seriyuun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 ápr 30, 11:09:14 » |
|
Messze van ugyan, de tervezem a 3. cosplayomat ÉÉS a negyedik conom lesz=) Jajj alig várom fúúú olyanokat fogok hülyülni amióta a con volt nagyon beindultam már mint a conra és a cosplayre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 máj 01, 12:57:23 » |
|
énis szeretnék menni már nagyon szeretnék találkozni veletek^^ rem akkor nem lesz semm...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 máj 01, 22:10:44 » |
|
alig várom már az őszi cont 1. cosplayemet fogom elkövetni a conon...hogy tudtak erre rávenni :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 máj 01, 23:06:06 » |
|
lol sztem nemvolt nehéz xDDD am erre énis meek dekomolyan xDDDD nemúgy mint a mostanira mert muszááj xDDD hmm és cosizok is decsak valami egyszerűbbet pl Elll a desznótból v valami olyasmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 máj 01, 23:15:24 » |
|
Oh.. csak én fogok normális szerelésben virítani? Nah.. nem baj! Én meg csináltatok addigra egy Kana-chan-es pólót és cp.-elem magamat.... Am. 99% hogy megyek... (1% <- tudjátok az a fránya metro /ami nincs is/ bármikor elüthet... ) És örömmel látom, hogy erre mégtöbben szeretnének eljönni mint a most tavaszira. Megint lesz kivel ismerkedni.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seriyuun
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 máj 02, 09:13:21 » |
|
Uhh... ahogy olvasgatom a fórumokat RENGETEGEN (több mint amit elképzeltem ^^'') jönnének mennének az őszire! Ami nem is baj annyira Csak EGY, hogy nagyon kicsi lett már nekünk nagy anime fanatikusoknak Szóval barátnőimmel és ismerőseimmel elkezdtünk ezen filózni, hogy hol lehetne nagyobb helyszínt találni Erre valaki megszólal: - Figyu má'! Mi lenne, ha a Westend-et kibérelné a MAT? Tudjátok az egészet... (megjegyzés: {mi} kibérelnénk X'D) Gyááá ezen olyan röhögőgörcsöt kaptunk.. x'D nagyon állati volt ez az ötlet/beszólás. Mondjuk az szerintem igen érdekes lenne, ha tényleg ezt megtenné értünk a MAT Na meg a Westendből az addigi árusokat "kilakoltatni" aztán vissza... áááá nagyon macera lenne na meg ott a költség Nyah mindegy legalább nevetünk egy nagyot ezen az ötleten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 máj 02, 09:29:42 » |
|
Oh.. csak én fogok normális szerelésben virítani? Nah.. nem baj! Én meg csináltatok addigra egy Kana-chan-es pólót és cp.-elem magamat.... Am. 99% hogy megyek... (1% <- tudjátok az a fránya metro /ami nincs is/ bármikor elüthet... ) És örömmel látom, hogy erre mégtöbben szeretnének eljönni mint a most tavaszira. Megint lesz kivel ismerkedni.^^ Nem, nem Kana én se fogok cp-ni x'D De egy g_f-os pólot lehet, h kéne csinálni.... vagy ha mást nem egy névjegykártyát biztosan x'D Hú, Ada te is jösz *.* És L cp-vel *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 máj 02, 09:37:36 » |
|
nanáhogy xDDD aztis megbántam h a mostanira nem lógtam el xDDD ésez mégegyszer nemfordulhat elő am jaja Elll leszek ésezmár végleges is xDDD mivel azt szavazták meg pedig nemisbírom Elll-t xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 máj 02, 09:39:27 » |
|
Áh, de tök jó x) Pedig L az jó x'D Bár a személyiséged alapján inkább olyan Kirás vagy De én L-et jobban csípem x')
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 máj 02, 10:22:42 » |
|
Anyu, sensei, énse cp-zek^^ de így nem fogom felismerni a többieket... akkor már énis csináltatok Rekage-s pólót^^
Rekage NKW user xDxDxD
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 máj 03, 18:18:00 » |
|
Wuw! Éljen:D woáéééw:D Ilyen is lesz És eljutok majd a számomra bűvös hármashoz:D Mármint a harmadik conom lesz:p Ada ez már kötelező neked:D Még jó, hogy jössz:D Megígérted:D Szavadon fogunk hehe:D Hmm... még ráveszek valakit asszem:D Jah:D És én is ott leszek, természetesen:D Talán cp-vel, talán nem... lustaságom kiismerhetetlenXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 18:20:18 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 máj 03, 18:25:33 » |
|
Mivel a PeCsa itt van tőlem 15 percre, kizártnak tartom, hogy 17 éves fejjel ne engedjenek le oda Szal, ha minden jól megy, velem is összeakadhattok
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 máj 12, 16:25:55 » |
|
Hát eredetileg úgy volt, hogy Don Kan'onji leszek. De mivel lesz még egy Kan'onji szintén versenyben, és ez nekem nem oké (nem érezném jól magam), így inkább Vampire Knight cosplay, Yuuki^^ Úgyis lesz egy Kaname csapattársam is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 12, 16:26:44 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 máj 12, 16:35:21 » |
|
Várom már a cosplayod egy Kaname is lesz az már jó lenne most conon már láttam Zerot de Kanamet nem.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin