24 nov 28, 00:39:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 957 958 [959] 960 961 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775495 alkalommal)
0 Felhasználó és 79 vendég van a témában
Szofron
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14370 Dátum: 13 jan 14, 12:08:49 »

Én lemerem fogadni hogy a végefelé majd használni fogja a hougyokut Ichigo, csak ezúttal jó célokra, pl egy szuper szint eléréséhez hogy legyen esélye Bach ellen. Lazán ellopta Jama bankaiját, ami azt jelenti hogy azt a hatalmas erőt simán képes irányítani, ezért sikerült a lopás. Tehát sokkal Jama felett áll erőben. És még ott van a végső alak is. Aizent simán túl fogja szárnyalni.

------

Egyébként hogy is van a manga megjelenés? Japánban gondolom mindíg fix napon jelenik meg és rá 2-3 napra az angol fordítás a netre. Ami nállunk szerdánként jelenik meg, amit utánna magyarra fordítanak. És amikor néha kedden jelenik meg, az csak az angol fordítók műve nem? Hamarabb megcsinálják a fordítást.

Egy ilyen hosszab szünet után én reménykedek hogy már holnap kedden lesz új fejezet.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14371 Dátum: 13 jan 14, 12:43:26 »

A Bleach mangát tartalmazó Shounen Jump Japánban kedden reggel 9-kor jelenik meg. Szerdán az amerikai kiadó, tehát az angol nyelvű verzió következik. Ezt az angol verziót fordítják a legtöbb helyen. Ezért van nálunk általában szerda este a magyarított verzió. Néha viszont előfordul a keddi kiadás is.

Én nagyon kétlem, hogy Ichigo valaha is hougyokut használna, másrészt abban is, hogy Bach olyan erős lett volna mint Yama. Ha erősebb lett volna akkor ez a támadás nem most következett volna be az évszázadok során. Mivel semmit nem tudunk az ellopás lehetőségéről, pontosabban csak találgatásokat, így ezt lehet, hogy egy gyengébb is ellophatja a bankait egy erősebbtől. Viszont azt tudjuk Yama által, hogy gyengébben használják mint az eredeti tulajdonosok. Ebből következhet, hogy a gyengébb is ellophatja az erősebbet de valamilyen formában lebutított formába kerül hozzá. Így annak felhasználása esetén is egy gyengébb verzió jön létre. Az viszont már egy másik kérdés, hogy az idők során ahogyan erősödik a quincy akkor hogyan változik az ellopott bankai ereje. Nagyon valószínű, hogy ennek arányába változik az ellopott bankai képessége és ereje is.

Például szerintem As Nodt alapesetben erősebb volt Byakuyánál mindaddig amíg ki nem engedi Byakuya a bankait. Ezután Byakuya már erősebbé vált nála csak itt jött be az a csavar, hogy ekkor el is lopták tőle. Így ő visszaesett alapszintre míg As Nodt ereje megnőtt a bankai által. Ráadásul As Nodt tulajdonképpen a képességével lerombolta Byakuya mentális védelmét, így lerontotta annak harci morálját. Ez nagyon is hasonlít arra ami most a FT-ben Erzával történt Kagura ellen amikor Shimon szóba került.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14372 Dátum: 13 jan 14, 14:51:31 »

Vagy Ichigo egy élő hogyoku amilyen Aizen akart lenni. Ez sok mindenre választ ad, arra is, hogy miért volt világok közti különbség köztük.

Bach nem tudott volna győzni a medalion nélkül, és ha még SS-en kívül is szüksége van rá akkor nem Top tier szereplő. A csatlósaiból nem nézek ki többet. Valaki(k)nek még bújkálnia kell a háttérben, akik félelmet fognak festeni még a zérósok arcára is.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14373 Dátum: 13 jan 14, 18:01:11 »

Gondolom azért vártak  ilyen sok időt a támadással, amiért Aizen is Espadákat gyűjtött. Erős, de egyedül ő se vehette volna fel a harcot egész SS-el, a 0. osztagosokkal és a hollowokkal egyszerre. Kell sereg akik elvégzik a piszkos munkát, szétzilálják a sok shinigamit és kapitányt, meg pár elit a 0. osok ellen, így Bach-nak márcsak a legerősebb csákóval kell majd foglalkoznia az az Ichigoval.

