BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 08 ápr 17, 17:20:54 » |
|
MMOG-s játék. Rengeteg lehetőséggel. Halászat, bányászat, birodalom klánok na és persze rengeteg harc. Sajnos magyar nyelvű egyenlőre nincs és nem is hallani róla hogy lesz. Az angol változat itt érhető el: www.metin-2.comJó játékot mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 ápr 17, 21:24:41 » |
|
Érdekes,letöltöttem,amit kért de nemtudok jáccani...sehol nem indul el....
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 ápr 18, 12:25:46 » |
|
nos tölsd le azt az 500 Mb-os izét. Aztán a gépeden menj oda ahol letöltötted és telepisd aztán katt rá és már megy is. A gépedről tudod mindig elinditani a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 ápr 18, 13:11:10 » |
|
Az megvan és már installáltam is,de ezek után nem történik semmi,és ha újra megnyitom a letöltött cuccot,megint csak installálni engedi
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 ápr 18, 13:14:48 » |
|
nem kell regelni az oldalon és azzal az accounttal indítani a gamét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 ápr 18, 13:17:02 » |
|
Megnéztem mi kell a játékhoz,úgyhogy regeltem is,le is töltöttem,installáltam is,csak épp mikor azzal végez,eltűnik az ablak és nem történik semmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 ápr 18, 13:36:48 » |
|
ott az ikonok közt azzal a csirkéssel indisd el először mert akkor lesz jó. Utána már a rendes ikonnal is eltod inditani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 ápr 18, 14:55:43 » |
|
Nosh akkor ez most oasmi mint a wow??? vagt mi??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 ápr 18, 14:58:26 » |
|
valaki felvilágosítana,mi az az MMOG?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 ápr 18, 21:22:46 » |
|
jah olyasmi mint a WOW csak ingyenes és eredeti szal nem tört szerver
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 ápr 18, 22:48:58 » |
|
Segítségeddel sikerült,úgyhogy kösz BM5 Amúgy télleg egész jónak tűnik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 ápr 19, 21:51:55 » |
|
Segitek, ha tudok. Hm... hamarosan lehet lovam 26-os szintü vok.. már lehetne csak elég nehéz hozzá a küldi de ezt is megoldom valahogy.. keményedek még egy kicsit aztán go egyébként érdekesen sok magyarral lehet talizni a játékban... eddig még nem volt olyan napom, hogy legalább eggyel ne futottam volna össze de általábban többel is főleg a Bakra arénában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 ápr 19, 23:22:04 » |
|
MMORPG... valaki kerdezte... Hat kerelekszepen azok a jatekok amik nem azoknak az olyan emberkenk valok akik gep ellen szeretnek jatszani. Pontos forditasat nem tudom aszthiszem: Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (szirintetek ezt kikovetkezetettem? ) Amugy nagyon jo jatekok. A sima RPG vagy autos jatekokban az a nemjo, hogy vegigviszed 1x 2x es dobod ki a kukaba. Itt 1000000000 lehetoseg van, es a tobbi ember ellen jatszol. Vagyis nem zombulsz a gep ellen mint egy hulye hanem jatszol. A lenyeg, hogy szerintem ezek mar a jovo jatekai. Alap, hogy az x-bo meg a PS2 cool, de ha abbol nem csinalnak online szerepjatekot (MMORPG magyar forditasa) akkor el van veszeve. Sajat velemeny nem kell megolni. Egy kerdes: Itt kb mennyein jatszanak, van PvP, TvT, es mennyi a maximum szint. A honapon a szaron kivul semmi nincs fent, szoval pafff... ugrottem egy fejest a melyvizbe. Na nembaj megnezem, ha tetszik maradok annal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 19, 23:25:54 írta Sarachi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 ápr 20, 10:55:44 » |
|
Az MMORPG-t tom h mi,csak az volt kiírva,hogy MMOG. Azt meg nemvágom xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 ápr 22, 22:07:50 » |
|
hát az oldalára MMOG van irva de mind1.. a lényeg hogy véégre megvan a lovam és már lvel 2-es kár hogy csak 30-ig mehet bár még azis odébb van. ja és még 2 lvl és majd tok bányászni legalább is a csákányt meg :hmmm?:tom akkor már szerezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|