|
Cartnecker
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 júl 22, 12:25:24 » |
|
Mevegtövörtévénüvült ^^
Jupííí már csak 2 hónap és con xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 júl 22, 16:18:31 » |
|
Szerintem az lesz, hogy anyámék addig nem fognak engedni a conra, amíg nem lesz szuper a szeptember... mármint a tanulmányi eredményem nem lesz CSAK 4-es, 5-ös... -.- Úgyhogy a con érdekében prímán fogok tanulni. xD Ááá, akk gyűjtsük össze, kik jönnek a conra. Meg kell jegyeznem... Ja meg aki cp-be lesz, az is írja le, kicsoda lesz. És ha hallotok egy csajt, aki ordibál hogy Naruto-kun fórumosok, ide, akkor sztem az én leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 júl 22, 16:37:54 » |
|
En tobb mint valszin hg megyek, de lehet csak az 1. napra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 júl 22, 16:40:30 » |
|
Én is megyek valszeg, de az egész szeptembert végig fogom tanulni xDDD Csak az a baj h a matektanár 1. órán dogá irat xDDD Szal majd arra is kéne tanulni O.o xDDD De ez off
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 júl 22, 18:18:13 » |
|
nekem eddig 99% hogy ott leszek én a 2. napra meek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 júl 22, 18:20:41 » |
|
bence sztem hamár jössz akkor az 1.napra gyere....azon több dolgot lehet venni x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 júl 22, 18:23:40 » |
|
Crispy mennék én első napra csak az idő pont az gáz mert 27 apám szülinapja és buli lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 22, 18:26:29 írta fejesbence »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 júl 22, 18:25:29 » |
|
Szerintem a 2. nap amúgyis jobb szokott lenni, mert akkor történik több minden általában - mindig a performance a legnépszerűbb, legalábbis nálamXD Viszont igaz ami igaz, első napra meg azért kell menni, mert még sok a cucc - ergo: cont kihagyni bűn!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 júl 22, 18:28:19 » |
|
úr isten akk én bűnös vagyok mióta anime fan vagyok 2 con volt és eggyiken se voltam....T_T
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 júl 22, 18:48:00 » |
|
Erre biztosan elmegyek mert kiváncsi avgyok milyen egy ilyen találkozó
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 júl 22, 19:05:43 » |
|
értemmm amugy jah nagyinak van igaza a lényeg h...mind2 napra kikell jönni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 júl 22, 21:00:26 » |
|
Jahh. Mar csak az a gagyi hg nem tok hol aludni.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 júl 22, 21:03:08 » |
|
Jössz hozzánk... úgyis házibuli lesz sztem megint xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 júl 22, 21:25:30 » |
|
jé jut eszembe nekem is elkéne dönteni melyik napra mek majd....mindegyráérmég..... hammmm.....vagy kikönyörgök vmit anyucinál biztos kitalállunk együtt valamit ....azaz reméllem :'X
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|