Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #525 Dátum: 07 dec 22, 23:53:29 » |
|
Mi oka lenne Sasukének lemészárolni a klánját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #526 Dátum: 07 dec 22, 23:57:12 » |
|
De mondom HA... + úgy gondoltam, hogy Sasuke lenne Itachi és Itachi lenne Sasuke. Hát az lenne az oka mint Itachinak, mikor lemészárolta a klánját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #527 Dátum: 07 dec 22, 23:59:15 » |
|
Jaaa hát akkor Itachi akarna bosszút álni Sasukén. Ez egyértelmű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #528 Dátum: 07 dec 23, 09:15:10 » |
|
mi lenne ha Sasori is a HEBI tagja lett volna? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #529 Dátum: 07 dec 24, 01:26:18 » |
|
Mi lenne ha a Kyuubi nem róka hanem sárkány lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #530 Dátum: 07 dec 24, 01:53:53 » |
|
Ez a kérdés kb. olyan mint a most következő: Mi lenne ha Naruto nem szőke, hanem barna hajú lenne? -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #531 Dátum: 07 dec 24, 10:48:48 » |
|
akkor több mint valószínű hogy barna lenne a haja ;D
és mi lenne ha narutobol elő jönne mind a 9 farok és tudná irányítani is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #532 Dátum: 07 dec 24, 11:45:12 » |
|
Kiírtaniá az Akatsukit, Hokage lenne és mindenki boldogan élne sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #534 Dátum: 07 dec 24, 14:10:47 » |
|
Hát ja, megd*glene és Hinata sírna egy jót Sarura vállán, akimeg Naruto sírján bőgne. A sírban meg Naruto egynehány összekapart darabja megpóbálna forogni. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #535 Dátum: 07 dec 24, 14:17:39 » |
|
mi lenne ha gamabunta lenne az elmebeteg, és a kyuubi meg gamabunta személyisége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #536 Dátum: 07 dec 24, 14:20:23 » |
|
Akkor Naruto komoly eszmecserét folytatna a bennelévő filozófussal (aki eléggé erőssé teszi), és meg tudna idézni egy elmebeteg békát. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #537 Dátum: 07 dec 24, 18:37:24 » |
|
Szerintem ha elő jönne mind a 9 farok, akkor abba valószínű bele halna. :-\ Gondoljunk már bele ! ??? Most csak sz*ros 4 farok jött elő, és Naruto már azt se tudja ki, + vérzik , meg lejön a bőre vagy mit csinál. :o A 9 faroknál tutkos h meghalna. De én halloztam valami olyasmit, hogy a kyubi chakra, csak a 8. farokig sebzi, mert a 9.-nél már felgyorsul a gyógyulás. De ha irányítaná, akkor lehet, hogy már nem is sebezné.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #538 Dátum: 07 dec 24, 18:59:00 » |
|
Ja, csak a sejtek véges számú osztódasa miatt (regeneráció) 9 faroknál 5 perc alatt hónapokat öregedne, (vagyis 5 perc 9 farok melett hónapokkal megrövidítené az élettartamát...).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #539 Dátum: 07 dec 25, 01:42:48 » |
|
és mi lenne ha, hiába a kyuubinak 9 farka van Narutonak kijönne 1 tizedik... ? Akkor méggyorsabban öregedne?^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|