24 nov 05, 06:35:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 946 947 [948] 949 950 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742877 alkalommal)
0 Felhasználó és 197 vendég van a témában
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14205 Dátum: 12 dec 27, 13:22:14 »

Remélem nem én leszek az egyetlen, aki nem dobta hanyatt magát azon, hogy a rész teli volt mellekkel? Nevet

Én olyan fejet vágtam mint itt Kon ikszdé http://www.mangareader.net/bleach/522/9
Amúgy érdekes rész volt, a végére hogy, be komolyodtak itt a dolgok Gondolkozik
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14206 Dátum: 12 dec 27, 15:54:07 »

Hát nem vártam mást ettől a résztől. xD Ez az ürge ott szívatja Ichigoékat, ahol csak lehet. Nevet Mondjuk vicces egy rész volt, de az ezelőttiek is főleg hülyéskedésből álltak, így már nekem kezd sok lenni a jóból, már kezdem kicsit unni... Oké, hogy közben fontos információkat tudtunk meg, de akkor is... a lényegre meg csak az utolsó néhány oldalon tért rá Kubo, amit kicsit keveselltem. Az viszont tetszett, hogy az a pár oldal végre az egész hangulata után komolyabb hangvételre váltott. Már ideje volt, elvégre nem nyaralni és jópofizni mentek át a király dimenziójába.
Ennek a Mera-channak pedig eléggé Hiyoris beütése van az én szememben...
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 27, 15:55:42 írta akym17 » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14207 Dátum: 12 dec 27, 16:55:46 »

Hát úgy néz ki hogy minden 0. osztagos közül ő a leghülyébb az egész bandából. Azok a csajok meg mind zanpaktouk? Ezen nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.
Amit meg mondott Ichigoéknak meg tökéletesen egyet értek. Ichigo csak használja Zangetsut de szinte soha nem szól hozzá. Folyton csak bankai és getsuga tenshou és ennyi. Zangetsu és Ogichi kérlek adjatok neki egy olyan mafflást amit soha nem fog elfelejteni. Ja és még verjétek el mindennap.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14208 Dátum: 12 dec 27, 17:51:30 »

Ne feledd még hátra van A kopasz is.
Ha őt is megismertük majd akkor döntsd el ki a leghülyébb Nyelvesít
Ennek a "fura" alaknak viszont tényleg igaza van,ideje lenne ismét rendesen beszélniük a Zanpaktouikkal.
+Érdekelne Renji belső világa milyen,mert Ichigo-én kívül nem nagyon láthattuk másét.
A lent lévő szempárok pedig nagy eséllyel szintén Zanpaktouk.
Azt se zárom ki hogy az előbbi csajok valódi alakjukban azok.
Kard nélküli harc érdekes lehet. Nagy eséllyel a harc leghúzósabb részénél rájön hogy Zangetsu benne van,és "magából" húzza ki,mint vizard edzés anime verziójában(Kariya,Byakuya,Kenpachi),csak nagyobb rizikóval,hosszabban.

Zitagirl:Maflással egyetértek,de ha minden nap elvernék akkor jobban járna ha választana egy Másik Zp-t a csajok közül vagy hagyná a fenébe Nyelvesít

Szerk:a fejbe rúgásának nagyon örültem megérdemelte.
+Urahara mint mester hatása meglátszik. Ichigo egyből nem hitte nőknek őket hanem készült a meglepetésre Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 27, 17:53:30 írta K ichigo » Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14209 Dátum: 12 dec 27, 18:05:40 »

K ichigo megfeledkeztél még a sok kezű leányzóról is Nevet Ő is hátra van még az Ichi-Renji tréningben Nevet
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14210 Dátum: 12 dec 27, 18:12:32 »

Nem feledkeztem meg róla,csak őt nem hangsúlyoztam ki.
Amúgy is egy hölgyet nyíltan nem hülyézünk le Nyelvesít
Plusz én ravasznak és trükkösnek nézem már az elejétől fogva.
Ha mégis neked lesz igazad akkor nem szóltam Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14211 Dátum: 12 dec 27, 18:40:52 »

K ichigo
Talán túloztam egy kicsit de egy kis elnáspángolást megérdemel.
Ha Renji meghalna a mostani próbán.... akkor tényleg haljon meg ne úgy mint Byakuya, egyébként meg kicsit sötétebb lenne a hangulat mert eddig a 0.osztagosoknál volt: fürdőzés, egyél amennyit tudsz, és most rengeteg csaj ja meg a fejezetek végén információk meg most lett egy kicsit komolyabb a hangulat.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14212 Dátum: 12 dec 27, 18:45:45 »

Nem hinném hogy, feltétlenül meg kéne halnia Renji-nek, esetleg elkapnák kikötöznék és Ichigo-nak végig kéne nézni hogy, szét verik Renji-t esetleg még oda viszik Rukia és Byakuya-t is és őket is, aztán Ichigo elér valami pontot és tádáááá: Tensa Zangetsu! Aztán meg mindenki vissza a fürdőbe ikszdé
Naplózva
Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #14213 Dátum: 12 dec 27, 18:58:21 »

Csak nehogy kiderüljön, hogy Ichigo valójában egy szadista állat és még élvezi is a kis barátai szenvedését. Ördögi
Mondjuk erősen kétlem...
Mindegy. Szerintem jó rész volt.^-^
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #14214 Dátum: 12 dec 27, 19:00:32 »

Ez nekem olyan, mint egy társasjáték Nevet ha itt, a 3. palotában elbuknak, akkor a "Lépj a START mezőre" szabály érvényesülne Nevet és mennének megint áztatni magukat, aztán degeszre lennének tömve by Kirio.
Naplózva
akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #14215 Dátum: 12 dec 27, 19:08:50 »

Ez nekem olyan, mint egy társasjáték Nevet ha itt, a 3. palotában elbuknak, akkor a "Lépj a START mezőre" szabály érvényesülne Nevet és mennének megint áztatni magukat, aztán degeszre lennének tömve by Kirio.
Ebben nagyon is van valami. Nevet
Én viszont nem szeretném, hogy netalántán Renji elpatkoljon... Ennek sok értelme nem lenne. Ennyi erőből maradhatott volna Soul Citiyben, ahol ápolgatták volna tovább a sebecskéit. Szinte biztos, hogy most ő is fejlődni fog, és én is örülnék neki, ha az "edzés" során láthatnánk az ő lelki világát is. Még a végén kiderül, hogy valami rózsaszín dzsungel szivárvány színű pónilovakkal, és amorf, de cuki állatokkal. xD Elvégre Renji közel sem olyan kemény csávó, mint amilyennek mutatja magát. xD Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 27, 19:10:03 írta akym17 » Naplózva

Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #14216 Dátum: 12 dec 27, 19:10:27 »

Én bírom Renjit és, ha fűbe harapna (nem mondom, hogy abbahagynám a mangát), de tutira csalódnék és nagyon hiányozna.T-T
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
akym17
Akadémiai tanár
*

« Válasz #14217 Dátum: 12 dec 27, 19:19:59 »

Akkor inkább ne is temessük, teljesen felesleges. Mosolyog Sőt remélem ez később is így lesz, mert én is kedvelem. Ajjaj. >.<
Amúgy az első oldalon az ajtóban álló alak szintén ez a Mera-chan volt, ugye? A körvonalaiból erre következtetek. Ugye az a lány is egy zanpakutou, akkor nem elképzelhetetlen, hogy ő lenne Nimaiya fegyvere. Talán a mester megszólítás sem amolyan tiszteletbeli gesztus, hanem sokkal inkább mint kardforgatójára utal?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 27, 19:25:06 írta akym17 » Naplózva

Hatuma
Újonc
*

« Válasz #14218 Dátum: 12 dec 27, 20:26:03 »

érdekes fejezet volt az biztos.
akym17 szerintem igazad van, mera tényleg a kardja lesz(lett is mondva hogy a csávón kívül senki sem shinigami).

lehet hogy erőltetem az elméletem de a felső kép nem hasonlít a kivégző hegyre? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/522/13

Amikor meg leestek és a lyukból bámultak ki, akkor az jutott eszembe, hogy Urahara hogy adta vissza Ichigo erejét még régen(tudjátok mikor vagy sikerül vagy lidérc lesz belőle).

Szerintem a következő fejezet az lesz hogy megjelennek a kardjaik lány formába, ezek elkezdenek magyarázkodni 1-2 oldalon át, 1-1 ütés és megint a fürdőben találják magukat, aztán kajálás (a kanál tényleg a kardja lehet ahogy Domynyk írta pár oldallal előbb, mivel tudja változtatni a méretét, először kb. 30cm lehetett, aztán legalább 1m. Ha a kanál mérete maradt, akkor az ajtó alakja + a nő magassága is drasztikusan változott) és ezt még párszor el fogják játszani, kb. addig amíg őszintén bocsánatot nem kérnek a kardoktól. Közben Byakuya és Rukia is már toppon lesz, nekik még ég majd a bőr a képükön hogy nem tudnak bánni a kardjaikkal  Nyelvesít

ja és minden kard alap alakja női? vagy mindig ellenkező nemű(liberális változatokba ne mennyünk bele)? esetleg csak itt jelennek meg női formában?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 27, 20:26:40 írta Hatuma » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14219 Dátum: 12 dec 27, 20:36:40 »

Szerintem csak ő csinálta azokat a zanpaktoukat szórakozásból. Végül is le kell valahogy kötniük magukat. 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 946 947 [948] 949 950 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins