jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1755 Dátum: 09 máj 13, 18:55:59 » |
|
tom én is veled vok ezért van a Mi lett volna ha szöveg előtte
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1756 Dátum: 09 máj 14, 09:28:45 » |
|
Én se olvasnám, az száz X"D Mi lett volna? Azon kívül, hogy visítozva menekülnék a "Sakura" közeléből, szerintem nem lenne ekkora sikere, mint a Narutónak ^_^
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1757 Dátum: 09 máj 15, 15:25:40 » |
|
ezért is lett naruto de mi lett volna ha kakashira zúdúl rá a kő és nem obitóra akkor obitó lett volna narutóék senseie na az durva lett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1758 Dátum: 09 máj 15, 16:19:25 » |
|
Obito így is úgyis meghalt volna hála az Itachi Madara párosnak. Tényleg mi történt volna ha néhány küldetésen levő Uchiha életben marad?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1759 Dátum: 09 máj 15, 16:25:04 » |
|
HA életbe maradt volna, néhány Uchiha akkor valszeg nem tudhatták hogy mitörtént és elmentek volna a hokagéhoz, persze a hokage nem tud semmit, eltitlja öket falubol, vagy álnevet ad nekik és az mondja mostantol nem mondhatják hogy ök uchihák. Vagy pont mikor visszaérnek még ott van Itachi Vagy még a mostani mangában is élnének, és és, kész És milett volna ha Obito-ék, vigan sértetlenül érnek vissza a faluba? A kyuuby nem támad a falura, és Madara meg hal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #1760 Dátum: 09 máj 15, 16:29:31 » |
|
Akkor mindenki happy lett volna főleg Naruto mert akkor még élne a faterja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1761 Dátum: 09 máj 15, 16:29:39 » |
|
És milett volna ha Obito-ék, vigan sértetlenül érnek vissza a faluba? A kyuuby nem támad a falura, és Madara meg hal? Akkor a manga olyan hétköznapis életű lett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1762 Dátum: 09 máj 16, 11:18:32 » |
|
és mi lennne ha pein az az nagato nem sovány nem öli meg sensei-ét és jó lrenne???
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #1763 Dátum: 09 máj 16, 14:50:03 » |
|
(Miért lényeges, hogy sovány-e vagy sem? ) Ha jó lenne, akkor az Isteni Birodalom Naruék oldalán állna, és válltvetve harcolnának a még élő Jiraiyaval.
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1764 Dátum: 09 máj 16, 16:26:45 » |
|
milett volna ha obitora nem zúdúl rá a kő és itachi nem öli meg a klánját hanem úgy pusztul ki hogy egy meteor jön ami kipusztítja a klánt és sasuke meg itachi menekülnek de iachi átáll a rossz oldalra és obito sasukéék mestere és obito akkor összeesküd itachi ellen és a tónál obitó harcol itával ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1765 Dátum: 09 máj 16, 21:08:30 » |
|
Nem biztos h uncsi lenne, ellenség az mindíg van. Mi lett volna ha Itachinak nem 1 öccse, hanem 1 húga lenne? Akkor vajon ugyanúgy belezúgnának a Konohai fiúk, mint ahogy Sasukébe a lányok?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1766 Dátum: 09 máj 16, 21:12:22 » |
|
Szerintem tutira. Az Uchiha klánnak szerintem minden tagja olyan menő volt mint Sasuke és Itachi. Mondjuk elég nehéz lenne elképzelni, hogy egy lánynak kellett volna bosszút állnia a klánért. meg akkor Narutoval is teljesen más lett volna a viszonyuk, bár úgy is meglehetett volna jól csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1767 Dátum: 09 máj 16, 21:13:25 » |
|
Szem még akkor is a lányok szeretnék És a neve az lenne hogy Sziszitella És sharingan helyett.. bakuganja lenne(nem byagukan) Különleges képesség: Szemével vetköztett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1768 Dátum: 09 máj 17, 09:27:44 » |
|
swadawa, neked teljesen igazad van Mi lenne, ha Hachibi beállítana a faluba, vállán egy óriási magnóval amin üvölt a legújabb rapszám?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1769 Dátum: 09 máj 17, 09:34:18 » |
|
Senkisem csodálkozna rajta mert elég ránézni és mindenki megérti de mit keresne ott a hachibi ?
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|