Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 júl 21, 22:56:54 » |
|
Én is vidéki vagyok...am nem tom hogy másnál hogy van de anyu és apu nem finanszírozza ezt nekem...úgy oldok meg mindent ahogy tudok...szép dolog készülni azzal hogy mennyit viszek de ha nem úgyj övök ki akkor szívás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 júl 21, 22:57:38 » |
|
Hát igen megéri mindenkép már a társaság miat is meg mellesleg ott a con is ha az ember nem birná ki. Énis vidéki vok bár szerencse ittvan magyarország 1.számu vasutvonala talán igy könnyebb valaki fél napot utazik ezért azoknak gratulálok és tisztelem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 23:01:05 írta Rina »
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 júl 21, 22:58:40 » |
|
na oszt beszótá? xD na ezt ki kellet adnom xDbocsi xD én voltam már Hadházi is csak 5 évesen jöttem ide amugy Hadház mellet van Bocskaikert xD és közel vok debihez de ez itt off! Lehet lesz szállásom szoritsatok Xenon gondolom Shachi lesz az a lesifotós xD én viszem amit eddig gyüjtötem és jól bevásárolok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 júl 21, 23:00:34 » |
|
Hat nekem van egy kis tartalek piizem, es mivel meg nem lehet se nyari munkam se semmi ezert biztos hg majd adnak.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 júl 21, 23:01:24 » |
|
Jaja...a társaság nagyon jó...Győrön is nagyon sok rendes kedves embert ismertem meg...itt van pl Rina...és ha jól tom Pestin is sokat fogok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 júl 21, 23:02:46 » |
|
Nekem a pénz nem akadály! Kimegyek az udvarra, eladom a kocsit, oszt 1 szó nem lehet! Utána mindenki a vendégem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 júl 21, 23:03:06 » |
|
Szerintetek, mint első con, menniy piizt, és mit kéne vinnem? (ha megyek...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 júl 21, 23:04:00 » |
|
Shachi csinálhatsz képet amennyit akarsz de csak ha megvendégelsz nekem is első con és annyit viszek amennyit birok
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 júl 21, 23:05:43 » |
|
Hát igen itt nyüzsögtek az újnál újabb ismeretségek még nem forumosok részéről is ugye Morita a te marcid meg dani2 meg pár forumos.Nagyon jófej emberek igy a társaság mindig ujjul de megmarad a régi is a hangulat mindig jó .Nekem ez lesz életem 4. conja. Remélem most 2 napos lesz nekem is. nekem a nyári volt a 3. conom és ekkor vettem elöször valamit de azt se magamnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shachi-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 júl 21, 23:06:07 » |
|
Oksé Kszenon! Majj gyere oda hozzám,(úgyis megtalálsz) aztán meghívlak valamire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 júl 21, 23:06:14 » |
|
Niikem is, en egy tizest sztem.xD (jo sok azee.xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 júl 21, 23:07:29 » |
|
És ha mindenki jot akr magának és be akr menni elövételbe veszi meg a jegyet mielöt kint marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 júl 21, 23:10:01 » |
|
Amúgy tényleg érdemes minél több pénzt magaddal vinni, és nehogy olyan hülyék legyetek, mint most én... a vonaton vettem észre, h mindent elhoztam, csak a pénztárcámat hagytam otthonXD Szerencsére voltak olyan kedves barátaim (Csillus, Arvael, Morita), akik felajánlottak némi összeget, h ne animés cucc nélkül menjek haza Jegyet megvettem a Sakurazakában, amint meghallottam h árusítják, és akkor már Csillusnak is megvettem, mivel ő Miskolci. Vidéki barátoknak szívesen veszek jegyet, szerintem ez nem olyan nagy dolog, bár azért 10 embernek mégsem, annyi pénzem nincs nekem semXD És a társaság tényleg isteni, olyan, mint valami nagy család A mostani nyáron is megláttam vmi artbookot, ami egész szép volt, egy csaj meg leállt dumálni, h tök szép az artbook meg minden, és h viszonylag nem drága, én meg csak bólogattam, meg igeneztemXD Sajna el kellett mennie, mert haverok rángatták elfele, pedig szívesen beszélgettem volna mégXD Amúgy a Retard animés performance cp-csoport kék hajú csaja volt azXD Imádom a cont, mondtam már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 júl 21, 23:12:43 » |
|
amúgy má nagyon beleéltem magam de aztán nehogy kiderüljön hogy a 2 napos jegy 10millába kerül valaki nem tud egy árat mondani?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 júl 21, 23:13:00 » |
|
en ha osszedumalok valakivel, mindig elkerem a mobil, msn vagy email szamot Am hany nappal elotte szoktak alt. megvehetok lenni a jegyek? Majd rajtam is segithetne valaki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|