FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #255 Dátum: 07 okt 14, 12:53:11 » |
|
Igeeen :-[ :szeret: Szeressük a kis rokonokat. Egyre jobban hiányolom a shippuudenből. Juj, unokahúgom először nézte meg velem azt a részt jetixen amiben Kankuro is benne volt, beszól hogy mit keres egy nindzsás rajzfilmben Macskanő fia?...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #256 Dátum: 07 okt 19, 14:50:19 » |
|
Igeeen :-[ :szeret: Szeressük a kis rokonokat. Egyre jobban hiányolom a shippuudenből. Juj, unokahúgom először nézte meg velem azt a részt jetixen amiben Kankuro is benne volt, beszól hogy mit keres egy nindzsás rajzfilmben Macskanő fia?... Vicces rokonaid vannak nekem az öcsém meglátja Gaarát és fut ki a szobából.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #257 Dátum: 07 okt 26, 21:36:33 » |
|
Jááj pedig Gaaratól nem kell félni (Mostmár nem...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 07 nov 04, 14:41:41 » |
|
Na ja kicsit túl jámbor lett maradhatott volna keményebb:D:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #259 Dátum: 07 nov 04, 14:47:11 » |
|
Na ja kicsit túl jámbor lett maradhatott volna keményebb:D:P
Már az érzései is beleszólnak a cselekedeteibe.Meg már nem az élete célja hogy gyilkoljon,hanem hogy az emberek egyre jobban elfogadják. (bár ez teljesűlt)
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 07 nov 19, 18:33:34 » |
|
No....énmármost egyet nem értek: Gaara-ból ugyebár kiszedték az egyfarkút. De Gaara-nak ez volt az egyetlen képessége...más szóval használhatatlanná vált, mégis ő maradt a Kazekage, elvben faluja legerősebb ninjája...msot akkor hogy is van ez?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #261 Dátum: 07 nov 19, 18:37:15 » |
|
Amikor elköszön Narutótól, akkor ott még a homokkal szórakozik, szal sztem vlhogy úgy lehetett nála is, mint Narutónál, hogy a bijuu ereje csak egy pluszt adott az amúgy is már meglévőjéhez... különben is, van a jinchuurikiknak is saját chakrájuk meg a bijuu-knak is, nem? ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 07 nov 19, 18:38:23 » |
|
Öh igen, csakhát Gaara nem használt egy jutsut sem a homokos cuccon kívül, azt meg a bijuu-ának köszönhette...ezért nem értem...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #263 Dátum: 07 nov 19, 18:40:37 » |
|
Úgy értem... lehet, hogy eleve volt ilyen képessége, a bijuu meg... csak feltúrbózta... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #264 Dátum: 07 nov 19, 19:08:41 » |
|
A homokot irányító képességének semmi köze az Egyfarkúhoz. A Shukakut csak azért pecsételték bele, hogy fegyver legyen a Homok Falu kezében.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #265 Dátum: 07 nov 19, 19:13:12 » |
|
A homok irányítási képességét az anyjától örökölte asszem. ;D Lehet, hogy vérvonal cucc.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #266 Dátum: 07 nov 19, 19:18:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 07 nov 23, 20:12:18 » |
|
Bevallom férfiasan nem régóta vagyok Naruto fan, de valami megfogott Gaaraban. A Part 1-ben a személiségével nem voltam kibékülve, de miután megismertem az élettörténetét nem tudtam rá haragudni. A Shippuudenben pedig nagon tetszik a hozzáállása. Szerintem pedig nem puhult el, ha kell odateszi magát rendesen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #268 Dátum: 07 nov 30, 18:04:27 » |
|
Nekem a part1-ben jött inkább be Gaara de shiip-be sincs semmi bajom vele cask hát igen egy kicsit tulságosan is jo lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryanlordi
Újonc
Nem elérhető
Gaara of the desert
|
|
« Válasz #269 Dátum: 07 dec 08, 21:03:20 » |
|
Gaara 4 eva!! Nekem is jobban tetszik a simában...a shippuden-ben túl jo lett...gonosz Gaara rulez!! Gaara a kedvencem!! :gaara2: És az is marad!! :gaara6:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|