Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 07 júl 26, 18:07:30 » |
|
hm..ezt én is észrevettem..de szerintem ez a ''belső'' változás miatt van hogy kicsit a külsővel is manipulálniuk kellet.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 aug 01, 07:09:20 » |
|
A Rock Lee vs Gaara-Kimimaro hányadik rész meg a naruto vs. gaara hányadik rész?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 aug 01, 10:51:19 » |
|
jó kérdés én is pont most keresem a Lee-Gaara Kimimaro részeket meg akarom nézni ahogy gaara harcol, majd szólok mit találtam:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 aug 01, 12:49:48 » |
|
A Naruto 125. részében érkezik Gaara is a helyszínre, azt nem tutdom előtte mennyivel száll be a küzedelembe Lee, de szerintem max 2 résszel előtte. Naruto és gaara a 76. rész elején kezdenek el szemezni egymással, csak akkor még egy kicsit visszaemlékezgetnek a tényleges küzdelem előtt. De kb. ott van amit keresel.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 aug 01, 15:40:47 » |
|
Kenshin megelőztél megnéztem a Lee-Gaara_kimimaro küzdelmet és nagyon király volt Gaara iszonyat jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 aug 01, 19:28:21 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve naruto005-től: nem volt meg a 4 szó.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 aug 01, 20:22:57 » |
|
Gaara hihetetlen nagyot fejlődött a Naruto-val fojtatott harca után..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 aug 05, 11:53:13 » |
|
akkor ebben tökéletesen egyet értünk mikor lesz már gaara életben az animeben?? :ninjaideg:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 aug 05, 11:55:02 » |
|
Hát amikor életben lessz akkor nem mutatják Őt sokáig és nincs róla ezután már szó :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 aug 05, 22:04:24 » |
|
vallszeg nemcsinál semmi érdekeset ezért nem mutogatják....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 aug 11, 19:18:51 » |
|
Hát amikor életben lessz akkor nem mutatják Őt sokáig és nincs róla ezután már szó :'(
oké ezt tom de akkor is feltámadhatna legalább nincs meghalva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 aug 12, 04:26:29 » |
|
őőőő.. Gaara feeltámadt..vagyis nem feltámadt hanem Chiyo-baa nagyi adta át neki az életét........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 aug 12, 06:30:22 » |
|
de a spoilert át kéne húzni! és nagyot nézne Kishimoto, ha megölné Gaara-t! > egyébként is, Gaara mostmár kihagyhatatlan...de kíváncsi vok most letudná-e győzni Kimimaro-t...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 aug 14, 10:22:05 » |
|
Áhh megtaláltam azokat a jutsukat amiket Gaara használ(t):
Suna no Yoroi - Armor of Sand Sabaku Kyū - Desert Coffin Sabaku Sōsō - Desert Funeral Ryūsa Bakuryū - Quicksand in the Style of a Waterfall Sabaku Taisō - Desert Imperial Funeral Tanuki Neiri no Jutsu - Feigning Sleep Technique Saikō Zettai Bōgyo: Shukaku no Tatte - Last Absolute Defense: Shield of Shukaku Suna Bunshin - Sand Clone Suna Shigure - Sand Drizzle Suna Shuriken - Sand Shuriken Suna no Tate - Shield Of Sand Daisan no Me - Third Eye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 07 okt 07, 17:21:15 » |
|
Ja. Még nem is volt rá semmi utalás, hogy mi történt. De szerintem a homokot ugyanugy tudja használni támadásra és védekezésre.
Igen, ugyanis a homok technikáit nem a Sukaku miatt tudja használni. Mellesleg a téma neve nem lehetne inkéább Baki team?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|