24 nov 28, 06:43:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 158 159 [160] 161 162 ... 168
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Mi lett volna, ha...?" és "Mi lenne, ha...?"  (Megtekintve 563232 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
kakairuRULEZ
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

lasse

« Válasz #2385 Dátum: 12 feb 10, 09:51:59 »

Ha Madara nem viselkedett volna olyan idiótán Tobiként, akkor lebukott volna az Akatsukiban, igaz?  Gondolkozik
(Vajon ez nem volt ciki számára?)  ikszdé
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #2386 Dátum: 12 feb 10, 11:03:22 »

Amúgy nem lett volna egyszerűbb az alakváltó jutsu-val más formát felvenni mások előtt? Nem lehet olyan bonyolult technika, ha még az akadémián is oktatják a genineknek, akiknek még rendes csakrakontrolljuk sincs, nem is beszélve a csakramennyiségről. Egy nagyágyú ki tudja meddig lenne képes fenntartani.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2387 Dátum: 12 feb 10, 13:10:59 »

És egy Akatsukis a másodperc töredéke alatt ki is szúrta volna....
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2388 Dátum: 12 feb 10, 13:27:20 »

Attól, hogy kiszúrják vagy nem még nem tudja, hogy ki van az álca alatt. Ugyan úgy lát egy másik arcot mint most egy maszkot. A maszk inkább sokkal jobban felhívja a figyelmet magára és ezáltal korlátozza a mozgásterét is mint egy alakváltó jutsu állandó használata.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2389 Dátum: 12 feb 24, 22:18:28 »

Mi lett volna,ha Naruto a Jiraiyával való edzésből úgy tér vissza,hogy erősebb és gyorsabb,mint Sasuke?
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #2390 Dátum: 12 feb 24, 23:04:16 »

Idézet
Mi lett volna,ha Naruto a Jiraiyával való edzésből úgy tér vissza,hogy erősebb és gyorsabb,mint Sasuke?

Akkor szerintem az lett volna, hogy harcoltak volna, de addigra odaért volna orochimaru+kabuto, de gondolom annyit nem erősödött volna a naruto, hogy sasuket+orochimarut+kabutot elverje (tudom ott van még yamato,sai,sakura, de szerintem senki nem akart volna ott vérengzést főleg nem a konohai csapat már pedig ha ott összecsaptak volna akkor akár erősebb naruto akár nem, ott megsérült volna és nem csak ő hanem szinte mindenkinek lett volna baja ezt viszont elakarnák kerülni ezért visszavonulnának és máskor meg próbálnák sasuket visszavinni)
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2391 Dátum: 12 feb 26, 08:25:10 »

Mi lett volna ha haku narutot "öli meg" sasuke helyett?
Talán előjött volna a MS, és megmészárol mindenkit hakutol kezdve zabuzán át kakashi-ig az amateratsuval. És mivel jól alakítja egyből beveszik akatsukiba, megöli itachit is  Ördögi
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
renato
Vendég
« Válasz #2392 Dátum: 12 feb 26, 11:54:50 »

Ezzel az a gond, hogy akkor még Kakashi kifáradt a sima Sharingan-tól, pedig ott nyilvánvalóan több chakrája volt, mint Sasuke-nek. Maximum Haku-t fektette volna ki szerintem, de hogy nem ment volna el Orochimaru-hoz több erőért, az hétszentség.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #2393 Dátum: 12 feb 26, 12:10:42 »

Sasukének már akkor több chakrája volt szerintem, de valószínűleg nem bírta volna sokáig
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #2394 Dátum: 12 feb 26, 13:31:43 »

Hát akkor szerintem az lett volna, hogy megöli hakut utána meg zabuzát, de mivel még ott nem lehetett annyi chakrája mint 4évvel később így kifeküdt volna és kakashi vissza vitte volna konohába a halott narutoval. Utána pedig konohai lakósok csodálkoznának, hogy sasukenak sikerült mangekyou sharingant megszerezni ennyi idősen és kakashi segíteni szeretne sasukenak, hogy jobban magáévá tegye a mangekyou sharingan erejét, de mivel makacs és teljesen más szintre lépett erőbe így megkeresné itachit, a többit viszont nem tudom, hogy lenne:)
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2395 Dátum: 12 márc 31, 12:11:05 »

Mi lett volna,ha Minato életben marad,de Kuramát Narutóba pecsételi,és mi lett volna,ha az Uchiha mészárlás nem következett volna be?

Mi lenne,ha az első 4 Hokagét fellehetne támasztani az edo tenseiel?
Naplózva

Yahiko Pein
Újonc
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #2396 Dátum: 12 márc 31, 12:58:23 »

Mi lett volna ha Naruto és Jiraja úgy tért volna vissza Konohába,hogy már spanok Kuramával és képes felvenni az alakját ?
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2397 Dátum: 12 márc 31, 13:54:40 »

Az nem történt volna meg,mivel akkor az egész történetnek vége,naruto addig fejlődik mostanra,hogy még maga rikodou sem nagyon tudna mit kezdeni vele.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #2398 Dátum: 12 márc 31, 13:58:23 »

Idézet
Az nem történt volna meg,mivel akkor az egész történetnek vége,naruto addig fejlődik mostanra,hogy még maga rikodou sem nagyon tudna mit kezdeni vele.

Attól mert kuramával kibékül naruto az még nem azt jelenti, hogy rikodou sennin nincs a szintjén főként nem azt, hogy rikodou nem tudna narutoval mit kezdeni. Azért juuby meg killencfarkú között van különbség. Ha rikodou sennin képes volt juubyval harcolni és kezdeni evle valamit akkor nehogy már narutoval ne bírjon amikor kuramával spanok. Szóval szerintem hülyeség, hogy rikodou nem tudna vele mit kezdeni mert akkor se lenne az ő szintjén.
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2399 Dátum: 12 márc 31, 14:54:21 »

Azt mondtam,hogy mostanra nagyon erős lenne,de emellett a költői túlzást is érezni kell. Most gondolj bele,amikor visszajönnek jiraiyaval még mostani szintjén nem lenne(mert a mostaninak azért ott a több harci tapasztalat,sennin mód,meg RS. meg a rasengan többi fajtája és lehet,hogy a 9farkú csakra irányítása sem lenne jó annak a narutonak,mert méhhel edzett naruto),de eléggé erős lenne akkor is. Mostanra naruto abban a dimenzióban olyan lenne,mint egy rikodou,vagy kicsit gyengébb.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 158 159 [160] 161 162 ... 168
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins