Chakra
|
|
« Dátum: 08 ápr 22, 19:53:29 » |
|
Budapesten, a PECSA-ban.
Mettől: szombat, 27. szeptember 2008 Meddig: vasárnap, 28. szeptember 2008
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 12:09:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 ápr 22, 19:58:35 » |
|
na végre egy olyan con amire én is eltok majd menni de még olyan messze van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 ápr 22, 20:00:14 » |
|
jaja előbb legyünk túl a nyárin és remélhetőleg ha elég széen könyörgök anyáýmnbak még mehetek is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 ápr 22, 20:04:27 » |
|
Nekem, még a szülinapom elött lesz... Kb. Én is úgy megyek, majd rá, mint Moonie, de nekem, meg se próbáljon senki Hiccus plüst adni ........ Nameg semmit sem ..... Ahogy mondtam, megpróbálom a cosplayt, attól függ, elkészül e a ruhám....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 ápr 22, 20:11:14 » |
|
Természetesen ott leszek az őszi conon, nem hagyom ki soha 2 cosplay terv: Yondaime, és/vagy Don Kan'onji egyéni performance-ben. Attól függ csoportba hívnak-e, de persze ez még a jövő zenéje Meg ismét fogok indulni a fanfiction versenyen, remélem sikerülhet a bekerülés ezúttal^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 ápr 22, 20:19:54 » |
|
Nah végre egy olyan amire talán még én is el tudok menni, bár ez nagy részt szülöktöl is függ, de Pestre gyorsan beérek még busszal is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 ápr 23, 14:10:56 » |
|
Valszeg erre a Conra is menni fogok, de asszem akkor kihagyom a karaoket!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 ápr 23, 14:29:21 » |
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ Matten! Egy őstehetség vagy!! MENNED KELL!!! Jobb vagy mint Caramel! Látnom kell idén is léggitározást Haruka Kanata-ra Amúgy felesleges, de beírom én is hogy megyek xP Miért ne mennék? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 ápr 23, 15:05:03 » |
|
Hát mostmár engem is érdekel, milyen zenés műsort adtál a conon (tiszta híres lettél)... Valaki nem örökítette meg véletlenül? Am. szerintem én is megyek az őszi conra ^^ de nem 100%. Mi van ha addig elüt a debreceni metro? (igaz h. jelenleg egy sincs itt, de őszig még kiépíthetik... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 ápr 23, 16:15:42 » |
|
Én biztos, hogy megyek. Annyira tetszett a SakuraCon, hogy rászokok én is a conra járásra... Nekem most volt az első... Teszek arról is hogy ne haljak meg addig. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 ápr 23, 16:21:31 » |
|
fúú kinem hagynám. hát Matten nekem mind2 elöadásodban részem volt..mint a sátorosba mins a priivátba..nagyon ott voltálx'D sztemse hagyj fel vele...mindnekinek tetszett xD >>jaés menni is márcsak miattatok elmennék ha nem tetszett volna alapból mégminidg ittvan fórum...nemhagynám ki xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 ápr 23, 16:53:32 » |
|
Őszi Con-ra én is biztosan megyek, és csak úgy beöltözök Kabuto-nak. Matten, neked meg muszály lesz énekelned egy Haruka Kanata-t könyörgöm. Úgy hogy megint "kísérlek gitárral"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 16:54:16 írta Firebrand »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 ápr 23, 16:59:20 » |
|
Én meg eldöntöttem, h vasárnap tuti Don Kan'onji leszek, akár egyéniben, akár csoportosban A szombatot még meglátjuk Még a végén összejön egy komplett képzeletbeli zenekarXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 ápr 29, 10:59:00 » |