Amy Lee D.
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 júl 14, 16:09:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 júl 16, 08:24:24 » |
|
Ő az egyik kedvenc szereplőm. Bár az meglepett engem,h pont Deidera tudta legyőzni az Akatsukiból, miközben Deidera tök béna. Na mind1, azért nekem szimpatikus Gaara rosszan és jón is, de azt sajna nem tom,h miután kiszedték belőle a Shukakut a homok erejével mi lett. ???
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 júl 16, 08:28:49 » |
|
Szerintem az megmarad, a démon csak felerősítette a képességeit, nem? (meg az igazából, csak ébred fel, ha Gaara elalszik) ??? Mert, ha nem akkor, most nincs semmilyen technikája.... A mangában efölött simán átsiklottak... 8)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 16, 08:30:50 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 júl 16, 08:30:51 » |
|
Sztem a homokot továbbra is tudja használni csak mostmár nincsen neki automatikus védelme. Mostmár, ha támadás éri, akkor saját magának kell védekeznie is.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 júl 16, 08:32:41 » |
|
Szegény, eddig erre oda se kellett figyelnie....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 júl 16, 08:37:27 » |
|
byuu nélkül gyengébb lesz...de ha minden igaz akkor majdd fog tudni aludni^^életében először és nem lesz a fekete csík sem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 júl 16, 08:48:11 » |
|
milyen fekete csík? :o most hogy elvesztette az egyfarkú erejét, már nagyon gyenge lesz sztem, sokmindenki le tudja majd győzni... még Chouji is (főleg ha beveszi a piros tablettát ) Damon deidara nem is béna, és ezt bizonyította azzal hogy le tudta győzni gaarát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 júl 16, 08:50:28 » |
|
a szeme körüli fekete csíknak pápá...Dei ellen nem is használta a byuu-t Shukakuval xarrá csapta volna szerencsétlen Dei-t...ha már így majdnem sikerült neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 júl 16, 08:51:52 » |
|
Szerintem Gaara régi énje is simán nyert volna, ha nem gondol a falura és nem akarja megmenteni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 júl 16, 09:08:52 » |
|
persze....dei nem azért került be az akatsukiba hogy egy jinchuuriki legyőzze :-X
de hogy ne offoljak: a szeme körüli fekete csíknak miért pápá? az nem csak festék? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 júl 16, 09:10:34 » |
|
nem az nem csak festék...az azért van mert a Shukaku nem hagyta aludni és Gaara egész idáig nem aludt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 júl 16, 09:11:29 » |
|
szerintem se vesztett az erejéből vagy ha igen csak minimálisat én meg akartam kérdezni miért tünik el a fekete csík??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 júl 16, 09:13:18 » |
|
angol források írják, hogy a Shukaku állandóan ot dörmögött és Gaara nem bírt tőle aludni... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 júl 16, 09:15:30 » |
|
ha egész életébe nem aludt volna, akkor meghalt volna.......vagy nem, egyszerüen képtelenség fent lenni egész életedbe ugyanis ha sokáig nem alszol egyszer csak összeesel és.......elalszol xD mellesleg elfárad a tested, szal már mozdulni sem tudna a valóságba....jó tudom hogy anime de legalább legyen vmi valóságalapja ha emberekről szól...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #179 Dátum: 07 júl 16, 09:19:16 » |
|
de a byuu élteti Gaara-t...a Shukakuval mindent meg tudott csinálni, amit egy "ép" ember nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|