Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1560 Dátum: 09 ápr 01, 14:34:44 » |
|
Akkor jönne az, hogy mondja sasuke: visszahozom narutót. Én nem azt írtam, hogy naruto lenne a gonosz hanem hogy mostantól átváltanánk a gonosz oldalra, vagyis pl madara lenne a főszereplő és hogy megvalósítsa a tervét le kell győznie végül narutot. Vagyis Oro meg az akatsuki oldaláról közelítenénk meg a dolgot(az ő gondolat menetüket látnánk folyamatában).
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1561 Dátum: 09 ápr 01, 15:19:26 » |
|
És millene ha végül az isteni birodalom gyöz az isteni sennin ellen.(KÁOSZ ÉS PUSZTULÁS) Ja és millene ha kaki,elnézést kakashi végül magához térne?csak egész életében toloskocsis lenne?(mert paincíí ugy elverte) , ö
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1562 Dátum: 09 ápr 01, 15:39:26 » |
|
Mi lenne ha Kakashi elvesztené a másik "saját" szemét,de megkapná a szemébe a rinnengant?, esetleg 1 hjuga szemet? 1 sharingan 1 rinnengan? vagy 1 sharingan 1 byakugan?(mondjuk, hogy byakugant honnan, kitől szereznek?) Imba cucc lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 01, 17:09:16 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1563 Dátum: 09 ápr 01, 17:04:19 » |
|
Akkor teljesen bekötött szemmel kéne mozognia! Az kicsit hátrányos lenne rá nézve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1564 Dátum: 09 ápr 01, 19:42:42 » |
|
Mi lenne ha Kakashi elvesztené a másik "saját" szemét,de megkapná a szemébe a rinnengant?, esetleg 1 hjuga szemet? 1 sharingan 1 rinnengan? vagy 1 sharingan 1 byakugan?(mondjuk, hogy byakugant honnan, kitől szereznek?) Imba cucc lenne.
És mi lenne, ha pluszba megtanulná Gaaratól a harmadik szemet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szauron
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1565 Dátum: 09 ápr 01, 20:07:01 » |
|
Milenne ha narutó kapná meg Kakashi sharinganját,mert elvesztené az egyik szemét? Szerintem tudná használni van elég chakrálya hozzá + a lehet hogy segítene a kyubi irányításban i.+100 sharinganos klón már aztán tényleg gyorsan tanul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1566 Dátum: 09 ápr 01, 20:23:06 » |
|
Ja lehet narutonak nem is kénne eltakarni a sharinganos szemét annyi chakrája van. És még az S szintű jutsukat is másodpercek allatt tanulná meg.
És milyen lenne ha Kabuto/orochimaru megszerezzné pein testét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 01, 20:25:19 írta uchiha tamás »
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1567 Dátum: 09 ápr 01, 20:31:39 » |
|
Fú akkor nagy gondba lenne konoha mert ha orochimaru és pein egyesülne ...
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1568 Dátum: 09 ápr 02, 15:36:31 » |
|
Mármint azt a lerobbant testet? Orochimaru körberöhögné... azért ő sem lenen olyan hülye, hogy azért az erőért teljesen mozgásképtelenné tegye magát. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1569 Dátum: 09 ápr 02, 15:54:26 » |
|
LOL. Megnézném ahogy orochimaru megszerzi nagato-testét LOL...Mondhatom szép lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1570 Dátum: 09 ápr 02, 16:34:40 » |
|
Jó, de azért orochimarunak nagato ereje biztosan kellene
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1571 Dátum: 09 ápr 02, 16:46:27 » |
|
Szerintem Oro inkább kivágná Nagato szemét, miután legyőzte, és beoperáltatná magának. Annál biztos több esze van, hogy egy ilyen használt testbe szálljon bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1572 Dátum: 09 ápr 02, 19:53:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1573 Dátum: 09 ápr 02, 20:10:44 » |
|
Narutot nem tudom elképzelni saringannal se rinneganal amúgy Itachi megölte oro-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1574 Dátum: 09 ápr 02, 20:11:16 » |
|
Micsoda szervkereskedelem van itt. Kimimaro csontveleje, 1 sharingan beültetve 1 rinnengan mellé, és esetleg beültetni az 1. dsn ét .(persze ezt 1 emberben) Ja de kabuto ban újjáéledhet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 02, 20:12:28 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
|