FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #240 Dátum: 07 okt 07, 20:40:18 » |
|
Akkor ennyi erővel Sand Siblings, azt gyakrabban használják
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 07 okt 08, 15:24:39 » |
|
A team egyértelműen az egyik legjobb:D
Gaara: fejlődőkéses nem úgy mind egyesek.. és egész normális lesz:D Kankurou: egyik kedvencem a bábhasználat miatt bár szerintem ruházata kicsit érdekes...
Temari: legjobb csja egész animében ráadásul erős is:D Amugy ő tuti ennyire idős? nem látszik rajta bár felnőtesebb a többi karakternél az igaz:D (Hajrá Sika:P)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jerakeen
Újonc
Nem elérhető
Gaara:"Rock Lee stole my eyebrows!"
|
|
« Válasz #242 Dátum: 07 okt 09, 23:48:13 » |
|
Én arra vagyok NAGYON NAGYON kíváncsi, hogy a shippuuban Gaara később meg fog még jelenni?? ??? remélem igen mert nélküle... (mondjátok hogy nem fog eltűnniiiiiiii)
|
|
|
Naplózva
|
Nálam jobban csak velem járhatnál, de az is én vagyok.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #243 Dátum: 07 okt 10, 12:08:38 » |
|
Sajna, azóta, hogy kézfogással elbúcsúzott Narutotól, nem tünt fel a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #244 Dátum: 07 okt 10, 17:02:59 » |
|
Azért én bízom benne, ha máskor nem majd a fináléban ill. végső csatározásokban újra feltűnnek... elvégre hogy nézne ki, ha Gaara adós maradna Most jövök rá én még nem is véleményeztem a csapatot...na most pótolom: Gaara: imádom! Olyan aranyos...tényleg olyan ölelgetnivaló kisöcsi...( kár, hogy nincs öcsém... ) Amúgy az anime elején amikor még vérengzős bejön, hogy az a csendes gyilkos típus...mondjuk a természete később is olyan "nyugis" marad. Kankuro: egy kicsit önimádó beütése van a srácnak, meg jó adag egója, de nem baj így szeressük. Na és persze imádom a bábtechnikás srácokat... :-[ Temari: végre egy értelmes csaj az animeben, persze ő se hibátlan...az azért nem szép, hogy néha lenéz más embereket ( na de kivel nem fordul ez elő?? ) szóval nekem ő az abszolút kedvencem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 10, 17:08:30 írta jaina »
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Jerakeen
Újonc
Nem elérhető
Gaara:"Rock Lee stole my eyebrows!"
|
|
« Válasz #245 Dátum: 07 okt 10, 17:05:14 » |
|
Igen, ezt tudom...de mondjuk a Narutoval való harca után is eltűnt 1 időre, aztán újra előkerült szerencsére. Most is ebben reménykedem. :gaara9:
|
|
|
Naplózva
|
Nálam jobban csak velem járhatnál, de az is én vagyok.
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #246 Dátum: 07 okt 10, 20:30:20 » |
|
Kankuro: egy kicsit önimádó beütése van a srácnak, meg jó adag egója, de nem baj így szeressük. Na és persze imádom a bábtechnikás srácokat... :-[
Jaina: szeretlek. Te is engem ugye? <3 Kankuro-nak a shippuuban új bábja van, legalábbis Karasunak kinn volt a sérója is, és ez egy kicsit nagyobbnak tűnik. Vagy le vagyok maradva vagy még nem derült ki hogy micsoda/kicsoda ez az új cucc, és szomorú lennék ha ki sem derülne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 10, 20:31:12 írta FireCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 07 okt 13, 09:18:18 » |
|
> Temari nagyon ügyes.És nincs rossz logikája
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 07 okt 13, 11:55:34 » |
|
Jaja új bábja van az a krokodil vagy gyíkféle ami pajzsként funksionál...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 14, 12:01:02 írta Tanist »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 07 okt 13, 14:47:33 » |
|
Az egy szalamandra és Sanshouonak hívják. És mostmár tekercsekből idézi meg őket. hármat már biztos nem bírt el a hátán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #250 Dátum: 07 okt 13, 14:49:23 » |
|
Un, un. A szalamandra amúgy is nagyobb annál mint ami Kankuro hátán volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 07 okt 13, 15:46:39 » |
|
Én Kankurot és a bábimádatát birom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #252 Dátum: 07 okt 13, 15:58:48 » |
|
Újból és újból megnézem azt a shippu végi szösszenetet mikro Temarival dumál. "Nem úgy gondolta, igaz, Karasu?" szerintem személyiségzavaros... Olyan cuki. :-[ De a sapijáról mikor állapítják meg hogy denevérfül? Mert nekem akkoris koneko...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 13, 15:59:20 írta FireCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 07 okt 14, 12:01:51 » |
|
ÖÖÖ mi az a koneko és mivan a sapijával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #254 Dátum: 07 okt 14, 12:18:45 » |
|
Koneko = Cica, kiscica, kismacska Más szóval TűzCica arra céloz, hogy az egy cicafül-sapka
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|