Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 aug 12, 20:45:06 » |
|
nha énis mennék szivesen hamár Kana ennyire hív x"D ha Cartéknál lesz akk nem hanem...akkorse mer szüleim nem engednek el x"D johmind1 ezt letárgyaltammagammal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 aug 12, 20:47:05 » |
|
én mondjuk ha szivessen látnának tényleg akk nagyon szivesen mennék de... -.-"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 20:48:23 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 aug 12, 20:51:52 » |
|
De tök szívesen látnánk szal. nincs is de.. xD Am. nemtudni még hol lesz pontosan a buli de soooooook-soook jófej fórumos lesz és ha én meghívlak akk. az azt jelenti h. jöhetsz és szivesen látunk :'D Crispy... te is jöhetnél pedig... vigyáznék rád...komolyan mond meg anyudnak h. egy majdnem felnőtt lánnyal lennél.. x'DDD (végülis utánna már csak 3 hét és tényleg az leszek szal. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 aug 12, 20:56:27 » |
|
(fuuu milyen büszke anya lehet belőlem egy fölnőtt felelősségteljes gyerekkel) am kana akk mehetnék de nem akarom magam senkire se eröltetni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #319 Dátum: 08 aug 12, 21:03:43 » |
|
Én hívtalak.. ez mióta erőltetés? xD Ott lesz még egy csomó jófej emberke.. pl. Rita :'D meg Ada (mert őket elrángatom..xD ) meg Cart' meg áh.. had ne soroljam fel.. xD Szal. ott a helyed..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 aug 12, 21:06:08 » |
|
ok majd akkor jé akkor majd úgy készülök mondtam már mennyiire szeretlek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 08 aug 12, 21:06:26 » |
|
de kana ez hollenne?XDDD megijenek xD szal éncsakazt érdeklödöm meg hogy hol lenne és hogy mikorra tudnék hazavánszorogni ha ezeket tudom akk anyummal emgdumcsizom x"D >énmár modtam de amugyis tudja jaés kana hozd Bujokát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 aug 12, 21:12:35 » |
|
Hát ha lesz konkrét akk. szólok :'D Am. haza is kísérlek ha köll.. én úgyis egész éjszaka ott leszek.. ráérek veled sétálgatni meg mittomén.. xD Bujot is? Cart' is kérte.. xD dee.. nem szeretnek utazni a szuszóim szal. maj' max. képen viszem el őket.. :'P Noe.. örülök h. végül sikerült meggyőzni h. gyere :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 21:45:50 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 aug 12, 21:43:27 » |
|
Hát, majd jó bulizást meg minden Én szerintem ismét elhívom magamhoz Csillus anyusomat, mint a tavaszi conon, persze csak ha ő is szeretné Con 2 napja közötti este úgysem kívánom a nagy társaságotXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lovasandika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 aug 12, 21:50:53 » |
|
Jujj sikerült rávennem anyát,hogy elmehessek alig várom akit meg tok nézni megnézem az 110 százalék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #325 Dátum: 08 aug 12, 21:59:34 » |
|
Nem akarok reklámozni... de... emberek, nézzétek meg a karaokéverseny csoportos jelentkezőinek nevét, hátha találtok két ismerős Team tagot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 aug 12, 22:19:48 » |
|
Akkor már tudom, kikre kell majd szavazni Demo... mit fogtok énekelni? Rám majd a fanfiction verseny dráma kategóriájában lehet szavazni (már csak meg kéne írnom a ficet, meg beküldeni sem ártana^^")... cosplay verseny még kétséges, valszeg csak szabad cp lesz belőle, de még meglátjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 aug 12, 22:32:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 aug 12, 22:39:00 » |
|
Oh, arigatou^^ Jó számválasztás Most nézem, lesz csoport, aki a Baragoku Otome-t énekli Rozen Maidenből*.* Bár már tavasszal is nagy ívben kerülni volt érdemes a karaokés sátrat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 aug 12, 22:41:10 » |
|
Köszkösz... egomat elővéve elárulom, hogy 14 éve tanulok zenesuliban, zenei egyetemre készülgetek, szal... a tanárok azt mondják tudok énekelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|