Amy Lee D.
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 jún 29, 14:24:14 » |
|
nem is tom Kankurou sose volt kedvenc olyan ott van az animeban és kész figura :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 jún 29, 14:26:44 » |
|
Az igaz,de egy Shukakut nehéz megállitani ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 jún 29, 14:30:21 » |
|
Ne felejtsd el Sasori mérgeit...ha Gaarat egyszer is eltalálja vele akkor már Shukaku se ér semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 jún 29, 14:32:11 » |
|
Az nem olyan biztos... Ha Naruto-t is tudja gyógyítani a Kilencfarkú ereje, akkor talán Gaara-t is az egyfarkúé ???
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 jún 29, 14:34:47 » |
|
Télleg!
Igazad van,de a mostani mangából kiderült h Sasori először még nem kedvelte Deidarát és utána sem tom mért kedvelte meg ,de ha baj lett volna akkor tuti h segített volna és akkor Garaanak télleg annyi ???
CSAKRA,MONDTÁK H A 9FARKÚ A LEGERŐSEBB UGYH NEM BIZTOS H A SHUKAKUNAK IS VAN OLYAN KÉPESSÉGE ???
----------------------------- Moderátor: Nem írunk végig nagybetűvel! Ez olyan mintha kiabálnál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 29, 14:40:42 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 jún 29, 14:36:13 » |
|
A gyógyítás az oké...de ha eltalálják akkor valószínűleg felébred és akkor már nem Shukaku az ellenfél hanem Gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 jún 29, 20:41:24 » |
|
nagyon jó kari. elsőnek utáltam, aztán megszerettem. főleg, amikorGaaraért harcolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 jún 30, 15:18:08 » |
|
ez kezd átmenni "Mi lett volna ha..." - ba , de Sasori vs Gaara... Gaara nyert volna, mivel bábokkal közelébe se fért volna Sasori.... öm Gaara megtanulta használni Shukakunak vagy minek az erejét ,vagyis sztem használta , mert ha nem használta volna amit elájult előjött volna.... vagyis shukaku vagy mi is lenullázódott a harcba, meg Deidara ott nem használta az erősebb támadásait....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 01, 13:22:11 » |
|
Épp az volt a harcban a lényeg, hogy nem használta az egyfarkút. Nem hagyta előjönni, mert akkor veszélyt jelentett volna a falujára nézve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 02, 07:22:24 » |
|
Én se szerettem... ;D De most már igen Szerintem egy picit olyan, mint egy mackó
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 02, 08:27:58 » |
|
Kankuro nekem azután vált szimpatikussá,h megmentette Kibát. Az más kérdés,h egy kicsit azért ott is osztotta a Konohaiakat, de a lényeg az,h neki hála Kiba és Akamaru megmenekült. A külsejéről meg annyit,h nekem azért szimpatikus. Mondjuk a macska fülek helyett egy csuklya megtenné.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 02, 12:08:00 » |
|
Kankuro jóó, mindenki megszereti ezek szerint... Aki meg nem, az nemsokára találkozni fog egy holló nevű négykarú bábuval... Najó.... Hm. Kankuro kicsit egoista, nagynak hiszi magát, gyáva és macskának öltözött... Ki mondta, hogy ettől jelentéktelen figurává válik?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 12:09:05 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 02, 14:08:16 » |
|
Sztem az nem macskajelmez (bár először én is annak néztem) hanem Japánban a bábelőadók olyasmi ruhát hordanak. Illetve akkor kezdtem erősen erre gyanakodni mikor valamelyik részben Shizune elbábozott valamit poénból, és ugyanolyan sapka vagy mi volt rajta, mint Kankuro-n. (De senki ne kérdezze melyik rész volt, állati rossz a memóriám és már azt se tudom part 1. vagy csak shippuudenes extra volt ;D )
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 02, 14:10:04 » |
|
Nos én csak annyit tudok biztosra hogy a sapkáján deevérfülcsik akarnak lenni, és biztos sérti az ízlését ha valaki lecicázza...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 02, 14:41:23 » |
|
Okos döntés volt tudtam h tudja már irányítani,amugy Garaa számára sztem Sasori nem lenne ellenfél de mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|