Sok idő kellet míg megszaporodtak kicsit, mert ugye ki lettek írtva többé kevésbé, aztán ezeknek fel kell nőniük, megtanulni harcolni, és ezeket a speciális képességeket is kikellet kotyvasztani mert tuti hogy nem természetes. És mostanra készült fel a sereg kellő képp, vagy csak most sikerült a medálokat megalkotn, amire az előnyüket alapozták. Ezért vártak ilyen sokáig.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14374 Dátum: 13 jan 14, 22:16:17 »

Ez így nem állja meg a helyét hiszen láthattuk, hogy ott jelennek meg ahol akarnak. Például a főkapitány szobájában is. Éppen így kezdődött az egész történet amikor bejelentették a hadüzenetet. Tehát akár többen is nekimehettek volna Yamának. Az már más kérdés, hogy Yamán kívül lett volna túlélő ebből a lépésből? Szerintem egyértelmű, hogy eddig azért nem háborgattak semmit és senkit mert nem voltak felkészülve. És itt elsősorban a tudományos oldalra gondolok. Például valahogy meg kellett fékezni a bankai használókat mert amikor azt képesek használni a shinigamik akkor erősebbek mint a quincyk. Talán csak Bach lett volna kivétel, viszont öt pedig Yama szoríthatta volna sarokba.

Az én véleményem továbbra is az marad, hogy a quincyk alapban ugyan olyan erősek vagy egy kicsit erősebbek mint a kapitányok. viszont amikor a kapitány aktiválja a bankaiát akkor egyértelműen erőfölénybe kerül. Ezért volt fontos megfékezni a bankai használókat ezzel a medállal és ez volt a fő ok amiért eddig nem támadtak. Hozzáteszem, hogy szerintem ez a medál még mindig nem tökéletes, hiszen Ichigo bankaiát nem tudták ellopni. Persze lehetne azt mondani, hogy azért mert ő quincy is. Ez viszont nem igaz mert amikor Ivan megpróbálta akkor még nem volt az. A quincysége Kirge börtönéből való szabadulásakor jött felszínre. Inkább valószínű, hogy a fullbringerségének lehet köze hozzá. Most már annyira kötődik a fullbringerség miatt a bankaia hozzá, hogy nem lehet egyszerű leválasztani róla. A kardja olyan egyszerű eltörése sem gondolom, hogy olyan egyszerű lett volna. Szerintem annak a quincynek pont ez lehet a képessége mint Kirgének volt a börtön.
Naplózva
sacsu
Újonc
*

« Válasz #14375 Dátum: 13 jan 15, 12:14:52 »

Egy pár hozzászolásban olvastam elit quincikről akik a 0.osztag ellen lenének.Ez valahol olvastátok vagy csak talágatások hogy valoszinüleg ellenük is készült Bach?Az én elgondolásom az hogy ugyanugy mint a kapitányok között se mindeki egyforma erős ugy a Stern ritterek között sem mind pl Haschwald is erősebb egy átlag SR-nél.De aztán lehet hogy vannak olyan Quncik is a seregébe mint pl Ryuuken aki az én elgondolásom szerint joval meghaladja egy kapitány vagy SR képességeit.Haschwaldnak szerintem meg olyan kardja lehet mint Ishida magas rezgészámon rezonálo ija ami mindent ketté tud vágni ezért tudta eltörni Ichi kardját ami amugy is elég törékeny lehet mivel mostanába nem valami erős a kapcsolata Zangetsuval.Meg aztán nem értem hogy Bach miért nem rombolta le teljes SS-t kiirtva minden kapitányt is(mert akkor vége lenne a Bleachnek) vagy az az idő korlát  nem csak ő rá érvényes ha minden Quincire?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14376 Dátum: 13 jan 15, 12:41:56 »

Több okból nem rombolta le. Egyszer, mint ahogy írtad az időkorlát. Ráadásul ez valószínűleg minden magas szintűre vonatkozik, legalábbis Haschval beszédéből ez derül ki. Másodszor azért így sem olyan könnyű legyőzni a kapitányokat ezalatt a rövid idő alatt. Példa erre az, hogy még azok a kapitányok is megúszták akiknek ellopták a bankaiát Byakuya kivételével, ráadásul néhányan nem is használták a bankaiokat. Harmadszor, tartott a 0. osztagtól. Nem is tervezte jelenleg, hogy összecsapjon velük. Bach saját maga is mondta, hogy hamarosan megjelenik a 0. osztag és ezért visszavonulnak és a saját területén várja be őket. Az más kérdés, hogy a 0. osztagnak pedig eszébe sem jutott, hogy utána menjenek mivel nekik más a feladatuk. Másrészt azt sem tudják merre bujkálnak és jelenleg ők is SS megvédésére koncentrálnak. Folytatják a helyreállítást és felkészülnek az eljövendő csatákra.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14377 Dátum: 13 jan 15, 20:57:55 »

Haschwald valószínűleg azért is tudta Ichigo kardját, olyan könnyedén kettévágni, mert ahogy Nimaiya is demonstrálta a Zanpakutók törékennyé vállnak, ha nem szeretik őket elégé. Ez passzol is Ichigóhoz, hisz nagyon elhanyagolta Zangetsut. A későbbiekben nyilván lesz majd egy olyan rész, mikor Haschwald újra kettéakarja vágni a már megjavított Zangetsut de képtelen lesz rá, mert Ichi helyrehozza vele a kapcsolatát.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14378 Dátum: 13 jan 15, 22:36:36 »

