24 nov 16, 07:38:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 304287 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Lion
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #720 Dátum: 09 aug 03, 13:54:24 »

Jó mert a Pegasuson a GM , aki egyben GA is xD miután jelntettem egy hackert, még engem szekált h miből állapítom meg , meg h Én is biztos Hackelek akkor ...
Asmodeus nem normális az szent ^^

Hi all... Ez egy kicsit régebbi hsz, de miután elolvastam egy kicsit szöget ütött a fejemben.
Nem értem mi a probléma a Magyar Metin2 Teammel de szerintem tök rendben van minden. Kivéve ami nem. Nevet
Jó magam Én is benne vagyok a Team-ben, mint Moderátor, épp ezért gondoltam beregisztrálok megint (Egyszer már be voltam regizve, csak töröltettem magam) és megkérdem mi a probléma azzal a Teammel? Igazából ez a hsz olyan régi, hogy akkor még eléggé kezdő volt az egész Team, és eléggé keveset tudtak a Hackről gondolom én, így hát valószínűleg ezért volt ez a visszakérdezés. Jómagam próbálok segíteni a Játékcsapatnak azzal hogy elküldöm nekik az összes létező és működő hacket amit Én ismerek, de akit megkértem hogy segítsen, ugyan elvállalta de azóta is küldi E-mailbe a rábízott feladatot így hát várni kell rá... :/
Naplózva
Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #721 Dátum: 09 aug 03, 14:08:19 »

Lion, te ezekszerint az a Lion vagy aki a metin2 fórumon admin?
Naplózva
Lion
Újonc
*

« Válasz #722 Dátum: 09 aug 03, 15:05:32 »

Szia!

Nem admin, csak egy sima moderátor... Ha admin lennék akkor más lenne a helyzet... :/ Csak gondoltam beírok és megkérdezem. Nyelvesít
Naplózva
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #723 Dátum: 09 aug 03, 18:49:05 »

Üdv!

Ma rendesen felhúzták az agyam... ma 4X próbáltak átverni: valaki yang megduplázást ígért, hogy úgy csináljam mintha kidobnám, de ha arra 1 bizonyos helyre kattintok akkor megduplázza a yangom, erre én kidobok neki 1 yangot és ezt írom: "Congratulations! nyertél 1 yangot, valamint 1 hsz-t a metin2 fórumon a csalók között" XDDD erre elkezdett anyázni (de végül mégsem raktam fel)... 2en az fms-em próbálták elcsórni, az ik h +9esre húzza fel, a másik h elcseréli velem +5ösre, csak nem működik a kereskedése -.-', a 4. pedig +9es nádkardot árult 50k-ért, de +0ást adott volna...
Ezek ellen a csalók ellen tényleg nem lehet semmit tenni? Nem azért mondom, hogy bedőlnék nekik, de ha naponta próbálkoznak és amikor elmondom, hogy ez nem jött be akkor még én engem szidnak amire nagyon allergiás vagyok...
>Közben eszembe jutott még 1 dolog: a map1 városban 1 gyerek rám ír, hogy érdekelne 20k-ért 1 igazi "ritkaság" és mutat 1 varázsgömböt XDD
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 03, 19:41:28 írta peti93 » Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #724 Dátum: 09 aug 03, 19:14:31 »

hát, sajna sok ilyen ember van...és a legrosszabb, hogy sokan be is dőlnek ennek, így az ilyen emberek ingyen szereznek csomó mindent, és könnyen gazdagodnak is, bár már a metin többsége ismeri ezeket a trükköket, ezért - gondolom én - már nem dőlnek be annyian
off: áá úgy mennék már metinezni, olyan kár h rossz a gépem  Sír
Naplózva
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #725 Dátum: 09 aug 03, 19:28:38 »

De pont ez az, hogy "csak" a többség ismeri. Az a gyerek aki a +9-es nádkarddal akart átverni 5 perccel később már a map1-en próbálkozott valakinél és ha nem szólok neki akkor át is veri. Szerintem azzal lehetne még jobban ezeket visszaszorítani, ha az őr, vagy a GM-ek hirdetésében benne lennének pár átverések, mert sokan nem nézik a fórumot, ahonnan meg lehet tudni ezeket az átveréseket.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #726 Dátum: 09 aug 03, 19:36:46 »

