Még tavaly fogtam bele, az elején nagyon tetszett, aztán a 42. résznél elakadtam. Spoiler:
Icsigo a barátaival átment a lelkek világába, hogy megmentsék Rukiát a halálbüntetéstől. Az a vicc, hogy hiába van a teljes csapat Icsigo oldalán, és hiába segédkeznek a harcokban, Icsigo főszereplő révén nagyobb teret kap, ami azt jelenti, hogy minden nagy erővel rendelkező ellenséggel ő küzd meg. Ez azért idegesít, mert mindegyik küzdőfélnél elmondják, h erősebb, mint Icsigo. Le is merül a harcokban, fél nap pihenő, fel se gyógyul a sebeiből, de megy a következő, még erősebb ellenfélre. Szóval kimenőt kapott, előbb megnézem a rock-musical változatát, aztán meglátjuk, talán megjön a kedvem az anime folytatásához.
Magyar szinkron: elsőre nem tetszett...nagyon nem...3 perc után már csak háttérzajnak tudtam elfogadni. Másodszori nézésre sokkal jobb. Icsigo hangját talán meg tudom szokni, Szadoét viszont soha az életben. Szegény Balázs próbálta felvenni a hangszínét, de ebből csak erőlködések lesznek, az meg úgyis a játék rovására megy. Kon hangjára kíváncsi leszek, meg arra a kalaposéra (nem tom mi a neve
). Én Howl varázsló hangját adnám neki.