Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 09 jún 13, 19:04:29 » |
|
okosságokat csinálnának.. na és mi lenne ha Rock Lee tudná a Sennin formát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 09 jún 13, 19:27:15 » |
|
Akkor ő lenne Konoha bozontos szemöldökü villanása És ha sennin mod mellett kinyitná az összes kaput akkor 1 perc alatt körbefutná a Földet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 09 jún 13, 19:36:01 » |
|
Aztán meghalna.
Mi lenne, ha Sasuke meglátva a jelenlegi Konohát visszafordulna?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 09 jún 13, 19:38:19 » |
|
Szerintem akkor jönne vissza, mikor Konohát úgy-ahogy megint felépítették. Nagyobb csapás lenne azt lerombolni...
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 09 jún 13, 19:41:06 » |
|
mi lett volna ha sakurának bejöt volna a bozontos szemödökünek a bozontos szemöldöke?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 13, 19:42:17 írta Saleen S281 »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 09 jún 13, 20:31:12 » |
|
Szerintem akkor jönne vissza, mikor Konohát úgy-ahogy megint felépítették. Nagyobb csapás lenne azt lerombolni...
Yamato akkor milyen ideges lenne nem?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 09 jún 13, 20:47:02 » |
|
Az nagyon durva lenne .
És mi lett volna ha sakura lenne narutoba és naruto pedig hinatába .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 09 jún 13, 21:35:32 » |
|
Hát az nagyon kész lenne Sakura Sasuke helyett Naruto után rohangált volna és Naruto meg Hinata után ? Ez kicsit különös lenne hisz Hinata mindig Naruto után bújkált
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 09 jún 13, 23:10:52 » |
|
Ha már itt tartunk.. Mi lenne ha Kakashi beleszerelmesedne Ino-ba és ezt közölné is vele...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 09 jún 13, 23:16:29 » |
|
Akkor Kakashit lefokoznák és többé nem kerülhetne kapcsolatba kiskorúakkal
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 09 jún 14, 10:52:21 » |
|
szerintem hasonlítana az apjára.. bár nemtudom miért takarja ennyire:D gondolom csak Kakashi, Kakuzu meg Zabuza vette komolyan hogy shinobi = ninja és a ninjáknak így kell kinézniük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 09 jún 14, 11:41:08 » |
|
Yamato akkor milyen ideges lenne nem?
Igen, de nem csak ő... Az egész falu enyhén szólva felhúzná magát, és talán lenne Szászkekivégzés is *.* és mi lenne ha látnánk az egyik részben kakashi valódi arcát? (tényleg a valódi arcát és nem egy másik kendőt.)
Huhh, én egyszer láttam egy videót, amiben mutatták az arcát, de bizonyára fan alkotás volt x_x Szerintem is hasonlít az apjára, de bizonyára az édesanyjától is örökölt valamit arcügyileg ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
fixee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1872 Dátum: 09 jún 15, 15:58:19 » |
|
Nemtudom, hogy irták e már de mi lett volna, ha anno nem 3 fős hanem 2 fős csapatokra lettek volna osztva és mondjuk a 7-es csapatba naruto és sasuke lett volna? érdekel a véleményetek:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 09 jún 15, 16:10:50 » |
|
Szerintem ez kétesélyes. Egyrészről a rivalizálás nagyobb mértéket öltött volna, mivel nem lett volna Sakura, aki leállítja őket. Talán hamarabb erősebbek lettek volna mindketten, korábban rontottak volna egymásnak... Másrészről esetleg barátok lehetnének, akik jóban-rosszban összetartanak ~ De nem, ilyet mégse nézek ki belőlük Talán a sakurás ellentétek "kijjebb" kerültek volna, magasabbra hágtak volna, tehát ez megint az ellenségeskedés felé húz... Hmm, fogós kérdés, és véleményem szerint elég sok minden máshogy lenne ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 09 jún 15, 16:14:17 » |
|
akkor a homlokbajnok sakura nem vágna fel ino malacnak hogy ő került sasuke csapatába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|