Egyszer haveromat egy könyvvel verték át, berakta a könyvet, beírta a gyerek az összeget, és mielőtt haverom leokkolta behúzott 1 aranyat a tradéba, és így automatice átváltott a 200k helyett 1 goldra... voltam olyan ideg miatta, nem azért mert a haveromat verték át, hanem azért, mert azaz én könyvem volt, csak odaadtam h adja el xD De azért Happy End lett, ideadta az 1 goldot xD
Az FMS-eset meg már velem is akarták US-en, a 893451749.nemre abba is hagyta a srác... a dumájára még mindig emlékszem: "Mért akarnék átverni egy magyart?" "Haverod biztos örülne neki (kölcsönbe volt nálam az FMS)" "Abbahagyom a Metint, és ez egy igen ritka tárgy" szánalom a köbön...
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 07:10:07 írta renato » Naplózva
Lion
Újonc
*

« Válasz #727 Dátum: 09 aug 03, 20:38:50 »

Üdv mindenkinek!

Az ilyenek nem szabad bedőlni... Aki rendszeresen olvassa a fórumot, azt tudja, aki nem azt sajnálni tudom. Mindenesetre aki ilyen játékosokat lát, esetleg valaki hackel, az jelentse a http://support.metin2.hu/ -ra. Aki olyan játékosokat lát, aki másokat átver, az jelentse http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=324 <- itt. Mosolyog
Naplózva
Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #728 Dátum: 09 aug 04, 09:23:52 »

Én rendszeresen látogatom azt a fórumot is kacsint Egyébként jókat lehet röhögni a Vigyázz, ők átverhetnek témán, egyes emberek akkora idióták, gondolok itt azokra akik át akarnak verni másokat Nemyóó
aztán ha azt mondom neki pl hogy hallottam, hogy másokat is átvertél már akkor azzal jön hogy: "Persze épp ezért haverom a fél metin!" vagy hogy "A fél metin bízik bennem", szánalmasok az ilyen emberek
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #729 Dátum: 09 aug 04, 09:34:26 »

Sztem igazat mondd... a fél metin bízik benne, mert a másik felét piszkosul becsapta már Nyelvesít
Naplózva
DEVILJIN
Gennin
*

« Válasz #730 Dátum: 09 aug 04, 13:32:29 »

sziasztok

kéne pár tipp h hogy fejlödjek gyorsaban Gondolkozik
38-as menta vok
eddig azal szórakoztam h Bo party-ra jártam de mostanába nincsen smirksweat
Naplózva

hát... öö...izé....xD
Jashin 4ever:D
Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #731 Dátum: 09 aug 04, 13:34:36 »

38ason én az fms szigeten öltem a zöld orkokat tömegre, még potit se használtam hozzá.

<Nem dupla, csak töröltem közülük! Moderátor>
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 04, 18:47:02 írta Gabesz » Naplózva
Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #732 Dátum: 09 aug 04, 15:22:40 »

öh...tod van az a sziget amin van a kapu map1re. Attól a szigettől ha a középső szigetre mész, akkor átmész egy az 1. szigettől jobbra-fel lévő szigeten. Az az fms sziget. Annak a szigetnek a jobb alsó sarkában sok ork van.
remélem nem túl érthetetlenül magyaráztam, de ha mégis írj, és beillesztek egy képet, amin bekarikázom az fms szigetet Nevet
Naplózva
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #733 Dátum: 09 aug 04, 19:04:17 »

Emberek átéltem életem első war-át és mit mondjak: nem tudtam teljesen kiélvezni mért 2 40+ rám szált... felfedezték, hogy veszélyes vagyok a sötét kő m3-al és a láng lelkemmel XDDD, de legalább annyi élményem volt, hogy többször is sikerült levernem 1 36os ninját és 1 37es test harcost  Nyelvesít
És megint kérdés: van 2 képesség, amit nem nagyon értek, hogy mire jó. Az átváltozás és a combo. Az átváltozásom 1es szintű, de semmit nem érek vele.
Naplózva

Zalan96
Chuunin
*

« Válasz #734 Dátum: 09 aug 04, 19:37:49 »

Átváltozáshoz kell átváltoztató gömb is. A combo pedig arra jó, hogy (nekem pl 1-es szinten van): egy kari üt 3at karddal és a 4. ütésre elrepül az ellen. Ha a combo 1esen van, akkor üt 4-et és az 5. ütésre repül el az ellen, szóval egy ütéssorozat többet sebez, ugyanakkor lassabb is, ezért párbajban nem érdemes használni. Mobok ellen viszont sokszor jó.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins