|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 aug 13, 09:08:35 » |
|
Angyali hangod feltámasztja a holtakat? ^^ Erről már beszéltünk, MSN-en, ne higgyetek neki, nagyon jók leszünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 aug 13, 13:37:09 » |
|
Uhh majd igyekszek megnezni titeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 aug 13, 19:22:42 » |
|
Angyali hangod feltámasztja a holtakat? ^^ Erről már beszéltünk, MSN-en, ne higgyetek neki, nagyon jók leszünk ohh köszönöm szépen, de akkor iiissssss.......................
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lovasandika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 aug 14, 18:25:45 » |
|
tudnátok segíteni? 1.Hol tudnék szerezni kakashis parókát,vagy valami olyan szövet szerű izét,amiből összelehetne dobi? 2.A barátnőm sasuke lesz,de sajnos ő nem tud olyan boltot,ahol meg lehetne venni a jelmezt,vagy legalább olyan ruhákat amiből össze lehetne dobni Sasuke-t...tud valaki ien boltot Budapesten,vagy Érden? köszi!!! és bocsi az offért ^^ de nagyon sűrgős köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 aug 19, 17:36:14 » |
|
Hát kérlek alásan...Sasuke jelmeze roppant egyszerú...fogsz egy kék pólót és a hátára rányomsz egy Uchiha jelet + fehér rövidnadrág Ha a másikat akarja akkor fogsz egy garbót meg rövidnadrágot...mind kettő fekete. Ezen jelmezekhez fásli is szükséges...od ötletem sincs... ha a harmadikat akarja ötletem sincs...
Hogy parókát honnan szerzel az jó kérdés...én bolondboltban láttam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 08 aug 19, 19:51:04 » |
|
En majd kiirom a nevem magamra, vagy valami, de ha lesz nkw-s polom akk nem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 aug 19, 20:45:19 » |
|
100% h megyek és Hinata leszek elvileg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 aug 19, 20:47:07 » |
|
Én ma vettem meg a fekete anyagot a köpenyhez, szal mostmár Nekozawa tutiXD Juuujjdevárom*-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 aug 19, 20:54:25 » |
|
Lnmeg se a fekete nadrágomat, se a fehéringemet nem találom, szóval lehet bebukott a Zero cosp is .. Szal utcai ruha powa xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 aug 20, 12:38:38 » |
|
Am valaki nem tudja, hogy lehet-e még jegyet venni a Conra, mert én most jöttem haza nyaralásból és fogalmam sincs, hogy most mivan? szerk: Nah megvilágosodtam, és most már tom, mi a helyzet, most már csak azt kellene eldöntenem, hogy egy vagy két naposat vegyek? * * (ez csak ilyen költői kérdés)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 20, 16:24:18 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #341 Dátum: 08 aug 22, 09:50:40 » |
|
Át kellett gondolnom, és arra jutottam h csak szombatra fogok menni mindkét napra akartam, de nem fog menni, mert akkor mikor tanulok? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 08 aug 24, 18:48:12 » |
|
minekaz? nemtanulsz azt cső nahjó nemrontommeg a népet márcsak attol parázok de nagyon h milesz ha pont akkor irunk töri tézét mm azutáni héten......mer aza tzelég para... mind1 a lényeg h berci bébi 2naposat vegyen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #343 Dátum: 08 aug 28, 15:07:14 » |
|
Nekem is csak avval van a bajom hogy 1 vagy 2 napra mennyekxDD. Mondjuk nekem 60 km nincs annyira messze de minden nap fel meg lejárkálni nem túl nyerőxD. Szal még én is gondolkozoban vagyokxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #344 Dátum: 08 aug 28, 16:44:31 » |
|
Át kellett gondolnom, és arra jutottam h csak szombatra fogok menni mindkét napra akartam, de nem fog menni, mert akkor mikor tanulok? xD Nekem is ez a "problémám".... és anyám csak egy napra enged el, mert, h akkor nem lesz időm tanulni és mostmár nem lazulhatok úgy, mint 8. második felében De, egyik nap mindenképpen megyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|