24 nov 16, 09:28:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 304342 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #735 Dátum: 09 aug 05, 13:39:44 »

Most haverom kapott 1 54es Warrior-t, egy totál ismeretlen fazontól, és nem érti meg h ez trükk, ki fogják csórelni a cuccait... Ezért valami tapasztaltabb személy elmagyarázná itt, h simán el tudják már felhasználói alapján is csórelni a karit? Mert én hiába pofázom neki nem érti meg... Számomra egyből feltűnt h valami itt nem stim, ert egy 40es kard és egy kezdőruci volt benne, amibe elég nehéz felfejlődni 50+ra...
Naplózva
Zalan96
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #736 Dátum: 09 aug 05, 13:45:26 »

sztem nincsen abban semmi rossz...csak vennie kell pár jó cuccot és annyi...egyébként tudtommal nem tudják így feltörni a másik kariját
Naplózva
DEVILJIN
Gennin
*

« Válasz #737 Dátum: 09 aug 05, 19:19:44 »

sztem ha már megfáltoztata a freemailt meg a jelszót akk nem lehet gáz Hümm-hümm
meg még én se halotam accont feltörö progirol Pontosan
Naplózva

hát... öö...izé....xD
Jashin 4ever:D
jozsi3
Újonc
*

« Válasz #738 Dátum: 09 aug 05, 20:25:23 »

Valaki nem tudja a 14 ló küldihez miért nem számolja
hiább ölöm a elite orc generalt?

Renato ha tele teszi cucal elfogja veni
a régi tulaj kér egy jelszó emlékeztetőt és annyi.
Naplózva
DEVILJIN
Gennin
*

« Válasz #739 Dátum: 09 aug 05, 20:48:29 »

ti nem magyar szerón játszotok? Gondolkozik
Naplózva

hát... öö...izé....xD
Jashin 4ever:D
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #740 Dátum: 09 aug 06, 17:41:20 »

engem is átvert egy gyerek aztmondta hogy idead egy fegyót és nem adta ide meg amúgy ha ha egy gyerek mondja hogy mondjuk kiszolix45 dobd el azt de nem katiitnts se aiz igenrese a nemre akkor mi történik?

--------------------------------------------------------------

szerk:ami a képeken szokott lenni az milyen nyelv?        http://www.gamestar.hu/apix_collect/0903/metin-2/metin-2_20090316145607_2040_original.jpg ez mert nem tuk rájönni de hogy nem japán és kínai az biztos
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 06, 18:16:11 írta jujguy » Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #741 Dátum: 09 aug 06, 19:20:00 »

mivel a metin Dél-Koreában született gondolom koreaié.
és most vagyok 33 és csináltam 1 mentát medálütő karinak. eddig 50k-t és 3 óra húzást öltem bele, de 1 nap alatt megtérült: 115k-t, 2 lómedált, és 1 +2-es fms-t szereztem 1 nap alatt...
Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #742 Dátum: 09 aug 07, 10:21:23 »

engem is átvert egy gyerek aztmondta hogy idead egy fegyót és nem adta ide meg amúgy ha ha egy gyerek mondja hogy mondjuk kiszolix45 dobd el azt de nem katiitnts se aiz igenrese a nemre akkor mi történik?

--------------------------------------------------------------

szerk:ami a képeken szokott lenni az milyen nyelv?        http://www.gamestar.hu/apix_collect/0903/metin-2/metin-2_20090316145607_2040_original.jpg ez mert nem tuk rájönni de hogy nem japán és kínai az biztos
Ez a fegyver eldobatós trükk, elmagyarázom: egy gyerek látja, hogy valami jó fegyver van a kezedben, ekkor megkéri, hogy egy, a leltárban lévő fegyverrel csináld azt, hogy dobd ki, de ne menj se igenre, se nemre. Azt mondja utána, hogy menj rá arra a fegyverre, amit eldobsz, de se igen, se nem jobb egérgombbal, és ekkor menj az igenre. Hogyha ezt így teszed, akkor azt a fegyvert fogod ledobni a földre, ami eddig a kezedben volt, ő felveszi és elmegy vele. Ha valaki ezzel akar átverni, semmiképp se csináld amit mond, hanem küldd el a fenébe.
Naplózva
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #743 Dátum: 09 aug 07, 13:02:56 »

én már olyanról is hallottam, hogy a gyerek azzal hiteget, hogy elmegy mellőled és így ő biztosan nem tudja elvenni ha átverés lenne. ez igaz is, de a társa benyomta már az álcázást és ott van melletted ^^
egyébként jujguy ha a dracon nyomod akkor talán meg tudlak szánni egy +3as széles karddal, mert nekem már nem kell
Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #744 Dátum: 09 aug 07, 13:40:46 »

köszi szépen engem most akart átverni egy gerek mindjárt jelentem is a metin 2 forumon  Nyelvesít úgy volt én megkérdzetem +hanyas a ribje és hogy úgy kapts vagy felhúzta a kováccsal mondta hogy felhúzta a kováccsal én mondtam hogy mázlid van hogy nem törte el és ő mondta hogy a haverja elmondta hoy kel hogy ne törje el é n kérdeztem hogy elmondod ő meg mondta 50k yang és elmondom  én azt hazudtam hogy nincs annyim (persze 83k-m van)mondom magamba huh szerencse hogy nem dőltem be neki
http://kepfeltoltes.hu/view/090807/656770772n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Zohan-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #745 Dátum: 09 aug 07, 14:35:38 »

Hello már töltöm én is a játékot havernál játszottam rajta de azért még nem nagyon, ha megkérhetek vkit hogy segít a fejlődésemben azt fel venném msn-re Nevet
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #746 Dátum: 09 aug 07, 15:03:14 »

Zohan én szivesen segítek,LVL11 Warior vagyok,a kék világban(J-betüvel kezdődik,a nevét nem tudom de kék zászló smirksweat )És szivesen húzlak!Írj egy privátot,és megadom az MSN címem^^
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
kazuma89
Chuunin
*

« Válasz #747 Dátum: 09 aug 08, 07:23:17 »

Hányas szint  a max?
Naplózva

http://neyusatsu.hu/
<---Győri Anime Klubb nézz be!
jozsi3
Újonc
*

« Válasz #748 Dátum: 09 aug 08, 09:56:22 »

99lvl a max a játékba.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #749 Dátum: 09 aug 08, 21:38:57 »

Sziasztok! Egy haverom nevében szeretném megkérdezni, hogy a Red Iron Blade-t (30as Warrior kard) mik dobják?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins