Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 júl 20, 21:30:57 » |
|
És jelentem, ismét cp tervet váltottamXD Tudom, ez már kb az 5. váltásom, de mivel hamarosan el kell kezdeni a performance csapattal a megbeszélést, véglegesítenem kell a karaktert. És Urahara lett belőle^^ Csillushoz öltözöm, mivel ő a csapatunkban Yoruichi leszXD Sapkám már van, szal egy cp kellékkel kevesebbXD Már csak a cipőjét lesz bajos megoldani, meg a sétabotot :'X Főleg az előbbit, amit valszeg mással kell megcsináltatnom, szal majd körbe kell érdeklődnöm, ki ért a fával való barkácsoláshoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 júl 21, 14:01:52 » |
|
Kedves fórumozó társaim... Megtudtam Ayseenak és a Cosplay.hu-nak köszönhetően, hogy mikor lesz az őszi con. Eddigi ismeretek szerint: Mettől: szombat, 27. szeptember 2008 Meddig: vasárnap, 28. szeptember 2008 Hely: Pecsa - Petőfi Csarnok, 1146 Bp, Zichy Mihály út 14. Kapcsolattartó: info@animecon.hu Forrás: Cosplay.hu
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 júl 21, 14:03:25 » |
|
Hogy szeptemberben? Bele kellene húzni a cosplayba........ Az október jobb lett volna, az köel van a szülinapomhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 júl 21, 14:09:05 » |
|
Tavaly, Október 29-30.-án volt .... Nekem meg November 10.-én van a szülinapom xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 14:16:44 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 júl 21, 14:17:50 » |
|
Hát, ha minden renben megy én Nasival koszpléjezek, majd Akatsuki csapatba ........... Asszem én a mutimat meg is kérdezem, hogy van e rám 40 ˝$-ja és akkor megrendelem netről a köpenyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 júl 21, 14:26:04 » |
|
Jóvan, nekem a muterom aztmondta, megcsinálja.... még tavasszal..... nem jött össze Amúgy, Ősszel is volt egy találkahely, valami híd-nál .............(Igen a PeCsánál) de én nem találtam ott se4nkit.... Ezt majd Carték elintézik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 júl 21, 14:30:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 júl 21, 14:32:16 » |
|
Én is voltam ott, de dettó nem láttam senkit. X"D Na mind1... Na jó... a legjobb ötletem az, hogy felmegyek a híd tetejére és onnan üvöltök. XDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 júl 21, 14:35:56 » |
|
Hányfelé voltatok? Én 10 elöt érkeztem és láttam akkor az egész bandát azt velük logtam majdnem egész nap.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 júl 21, 14:37:43 » |
|
Én oplyan negyed-fél 11 körül értem oda ....... kerestem az MNKW-s pólókat, meg Mooniet, de nem találtam senkit....... Mondjuk, nem valami a jó a két szép szemem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 júl 21, 14:41:52 » |
|
Jó kérdés,mikor voltam ott. Am én is kerestem NKW-s pólókat, de nem volt sehol. :'X Am én közbe quizmester is voltam a sátroba. Úgyhogy csak dél fele értem rá... Nem láttatok egy Sasuke, egy Temari és egy Sakura cosplayest 3-asban? Temari és Sasuke fújta a fekete hajú Sakura-t rózsaszín hajúra. Mert az én voltam, mint Tem, Sasu és Saku. Volt, aki le is vidizett minket, hogy kergetett Saku. :'D De am volt 2 fórumos, akivel taliztunk, csak nem tudtuk egymásról, hogy ismerjük egymást. X"DDDD Gabor-sama és Syzy volt. Áááá, komolyan, kiírom magamra,h "Én vagyok Abarainé Sabaku no Temari" De mondjuk, nem kell, mert mellettem lesz Renji, úgyhogy tudni lehet akk. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|