24 nov 23, 19:23:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 305308 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
fingerboard10
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1275 Dátum: 12 jan 31, 17:22:34 »

Hát a szorzó az asszem 1000% a boltokba kifejezetten nincs sok ujjitás :/ (ezt sajnálom is)
Van egy új npc ott vannak a 65-ös fegyverek,fekák,fejlesztési cuccok,kövek amiket +9-ig lehet húzni stb.....
Hátttt valamennyire eltaláltad,mondjuk persze egy Arany lemezvértér meg kell küzdeni meg egy 110-es fegyverért,de az ien 80-90-es fegyverekért nagyon nem kell Mosolyog Jah és 2új skill is be van rakva a ninjának meg a warinak(mentának nagyon jó mert 2x sebez)
Én 107-es Tőr ninja vok sárga birodalomban Mosolyog a fejlődést meguntam,mivel tőrrel lórol ütni elég sz*r :/ és azért meg tuti nem veszek másik fegyót,hogy fejlődjek Nevet   
Nagyjábol ennyi.

Jah igen és minden hónap végén annyiszor 10Sé-t kapunk,ahányszor annyian fentvannak.pl:200-an vannak akk 2000SÈ Mosolyog
Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1276 Dátum: 12 feb 03, 17:52:25 »

Nevet okés,am a nevem a játékba Dark9898
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1277 Dátum: 12 feb 03, 21:19:41 »

Ez a játék még nem szűnt meg? :O:O  Lehánylak
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1278 Dátum: 12 feb 03, 21:41:16 »

A metinre, én vagy 3 éve játszottam vele, 3 hónapig, és akkor sem volt ár újdonság, azt hittem régen megszűnt.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1279 Dátum: 12 feb 08, 14:11:43 »

Fú én nyáron metineztem sokat. Nevet Most inkább WoWozok, mert rájöttem hogy kábé a metin az arról szól 50es szinten hogy akkor tudsz fejlődni ha fizetsz érte-igazi pénzt. Nekem meg egy játék nem ér annyit hogy kinyissam a  pénztárcám érte-főleg hogy nem kevés pénzbe kerül. smirksweat (nem is olyan az anyagi helyzetem hogy ezt megtehessem smirksweat ) Meg nem tetszik ahogy a team bánik mindenkivel. Nagyon el vannak a gmek szállva maguktól és egy rossz szó és már megvonják a jogod hogy írj bármit pl fb-n. Metin2 mesteren voltam én, a többi szerverről nem nyilatkozom. Mosolyog

A cabalt én is elkezdtem csak sajna laggos a laptopomon. Három éves gép nem bírja már úgy az iramot Nevet de a wow elfut rajta Nevet meg a metin is futott...
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 14:13:01 írta Lilus » Naplózva
fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1280 Dátum: 12 feb 08, 15:20:52 »

Uh hát én a sima Metin2-őt nagyon nagyon utálom Nevet 30-as szintig felmentem egy testi warival,de akkor még nagyon kezdő voltam,és a státuszpontokat csak úgy össze vissza pakoltam xD.Első m1-es skillem is nem a kard aura volt hanem a száguldás ikszdé.Utána meguntam a warit és csináltam 1 sárkány sámit,mivel annak olcsók voltak a kézség könyvek,de nehéz volt fejlődni.Ezért 27-sen abbahagytam aztis.Azóta voltam 2privát szerón és ezek közül az eggyiken most is játszok.Nevet
Az meg már más,hogy pénzt kell fektetni bele,hogy  jól vagy "rendesen" tudj feljődni. :/ mondjuk én sima metinbe soha nem fektetnék pénzt Nyelvesít
Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1281 Dátum: 12 feb 08, 15:41:56 »

Ez sajnos így igaz,am ha jól számoltam,akk ha minden skill 17-sen váltana át visszaállító nélkül,akk min.85-ös szint kell :/  ha viszont már behozták minden kasztnak a 6.skillt akk 102-es szint kellene Szomorú( ami lehetetlen,(ha jol számoltam xD) pl.BM surának 6.skillje van és akkor neki nem lehet minden skillje legalább M1-es.Javits ki ha tévedek xD
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1282 Dátum: 12 feb 08, 15:56:29 »

