Nagyszerű... PvP-zni Fnatic-on mostanában nincs nagy kedvem, a Vortex meg egy pár napja megszünt. Pont amikor már kezdtem egész jó lenni benne. Letöltötem a Frozen-WorldMt2 kliensét, de felrakni még nem raktam fel. Visszamentem GF-re, de nem ám a magyarra, Metin2.ph-ra! Amiket ezalatt a hétvége alatt láttam azzal nagyon megtetszett a dolog. Jó öreg metin feeling.
- Pénteken kezdtem egy karit, de nem játszottam vele, csak szombat délutántól. Lám, +7-+8-as cuccaim vannak, megvan a lovam, (vagyis, holnap 15:00-ra lesz kész a lókép), LvL 30, (nemsokára 31) van 12 lómedálom, (ami fejenként 250000-ret ér) Orkfog, Áldásteki, (2 millió 500.000-t ér) meg még sorolhatnám. A baj csak annyi hogy a kard aurája KK amit ütöttem, nem akart sikerülni.
- Az emberek egész kedvesek, eddig KS-elővel nem volt dolgom, és összehaverkodtam egy sráccal, akivel tényleg lehet is mókázni.
- Kapsz 1 hétre jó pár bónuszt, ha elkezded.
A GM-ekről meg annyit, hogy aki hackelt, vagy próbált, annak bizony rögtön osztották a ban-t. (Olyan 10 embernél láttam, hogy a GM elküldte pihizni.)
Tehát nagyon sok minden van, nehéz elmondani minden dolgot, így nem is próbálkoznék vele. Ja, meg még annyit hogy az item shop is olcsó szerintem (legalább is olcsóbb, mint a GF szerókon.) Van Ox kedden, és csütörtökönként, pénteken nemzeti háború, vasárnap PvP event (sajnos a maiban buktam) És azt el ne felejtsem, hogy a kliens angol, és chatbe csak angolul szabad írni!
Egy szó mint száz, szerintem megérné ha pár magyar feljönne erre a szerverre! Aki esetleg keresne, kékben megtalál General néven.