Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #435 Dátum: 08 máj 21, 22:59:35 » |
|
Az annya nem meghalt a születésekor? Nekem nagyon úgy rémlik. Amúgy én szeretem Gaarat egy jó karakter és tényleg elég szörnyű múltja volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #436 Dátum: 08 máj 21, 23:22:36 » |
|
Jól emlékszel Hiei, az anyja maghalt mikor a drága apuci Gaaraba pecsételte Shukakut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #437 Dátum: 08 máj 23, 14:54:56 » |
|
Ezt véletlenül nem Chiyo-baa tette?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #438 Dátum: 08 máj 23, 14:58:59 » |
|
Ha jól tudom, akkor az apja tetette, de chiyoék is ott voltak... ha rosszul tudom akkor javítsatok ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 23, 16:03:51 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #439 Dátum: 08 máj 23, 16:03:04 » |
|
Igen Garaa anja meghalt mikor Gaara megszületett ... Elméletileg a kissrác mikor már tudta irányítani homokot valamiért megölte ... Mert mutattak olyan képeket amin Gaara nayja tartotta Gaara - t a kezében , tahát nem a szülésbe halt bele ... Utána még normális lehetett volna Gaara , ha a többbiek befogadták ovlna , de szerintem elég furcsa volt nekik , hogy a gyerek tudja irányítani a homokot ... Meg eleve különc volt ... Én nagyából onna számolom az elmebeteg Gaara - t miután megölte a nagybátyját ( a szőke fickó aki megakarta ölni ) ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #440 Dátum: 08 máj 23, 16:10:22 » |
|
Szerintem azért őlt embereket hogy az annyának adja a vérüket. Szászke ellen is azt mondta hogy aljasok vérét adtam neked azelőbb de most egy inyencséget tartogatok.xD Szal lehet ő ölte megxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 08 máj 23, 22:54:30 » |
|
Fúú .. Nem tudom ... Ez már a bonyolultabik része a dolognak ... Szerintem a magánytól bekattant 1 kicsit és talán elkezdett valahogy komunikálni a Shukaku - val , és azt hitte , hogy a shukakau az anyja ... Én naggyából ezt tudom elékpzelni ... De ez a része nem hiszem , hogy nagyon ki lett dolgozva ... Valszínűleg csak érzékeltetni kaarták , hogy tényleg kattant a gyerek ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #442 Dátum: 08 máj 23, 23:20:15 » |
|
Jaja...Gaara fura gyerek de ő a kedvenc fiuszereplom...Miert akarta Gaarat megölni a nagybatyja?Mert volt vele kedves is...nem vagom tulzottan ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #443 Dátum: 08 máj 24, 08:43:48 » |
|
Nem akarta Gaara megölni .
A nagybátyja meg nem bírta megbocsátani , hogy Gaara megölte a csávó nővérét ( laias a saját ayját) . Aztán pedig a 4. kazekage meg akarta öletni Gaara - t .... Gaara nagybátyja elvállalta , hogy megöli ő , aztán maszkban rátámadt Gaara - ra , őt védte a homok és aztán azt hiszem össze ropppantotta afickót és az még élt 1 kicsit és levette a maszkjá , Gaara elkezdettt sírni , a csávón még voltak robbanó jeghyzetek , fölrobbantotta magát , Gaara életbe maradt , sírt és a megalkotta azt a jelet ami a homlokán van ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 10:57:11 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
kankurou0124
Gennin
Nem elérhető
Lőtéri döglött kutya xD
|
|
« Válasz #444 Dátum: 08 máj 24, 10:20:12 » |
|
Én úgy tudtam, hogy a ,, szeretet" szimbólum, az a pecsét, amivel a Shukakut belezérták Egyébként azt a ,, csávót" Yashamarunak hívták
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 10:37:03 írta kankurou0124 »
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #445 Dátum: 08 máj 24, 10:51:01 » |
|
Na jó.. Khm A negyedik Kazekage ultimate védelmet akart a falujának, ezért valahogy szerzett egy Bjuu-t [Shukaku, egyfarkú démon], és azt Chiyoo-baa-sama segítségével a fiába zárta, aki még a mama hasában volt. Gaara a szülésnél Shukaku segítségével megölte a kedves mamát, ezért soha nem is ismerte, csak az öccsét, azaz a nagybátyját, Yashamarut, aki mindig is kedves volt vele, és megtanította erre-arra. Azt is ő mesélte be neki, hogy a homok maga az anyja, ezért védi meg, mert szereti, tehát Gaara innen vette, hogy a homok az anyja. Végül, a negyedik Kazekage, vagyis Gaara faterja rájött, hogy Gaara közveszélyes, ezért el kell távolítani, és bérgyilkosokat küldött rá, köztük Yashamarut is, aki a halálnál elmondta, hogy a szíve mélyén mindig is gyűlölte Gaarát, mert megölte a nővérét. És hogy lett volna választása, de ő mégis megpróbálta megölni. Végül megd... Elhalálozik ő is :'X Gaara itt kezd meghülyülni, és szerintem rátett még az a tény is, hogy az apja akarta kinyíratni. A szeretet szimbólum: nem, azt Gaara, vagyis a Shukaku égette a homlokára, mikor eljött az a pont, hogy elgurult a gyógyszere. A shukaku-t semmilyen pecséttel nem zárták el, ezért van az, hogy Gaara idegállapota kicsit labilisabb, mint Narutoé Én legalábbis így tudom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 12:33:30 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #446 Dátum: 08 máj 24, 12:33:02 » |
|
... eljött az a pont, hogy elgurult a gyógyszere. ...
Van egy érdekes különbség az animében és a mangában egy a Gaara multját bemutató kép között. Majd este előkeresem és belinkelem mindkettőt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 08 máj 25, 20:19:53 » |
|
Húú nem kímélte szegényeket ... Mondjuk lehetett sejteni , hogy az anime - ben viszsafogottabban lesz megalkotva , mert azt eleve fiatalabbak és többen nézik ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #449 Dátum: 08 máj 25, 20:51:20 » |
|
Hát azért én nem csodálom h ien volt,esetleg azt h megtudott változni.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
|