Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 júl 21, 17:16:20 » |
|
Ehh jo nektek hg pestiek vagytok. Par evvel ezelott kimehettem volna, Budan laktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 júl 21, 18:21:22 » |
|
Hajraa.xD Mondd azt hg elaludtal.xD Hat Crispy majd megkerdezem. MAAJD. Hatha. Meg valszinu hg Debrecenbol kell majd mennem vonattal. -.-"". Vagyis egyedul nem mehetek.xDD.
Kroncsi-neechan, Syzygy és jómagam is Debrecenből megyünk majd csihuhuval. ^^ Esetleg egy tali majd az állomáson?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 júl 21, 18:44:38 » |
|
Én fehérvárról megyek... és közelebb van mint győr ez azzzzzz . Esetlegesen ha valaki onnan jön avval az állomáson szívesen találkozom de azt ne várja el hogy oda találok a Pecsába mert én a déliből kilépve elfogok tévedni . Viszont ha nem tévvedek el a déliben tuti történik velem valami hmmm csoda most semmi nem történt velem a csak haza fele 30 perc késéssel ment a vonatonmxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 júl 21, 18:46:35 » |
|
Kroncsi-neechan, Syzygy és jómagam is Debrecenből megyünk majd csihuhuval. ^^ Esetleg egy tali majd az állomáson?
okeee. Csak akk mar tenyleg ra kell vennem hg elengedjenek. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 júl 21, 19:07:46 » |
|
Hajraa.xD Mondd azt hg elaludtal.xD Hat Crispy majd megkerdezem. MAAJD. Hatha. Meg valszinu hg Debrecenbol kell majd mennem vonattal. -.-"". Vagyis egyedul nem mehetek.xDD.
Kroncsi-neechan, Syzygy és jómagam is Debrecenből megyünk majd csihuhuval. ^^ Esetleg egy tali majd az állomáson? szerintem én is onnan indulok de lehet hogy jön velem Harrd és akkor egy tali nem lenne rossz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 19:11:10 írta fejesbence »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 júl 21, 19:10:49 » |
|
Akiket, nem engednek el a szülei, szerintem, ma este szökjön meg és, gyalogoljon el a MAT-osokhoz .... Vegyen magával pizt is .... Conig felér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 júl 21, 19:11:08 » |
|
na még a végén kiderül hogy a fél fórum debrencenből/környékéről jön
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 júl 21, 19:12:13 » |
|
ehh. Eleg aznap elsokni, es annyi penzt vinni hg vonatra is eleg legyen.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 júl 21, 20:01:06 » |
|
jaaaj nagzon szeretnék ide menni és elméletben elvan érve hogy mehetek sajna vaszleg egz napra de legalább valami mondjuk még ha szerválnák szállást az jo lenne....hmmmmm jaj nagyon szeretnéek menni mondjuk pestre engednek egyedül is az ok csak elérjem a csatlakozást hmmm....nah mindegy tök lényegtelen infókat osztok itt meg.....hmmm legalább van 1 okom várni a szeptembert......ja és nemhogy elfelejtek előre jegyet venni.....hmmmmm fu ilyen nincs izgulok ilzen izé miatt mondjuk ah majd meglátjuk....őő reméllem nem irtam le 60x ugyanazt a gondoilatot :'X
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 júl 21, 20:02:05 » |
|
Hmm...én is Debrecenből megyek fel...alsóhangon 2 napra...az együttmenés ötletét támogatom én is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 júl 21, 20:04:48 » |
|
szerintem én is onnan indulok de lehet hogy jön velem Harrd és akkor egy tali nem lenne rossz Hát, mivel engem nem engednek vonattal, ezért vaószínű h felviszenk Pestre, kiraknak a PeCsa előtt és kész... Ha Felvisznek, mert még ez sem biztos..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 20:24:59 írta Harrd »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 júl 21, 20:20:03 » |
|
Ezz-azzz ^^ Minél többen, annál jobb De az IC mindenki felejtse el, mert egy rész nem tesz jót a pénztárcának (főleg az enyémnek[<-- már nincs diákigazolványa^^"]) és a "vonattal megyünk a CON-ra" érzést is elrontja (nem lehet mászkálni a kabinok között meg az a dili helyjegy van -.-).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 júl 21, 20:24:10 » |
|
A kabinos utazás jobb ^^...... Amúgy ugye milyen jó a diákélet? Finanszírozza az állambási a Conra jutást ...... Mondjuk ennyit elváruk tőlük..... Hamár cseszegetnek minket az ORTT-vel Amúgy, nem érdemes autóval menni Conra, mert nem lehet bejutni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 júl 21, 20:29:11 » |
|
+ az IC-t nyárra lefagyasztják...szal ha valaki azzal akar utazni sapka sál...nekem meg nincs kedvem egy újabb középfülgyulladáshoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 júl 21, 20:30:01 » |
|
talaltam ki egy otletet hg engednenek fel (igeeen meg leirom vagy 100x problemamat.xD).. ugy hg felmegyek veletek ( ) aztan majd jojjenek ertem. Masnap ugyanez.x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|