Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #330 Dátum: 10 márc 07, 23:55:46 » |
|
Hát, nagyon sok rokonszenves karakter van. A többség igazából szimpatikus, de ha választani kell, akkor Jiraiya. (Bár az új avatarom már nem erről tanúskodik). Kakashi, Naruto, a Sandaime Hokage és még sokan mások is ott vannak a kedvencek között, de Jiraiya jelleme nagyon hasonlít az enyémre. (És itt a komoly Jiraiyára gondolok, nem pedig a perverzre. ) Az örök balek, aki mások előtt mindig igyekszik humorral leplezni a gondjait, de ha szükség van rá, akkor minden erejével odateszi magát. A haláláról szóló jelenet pedig az egyik legmeghatóbb fikciós halál volt, amit valaha láttam.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #331 Dátum: 10 márc 09, 08:45:29 » |
|
Számomra Gaara(ő volt az első "normális" karakter akit láttam naruto világában és még a stílusa is tetszett és ő volt akiért elkezdtem nézni az animét és utánna a mangát) volt a kedvencem kb.250 részen át, de utánna nagyon nagy favorit lett Dei' és Tobi, Dei a szövegért(a robbantás művészet xD), mindig megváratta Sasorit aki ezt nem igazán tolerálja xD és a stilusáért, nha és Tobi nagyon nagy szövege van, és amilyen jó színész...nha nem fárasztom tovább magam az írással :-D xD
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #332 Dátum: 10 márc 11, 10:21:58 » |
|
Véletlen se azért szeretted meg Deit mert minden mondata után hmmm. Sasori danna méres lesz rám hmmm. Te egy hasznos Jinchuriki vagy hmmm. Véletlen se ezért kedvelted meg?*.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #333 Dátum: 10 márc 23, 15:02:50 » |
|
neke, 2 kedvencem van hinata: mer szerintem kiemelkedik mindegyik ninja közül azzal hogy a saját életét is feláldozná narutoért még PL sakura csak ült nézet és sirt egy kicsit szóval szerintem egy nagyonkirákly karakter
a másik sasuke: ő egy igazi egyéniség egyuttal egy olyan karakter aki mindig okoz valami meglepetést egyuttal rendkivül kitartó de amit most értékelek benne hogy mindent eldobna, minden elvét felaggya csak hogy beteljesítse a bosszúját valamint rendkívül erős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sterlok
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #334 Dátum: 10 ápr 01, 10:41:14 » |
|
Lehet hogy erős meg stb.. és tény és való jó karakter de én 2 szereplőre raknám a voksot Naruto és Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 10 ápr 04, 12:26:50 » |
|
Úgy igazából én a szereplők nagy részét nagyon szeretem, mert mindegyiknek megvan a maga kis egyénisége, de Naruto és Gaara a két kedvenc. Naruto mert bejön a kis idióta stílusa, közben pedig tud komoly is lenni (ritka pillanat). Gaara meg hát... nem tudom Tetszik a komolysága ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 10 ápr 18, 17:29:49 » |
|
Ezen még nem igazán gondolkoztam. Talán Itachi-ra raknám a szavazatom, mert karakteres, hidegvérű és megfontoltan cselekszik mindig. (Legalábbis amíg meg nem halt...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaSharingan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 10 ápr 18, 18:06:23 » |
|
Én is Itachira tettem a voksomat.Erős, baromi sok jutsut ismert,a genjutsu volt a specialitása,és a sharingannal is jól bánt.Plusz egy kicsit sajnálom is, az értelmetlen halála miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laccy
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 10 ápr 18, 22:58:17 » |
|
Nekem elvileg a grafika miatt tetszettek meg egyesek, a karakterek meg csak azok akik ha gonoszak is de tisztességesen harcolnak és jó a filozófiájuk. Kinézetben és lazaságban Gaara a top, meg Pein. Aztán ott van Naruto akit nem lehet nem szeretni, Itachi, Shikamaru, Kakashi, Deidara, Haku, Zabuza és Kimmimaro Ők ki voltak jól dolgozva, jó a stílusuk, erősek és saját útjukat járják, bármi is legyen az. Na jó, ebből 3 nem túl önálló és részben félreinformálódott, de mégis. A csajok közül persze vannak akit kedvelek, vannak akik egyáltalán, dehát harcos vonatkozásban maxx Temari állja meg a helyét. Egykét filler szereplő még érdekes volt, meg majd az animeban vagyok kíváncsi a Mizukagera
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 10 ápr 25, 00:15:44 » |
|
Sasuke, Naruto(part1 kizárólag), Jiraiya, Kakashi, Deidara, illetve Sai is egész szimpatikus. Bár a lista alján egyértelműen Deidara áll, de még ő is befér ide szűkösen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 11, 17:01:49 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #340 Dátum: 10 máj 03, 18:47:16 » |
|
Nekem Naruto a kedvencem , mert egyszerűen nem tudok betelni vele , hogy abból a kis mitugrászból ilyen "fess" legény lett .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #341 Dátum: 10 máj 31, 16:25:11 » |
|
Sasuke és Killerbee Sasuke karaktere egyedi. Nem nagyon látni más animékben ilyen szinten kidolgozott karaktert és bár sokan utálják aki jobban belelát és beleképzeli magát a helyzetébe az megérti. Az ö helyében énis ezt tenném. Killerbee : Ö is nagyon nagy arc Maga az optimizmus és harc stílusa amikor gyszerre 8-9 karddal harcolt Sasuke ellen az ütött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #342 Dátum: 10 aug 10, 15:21:49 » |
|
Shika mert azzal a kevés csakrájával is mesterien bánik, meg okos, nagyon jó shougis (én is játszokm , tom h nem egy könnyü játék) ráadásul a normál, és a shippuuden közti 3 évben ő fejlesztette ki a legtöbb technikát sztem. de ha nem is akkor is sokat (többet mint naruto ) meg nagyon kötelesség tudó, mert ha egyszer van feladata azt szivvel lélekkel csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #343 Dátum: 10 szep 21, 21:52:06 » |
|
Kedvenc szereplők nehéz kérdés Itachi (az eltökéltsége miatt), Hidan(jó karakter), Kimimaro (mert), Sasuke (a stílusa miatt), Pein (csak), Kakashi (szintén stílus), Shikamaru (ha ő harcol, akkor az tuti jó harc lesz) kb ennyi
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #344 Dátum: 10 szep 25, 21:05:05 » |
|
Nekem pein,mert brutális az ereje,és nagyon vad ezekkel a piercingekkel.Narutó a másik,bármit megtesz a barátaiért,és soha nem adja fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|