FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 feb 04, 15:53:56 » |
|
Az imidzsváltáshoz új cuccok kellenek meg új smink xD De azért szerintem Temarinak is van egy-két szempillaspirálja... Vagy szegénynek már nem jutott semmi, a testvérei elloptak minden kozmetikumot xD
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
szoszi
Vendég
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 feb 04, 16:09:37 » |
|
háth nemtom mért, de garaa nekem nagyon bejön meg temari is, de kankurou nem annyira... a barátaim között(már akik nézik a naruto-t) is elég kedvelt karakter garaa szóval biztos tud valamit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 feb 04, 18:40:35 » |
|
Gaara tényleg mindenkinek szimpi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 feb 05, 05:51:18 » |
|
Hát persze hogy az. Aki képes ilyen mértékben megváltozni egy jó ügy érdekében! Meg amikor a shippuban a falu felől az utolsó erejével viszi el azt a halom homokot! Naon jó fej!
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #319 Dátum: 08 feb 05, 13:40:36 » |
|
Nekem az egesz csapat szimpi Foleg Temari bar az elejen Gaara egy kicsit pszihonak tunt de aztan miutan megneztem a totenetet megertettem ot es orulok hogy Kazekage lett es Kankurou stilusa is tetszik bar egy kicsit ontelt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 06, 08:32:34 írta h_Tunde »
|
Naplózva
|
|
|
|
szoszi
Vendég
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 feb 05, 17:01:37 » |
|
a végére kankurou is elég oké lesz, de nekem akkoris favorit, az elején kicsit fura, de utána kitesz megáért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 08 feb 05, 17:10:20 » |
|
Temari nekem olyan durcás! Mondíg olyan mint ha mérges lenne! Kankurounak csak egészséges az önbizalma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 feb 05, 17:25:42 » |
|
Temari csak adja a megrendíthetetlen ólom katonát . Szerintem Temari a legjobb . Bár Kankuro se rossz , csak zavar a túlzott magabiztossága . Háát Gaara tényleg jobb lett . Bár így se túl bizalom gerjesztő , de még midnig jobb , mint volt .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 feb 06, 08:34:56 » |
|
Szerintem ok egy jo csapat es sztem Kankurout zavarja az hogy Gaara a fonok pedig o idosebb nala
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 feb 06, 08:36:02 » |
|
Ó igen zavarja. Mondja is neki, hogy időnként hallgathatna a nagy tesóra.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #325 Dátum: 08 feb 06, 10:59:43 » |
|
De szerencsére csak egészséges testvéri csipkelődés! Magában naon örül neki h megváltozott és h ilyen csudi jó Kazekage lett belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 feb 06, 13:26:58 » |
|
Hát a simában én azt nem testvéri csipkelődésnek nevezném , hogy olyasmit mond a másiknak , hogy : Ha mégegyszer az utamba állsz megöllek !! Ez valahogy úgy érződött nekem , hogy szegény gyerek full pszhihopata azt kiderült , hogy az is . De végülis sikerült megváltoznia .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 feb 06, 13:48:27 » |
|
Én a shippura gondoltam! Ott már megváltozott Gaara! (szerencsére) Ott már igazi testvéri viszony van közöttük! Temari a legidősebb ugye? A viselkedése alapján tuti!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 feb 06, 15:10:52 » |
|
Temari a part egy ben15-16 eves kankurou 14-15 es Gaara12 eves szal o a legnagyobb(irja az angol wikipedian)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 feb 06, 15:27:14 » |
|
Íme egy kis macskaizmus! A fekete macskában (Kankuro) található egy gén, ami meghatározza a szőre színét (és kísérleteznek vele a tudósok, mert gyógyít betegségeket). Emberek esetében ez a gén vörös hajszínt eredményez (Gaara)És még valami! Az ókori egyiptomban ha egy embernek meghalt a szent állatkája, a macskája, tisztelete jeléül leborotválta a szemöldökét (Gaara szintén xD)Fantasztikus az ilyesmi (Igen, temari a legidősebb)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 07, 14:31:39 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|