Metin2mesteren alapból maxos lesz minden skilled 60on... meg nem úgy van, mint régen hogy neked kell osztogatni rá a pontokat hanem M1lesz 15ösen G-s asszem 30on és 60on P-s. Tehát még ezelőtt mielőtt ezt bevezették nem tudom hány rúdnyi aranyat költöttem rá hogy felhúzzak 2 képességet P-re aztán a többit ingyen megkaptam 92-esen. ( akkorra már annyi volt a karim-most is annyi Nevet) Mondom én a metin2mesterben utáltam ezt. Meg a másik amit nem tudtam elfogadni, hogy töri a cuccokat mikor javítod. Nincs is annál idegesítőbb, mikor megveszed a hozzávalókat vagy 200misiért és töri... a +9re való fejlesztésről meg már nem is beszélek, hány aranyrúdnyi yang ment bele mire sikerült... Aztán persze nem tudod eladni ha már jobb a cuccod és áh pénz kéne csak 3 rúdért, sőt még annyiért se nagyon. Eléggé kiábrándító... Ezt az egyet bírom a wowban hogy ott nem rontja. Nevet
Naplózva
fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1283 Dátum: 12 feb 08, 16:08:47 »

Privát szerókon sztem ritka aki sámi ellen van :/ Ezért is csináltam nemrég egy gyógysámit,de mivel ritkán vagyok gépnél,nincs időm fejlődni ://
Asszem tegnap kihivott egy 88-as sámi és álca+lesivel nyomtam 7K-t (107-es tőr vok)mondom magamba WTF? ikszdé 3 skillből odavert -.-
Igaz 0% sámim van,de azért ez csak gáz xD.Utána persze megkérdeztem hogy mennyi ninjája van,persze azt mondta full elleni és 40% def Mosolyog))

Am ha jól értelmeztem azt amit mondtál,akk azon gondolkodsz hogy meik skillt hagyd simán vagy legalábbis ugy hogy csak 1 skill pont van rajta? Nevet
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1284 Dátum: 12 feb 08, 16:46:10 »

GGMTn jó üzletet csináltam xD
Felhúztqam egy legyit plusz 9-re 7 optosra húztam(nagyon faja optok voltak), kb 2 milliárdot költöttem erre, és eladtam 5,5 milliárdért  Ördögi
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1285 Dátum: 12 feb 08, 17:27:19 »

Skillezés: Metin2 wiki (nélkülözhetetlen)

Metin2Mester: Én még jóval az előtt kezdtem hogy berakták a 60-as szint full p szal kb 900 misi volt a ninjám full p-je ^^ Aztán szabadoztam hogy megmentsem idegbeteg haverom és megöltek kingem meg kiszaladt azóta nem is játszottam ... A karin van metin2 mester tőr és asszem 48-as +9-es vért amit anno 500 misiért vettem ikszdé Nagy szerencsémre céh társam gazdag volt és töltötte fel sé-t mint állat és nyitott ládákat Nevet A felesleges mester karosokat nyakasokat kidobálta felszedtem ami kellet használtam a többit 200 misi/db-ért eladtam Mosolyog Amúgy jövő karira lehet töltök fel pénzt és folytatom a karit Nevet Egyébként 82-es volt

Metin 2 sé nélkül:Simán meglehet csinálni azoknak akiknek sok a szabad idejük.Pl haverom egyik ismerőse full +9-es volt és sé-t nem is töltött hanem egész nap metin köveket ütött Nevet

Sé:Én PUMt2-re kb 10-12 ezret költöttem (feltörtek lepakoltak 2 hónapra rá megváltoztatták jelszavam) M2M:8 ezer forint DDMt2:10-20 ezer forint (itt nyomtalanul tűntek el a king vértek ...)
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1286 Dátum: 12 feb 08, 17:30:07 »

Az árak nem mentek fel, de nagyon sok új cuccos jött, és az áruk se 13 yang Nevet
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1287 Dátum: 12 feb 08, 17:35:55 »

ikszdé Ördögi  Nemhogy csinálnál egy hamachis szervert  Nyelvesít ikszdé
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1288 Dátum: 12 feb 08, 17:57:20 »

Én is sámi voltam amúgy Nevet

Ne haragudj de nekem nagyon fájt volna 20 ezreket kiadni egy metin kaliberű nem mondanám hogy hű de jó játékra... Nevet akkora kalóz csaló vagyok hogy játékra nem adtam ki életemben annyit Nevet 
Naplózva
fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1289 Dátum: 12 feb 08, 18:02:12 »

Bevallom hogy énis költöttem pár ezer forintot,de általában csak akkor amikor a dupláját kapod,ès az is max.4000 Ft.De sztem azért az a 10-20 ezer forint elég sok :/ főleg DDMT2-re,sztem oda nem éri meg tölteni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 84 85 [86] 87 88 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins