Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 jún 30, 08:47:48 » |
|
Ezen a "Mi lett volna, ha...?"-n napestig agyalhatnánk és vitatkozhatnánk, akkor is csak arra jutnánk, hogy "Valószínűleg ez vagy az lett volna.", de az igazi választ senki sem tudja. Max. a mangaka:D
Dehát pont ez a lényege a topic-nak! Te kis bölcs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 jún 30, 10:51:43 » |
|
Mi lett volna, ha Sasuke meghalt volna, amikor Haku kishíján megölte?...ha volt már akkor sry, nem figyeltem... de biztos felborult volna az erőegyensúly, Kakashit felelősségre vonják, mert ez a küldetés nagyobbnak számított, mint amekkorát teljesíteni tudtak volna, nem? (Lehet, hogy rosszul emlékszem...) :-X
Hát, érdekesen alakult volna a cselekmény. Sakura depressziós lesz, és feketében jár, Naruto Örjöng egy sort, de aztán keres új legjobb barátot, Kakashit meg talán visszafokozzák ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 jún 30, 11:19:50 » |
|
Nem hinném h Kakashit visszafogoznák ,de mi lett volna ha Gato életben marad tervez vmi halálos bosszút?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 jún 30, 11:36:03 » |
|
ú kemény lett volna de sztem narutoék nem mennek el addig amig őt elnem kapják
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 jún 30, 12:31:23 » |
|
Nos, a magam részéről, jobb lenne a sztori ha szaszke már az elején kinyiffan Sakura ********* és még egy gond kilőve. Naruto mondaná a beszédet, hónapokig depis lenne, aztán elkezdene Kibaval gyakorolni. Kakashi viszont tényleg megszívná visszafokozás terén... Moderátor: A csillakozott részt ha nem muszály, ne írjuk. Nem egy kellemes dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 30, 12:42:42 írta Chakra »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 jún 30, 12:36:58 » |
|
Ha Sasuke meghalt volna, borulna Itachi Mangekyou Sharingan-os terve is... Sakura tényleg lehet hogy öngyilkos lenne (bár ennyi erővel lehet hogy a konohai lányok fele is) Naruto soha nem tudná úgy igazán kiheverni, Kakashinak meg biztos lenne valami büntetés.
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 jún 30, 12:56:26 » |
|
csoprtos őngyilkosság kiba gyengéb mint naruto sokkal talán nejivel rivalizálhatna de kijőnne sasuke helyére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 jún 30, 17:52:17 » |
|
Lehet,hogy ha Sasuke meghalt volna Sait már rég ismernénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 jún 30, 20:29:48 » |
|
sai e gyökerekhez tartozik már születése óta ambu úgy hogy érdekes lenne de legalábbis tutui másik nevet találnának ki neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 jún 30, 20:34:00 » |
|
Dehát pont ez a lényege a topic-nak! Te kis bölcs! Hát igen, filozófikus alkat vagyok... Egyrészt azért írtam ezt, mert nem volt ötletem, másrészt pedig, az ált.iskolai töritanárom folyton ezt szajkózta, hogy ebbe nem érdemes belemenni, mert úgysem fogunk rájönni a megoldásra. A kedvetekért azonban agyaltam egy kicsit, és... Szóval itt az én "Mi lett volna, ha?..."-m: mi lett volna, ha Naruto karaktere lány, és nem fiú? :heee?:(Tehát ha Naruto lány lenne.)
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 jún 30, 21:35:26 » |
|
Valószínüleg úgy "utálnák" egymást Sakura-val mint Sakura Ino-val. Vagyis a legjobb barátok/barátnők lennének, csak éppen folyton marakodnának.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 01, 08:42:36 » |
|
De az is lehet, hogy a nemek meglennének fordítva. (Pl. Sasuke lány lenne , és Sakura fiú )
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 01, 08:44:19 » |
|
Az biztos Meg akkor szexy jutsuja sem lenne, és Jirajya (így kell írni a nevét? :-X) sem kezdte volna tanítani, inkább molesztálta volna... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 01, 14:52:51 » |
|
Mi lett volna ha Obito eredetileg Hyuuga és most Kakashinak egy fél Byakuganja lenne? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 01, 16:05:50 » |
|
Hát először is.... Obito nem is lenne nagy szám, mint klánjának egyetlen normális példánya.... Aztán... Kakashi hülyén nézne ki egy fél vak szemmel... A Byakugan működik egyáltalán fél szemmel? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|