Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 10 jún 16, 21:22:52 » |
|
szerintem ha nem megy el Marcsihoz,ennyrie nem is hülyült volna meg.az lehet hogy Danzout meg azt a másik 2 vénembert elintézte volna,de szerintem a falusiakat nem akarná lemészárolni.meg hát igen,a manga fő szála eltűnt volna xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 10 júl 02, 23:04:21 » |
|
ezt nem tom hova irjam, de a hang falu még létezik na szóval, mi lenne ha a hang falu csatlakozik az akatsukihoz és részt vesz a háboruban? tudom h nem valami erősek de azért érdekes lenne
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Super Saiyan
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 10 júl 02, 23:58:43 » |
|
Sztem ez nem fog megtörténi Hang falu az Oro faluja aki utálja az akatsukit Mondjuk Kabuto-val lehet h a hang falu is szimpatizáns lesz az aka-val de nem hinném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 10 júl 03, 01:13:44 » |
|
Nem tudom irták-e már de. Mi lett volna ha... Naruto beáll az akatsukiba és neki kell elkapnia a jinchukat!?!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 10 júl 03, 01:35:39 » |
|
Az anime jelenlegi állása szerint, vagyis ha senjutsuban harcolt volna, talán pár állatot betudott volna gyűjteni 1v1-ben, de sztem pl killerbeenél elbukott volna, aztán ha halála szélén van előtör a kyuubi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 10 júl 03, 12:09:31 » |
|
ha naruto beállt volna akának akkor értelmetlen lett volna mivel egyből elkapják azt kiszedik a rókát és meghal naruto
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 10 júl 03, 13:22:37 » |
|
nem, mert sorrendben kell kiszedni őket. Legalábbis ha jól rémlik eztmondták. Az meg nagyon is valószínű, hogy a hang csatlakozik az Akához, végülis a falú feje Oro, de mivel Marcsi most leginkább Kabutoban található meg, ő a főnők. Bár most minek kéne Tobinak néhány hang falusi ninja, amikor Kabucsimaru azt éleszt fel akit akar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malendil
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 10 júl 03, 13:56:41 » |
|
Vannak kétségeim, hogy a hang falu még létezik e. A Konoha elleni kudarcba fulladt (és óriási veszteségekkel járó) támadás után már nem nagyon szerepelnek. Szetintem Orochimaru nagyrészt feláldozta őket (alkalmasint szó szerint is), aztán hagyta a projectet a fenébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 10 júl 03, 19:36:07 » |
|
Vannak kétségeim, hogy a hang falu még létezik-e. Érdekes. Mióta Sasuke megölte Orochimarut, kiszabadította a foglyokat, Kabuto meg otthagyta, úgyhogy szerintem megszűnt a falu létezése. Már senki nem beszél róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wantedlord
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 10 júl 08, 18:19:35 » |
|
Mi let volna ha a negyedik a pecsetelesnel nem hal meg ? es naruto nem kel egyedul felnonie... es az egyik legnagybbtol tanul gyermekoratol fogva ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 10 júl 08, 18:21:49 » |
|
szerintem valami olyasmi hogy nem ment volna el Jiraiya-val,KIishi nem idegesített volna fel azzal hogy kinyírta Ero-sennint,és Naruto jóval előbb eléri ezt a szintet... a hokagés dologgal kapcsolatban nem változna a hozzáállása,mert az idegesítené hogy az apja miatt tisztelik és saját erejéből akarna hokage lenni... vagy valami ilyesmi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 10 júl 11, 22:02:41 » |
|
Mi lett volna ha Orocsi maradt volna a faluban tanítani narutot és ero-sennin lett vonla az örült aki meg sasuket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 10 júl 11, 22:54:52 » |
|
Érdekes dolog enne. Már látom is a dialogust. Kakashi: sok évig probáltam össze hozni a rasengant a villám ellemmel és lám neked sikerült felül multál minket
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
DeiDara95
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 10 júl 14, 08:19:44 » |
|
Hmm akkor narutonak nem békaidézése lenne hanem kigyo. Meg átokpecsétje . Hmm.
|
|
|
Naplózva
|
A robbantás, MŰVÉSZET:D
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 10 júl 14, 14:52:49 » |
|
Mi lett volna ha Pein vagy esetleg Tobi lenne Naruto igazi apja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|