZKE ahogy te mondod kakairuRULEZ , csak a japánok modják így igazából kimondják teljesen hogy SZÁSZUKE csak nem hallatszódik vagy ha nem nekem 8.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 08 máj 09, 19:14:12 » |
|
de a naruto egy japán manga/anime, szóval hogyha a japánok Szászkének ejtik akkor az úgy helyes, és lényegtelen hogy a magyarok Szászukénak ejtik. De mostmár az OFF mezejére tévedtünk eléggé szóval ezt a kérdést nem itt kéne tovább firtatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #458 Dátum: 08 máj 09, 19:29:58 » |
|
Én Sasuket és Orochimarut szeretem kevésbé mert nekem nem szimpi egyik sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #459 Dátum: 08 máj 10, 23:00:19 » |
|
Nálam tulajdonképpen változó. Attól függ hogy ki harcol ki ellen. Azé nem mindegy xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #460 Dátum: 08 máj 10, 23:46:54 » |
|
Hát én valahogy Ten-Ten t nem bírom elviselni a nyávogós hangját és szerintem eléggé szánalmas a harci stílusa nem egy nagy harcos úgymond inkább maradt volna otthon... egyébként Kakashi6 nak mondom hogy: Sasuke azért nézett le mindenkit mert ő nagyon erős akart lenni már kis korától kezdve és valószínűleg keményen edzett hogy erősebb legyen mint a bátyja habár ezt csak kis részletekben lehet látni (nem úgy mint Narutó edzéseit és szenvedéseit...) ezért nézett le mindenkit.(SZERINTEM)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 08 máj 11, 21:55:31 » |
|
Sztem meg azért mert ő Uchiha,meg ugye mert a suliban végig ő volt a legjobb,ezért vmilyen szinten elbízta magát...asszem. Ten-Tennel semmi bajom,bár tényleg szokatlan h csak fegyvereket használ végülis,másfajta tudását nem nagyon mutatta még meg.
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #462 Dátum: 08 máj 11, 22:52:31 » |
|
((((Hogy TenTen nem mutatta még meg másfajta tudását?!! A 220. rész végén lazán "kiüti" Lee-t Tudom-tudom, filler meg miegymás. De akkor is ))))
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #463 Dátum: 08 máj 12, 00:39:45 » |
|
Ő izé... a 220. rész nem filler szerintem, vagyis nem teljesen. Én a legjobban talán Orot utálom, de tényleg a hideg futkos a hátamon a nevetésétől is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 12, 00:44:01 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #464 Dátum: 08 máj 12, 13:23:26 » |
|
"Maga a megtestesült gonosz" mi?
Ja az a ficki tök rideg és ideg amugy ha jol tom annó ö is "tehetséges zseni" volt.?
Vagy rosszul tom?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|