Azért én nem hiszem, hogy ez ilyen könnyen menne. Akkor már számtalanszor eltörtek volna ezek a kardok és nem csak Ichigoé. Azért mert ritkán láttuk Zangetsuval az nem azt jelenti, hogy nem szereti eléggé. Főleg az után amiken Ichigo átment Zangetsuval. Másrészt zavaró ezt egy olyan személy szájából hallani mint Nimaiya. Más zanpakutout nem is láttunk mellette mint csinibabákat. Na, ezeket könnyű szeretni. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy megvesznének egymásért de a megfelelő kapcsolat szerintem megvan közöttük. Én egyenlőre továbbra is azt tartom, hogy Haschwald egyedi képességéről van szó amelyet a betűjele tartalmaz. Ez pedig a másik ok amiért Bach maga mellett tartja, hiszen ha bármelyik zanpakutout képes eltörni akkor az ellenfélnek nem lesz bankaia, így pedig szabad préda lenne Bachnak vagy Haschwaldnak is.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14379 Dátum: 13 jan 16, 10:47:39 »

Szerintem meg most simán eltörhette Tensa Zangetsut mert amióta visszaszerezte az erejét, azóta csak annyit csinál hogy öli a hollowokat. Egyszer sem igazán gondolt rá többnek mint egy fegyvernek.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 10:51:04 írta zitagirl » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #14380 Dátum: 13 jan 16, 14:09:45 »

tessék, lássék, olvassék! Nevet http://www.mangareader.net/bleach/523
Szóval Unohana a mellkasán lévő seb miatt hordta így a haját Gondolkozik És télleg ő volt az eredeti 13ből Yama  jobbján az a hosszúhajú Hümm-hümm Végén az a mondat nagyon nem tetszett h vmeikük emgfog halni Neeem Miért nem lehet mind2 életben? Úgy látszik nem akarnak nyerni a háborúban smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 14:22:05 írta -Dante- » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14381 Dátum: 13 jan 16, 14:22:50 »

Megérte várni ezt a fejezetet.
Megtudtuk hogy a zanpaktouk utálják azt ahogy bánnak velük, és ez jogos is. Sosem láttam bárkinél is hogy beszéljen a kardjával, kivéve Ichigo és Renji ritka pillanatokként. Csak használták az erejüket meg bankai. Nem csodálom ezután hogy miket éreznek a zanpaktouk.

Unohana kiengedett hajjal eléggé ijesztőnek néz ki. És még SS ellensége is volt? Akkor már csak arra lennék kíváncsi hogy miért állt át. Jó kis harcnak nézünk elébe és meg is hal az egyikük.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14382 Dátum: 13 jan 16, 14:23:02 »

Unohana kiengedett hajjal nagyon badassül néz ki, igazi elvetemült feje van. Csak sajnálom amit Kyoraku mond, nem akarom látni egyiket sem holtan....

Viszont kérdem én, most hogy megtudtuk a kardok eredetét, hogy a picsába harcoltak ezelőtt Yamáék, vagy már akkor megvolt nekik a saját kardjuk? Unohana beszervezése, és az egész eredeti gotei 13 részletes bemutatásáért olyat fogok rimánkodni egész évben, de biztosra veszem, hogy nem lesz belőle semmi.

Illetve, honnan a hátramenésből volt Zaraki kardja? Ja meg még valami, Yachiru tudatosan kapta Unohana után a nevét, vagy csak véletlen, vagyis zaraki tudott a kenpachik címének első tulajáról? Nevet
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #14383 Dátum: 13 jan 16, 14:27:30 »

Na, megkaptuk a választ, hogy hogy születnek a zp-k, és a dühük is érthető. Valamiért olyan érzésem van, mint amikor Ichigo a hollow maszk megszerzése céljából akasztott pengét a belső lidércével. Ott is az volt a kérdés, hogy ki a király és ki a ló. Most ugyanerről van szó.
Unohana azt az egy sebet szerintem Yamamototól kapta. Bár a mostani csatában elvileg egyiküknek meg kell halnia, szerintem ez nem következik be.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #14384 Dátum: 13 jan 16, 14:31:48 »

Ha az egyiknek tényleg meg kell halnia, akkor az úgyis Unohana lesz, sajnos... Semmi értelme nem lenne ennek az egésznek, ha Kenpachi döglene ki, holott inkább őt látnám holtan... De remélem nem hal meg mégsem, és mind a kettő túléli... ez úgyis olyan vagy Zaraki marad életben, vagy mindkettő harc... És mivel Kyouraku rendelte el az edzést, kötve hiszem, hogy a legjobb healert kinyíratná 1 ilyen hülyeség miatt, mint Zaraki taníttatása...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 16, 14:33:33 írta Aizen » Naplózva
Oldalak: 1 ... 957 958 [959] 960 961 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins