24 nov 05, 06:36:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 919 920 [921] 922 923 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742899 alkalommal)
0 Felhasználó és 208 vendég van a témában
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13800 Dátum: 12 dec 03, 17:11:04 »

Blanco ez igen érdekes talány, de arra nem derült fény hogy használta is valaha csak az hogy elsajátította.
Legalábbis én így gondolom, ha nem akkor nyugodtan megcáfolhatjátok, ha mutattok valami részletet ami erre utal.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13801 Dátum: 12 dec 03, 19:08:02 »

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/188/8
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/188/9
Ez elég magyarázat? kacsint
Amúgy meg ha nem használta volna el akkor nagy eséllyel nem csak sima zanpaktout használ Aizen ellen,mikor az bekeményitett. Ha fokozatosan nyeri vissza az erejét akkor lehet hogy még csak az utolsó arcban nyeri vissza nagyrészt,vagy teljesen az erejét(bankai stb) Gondolkozik
Naplózva

StealtherXD
Újonc
*

« Válasz #13802 Dátum: 12 dec 03, 19:21:40 »

Csek szerintem hasonlít Yuha Bach Zangetsura?
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13803 Dátum: 12 dec 03, 19:38:36 »

Nyugi ezt már régebben elég sokan észre vettük,Kubotól nem ritka plusz gondolom máshol se ha 1-2karakter hasonlít Nevet
Plusz amien sok karaktert alkotott 1-2hasonló bele is fér.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 03, 19:39:28 írta K ichigo » Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #13804 Dátum: 12 dec 03, 20:43:22 »

Csek szerintem hasonlít Yuha Bach Zangetsura?

Emlékszem amikor először láttam Bachot azt hittem Zangetsu az ikszdé  Utána esett le, hogy Zangetsu menőbb, mert szemüvegbe tolja és göndörebb a haja  kacsint
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13805 Dátum: 12 dec 04, 12:49:06 »

Bleach csak 12. volt az éves eladási listán:D

http://www.saiyanisland.com/2012/12/top-20-manga-series-in-2012-based-on-sales/

Nem tud vissza kapaszkodni a csúcsra:D Innentől nyugodtan beszélhetünk a hanyatlásáról. Örülök, hogy a számok az én véleményemet igazolják.

http://www.saiyanisland.com/2011/11/top-10-manga-in-2011-by-series-one-piece-naruto-lead-the-pack/

Kezdek hinni a pletykáknak mi szerint a Shounen jump felszólította Kubot, hogy fogja rövidre a mangát. A sok éves közre működésre valótekintettel nem teszik csak ki^^. PErsze ez csak pletyjka amit egyre több helyen tartanak valósnak:D

Mondjuk ezek eladási számok biztos sokan vannak akik eddig olvasták és ezek után is olvassák mondjuk neten, de pénzt már nem adnak ki érte. Esetlegesen a Shounen jumpban elolvassák, de a kötetre már nem tartanak igényt.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 13:19:54 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13806 Dátum: 12 dec 04, 13:28:32 »

Egy "befejezett" mangához képest remek eredmény a TOP 10. Majd ha belendülnek a dolgok feljebb fog kapaszkodni. Az OP meg egy bestia. Mi a franc van abba ami ennyire érdekes?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #13807 Dátum: 12 dec 04, 13:36:57 »

Op-t semmi nem fogja lehagyni soha. Az teljesen más dimenzió. Abban minden megvan ami egy Shounenben kell legyen. Jó történet zseniális karakterek. Vicces, izgalmasabb és epic. Olyan pillanatok vannak benne amit látni kell mert leírni sem lehet. Epicnél epicebb pillanatok. Viszont most ott is visszaesés volt az utolsó két arc nem lett valami jó. Mondjuk hozzá kell tenni mint a kettő felvezető arc egy nagy és összetett történethez.
Az a baj, hogy évről évre zuhan a Bleach nézettsége 2 év alatt leredukálta 2 millióra azt ami 6 millió volt. A fejezet számokban vannak kiugró számok mivel egy egy jobb résznek híre megy viszont összességében Kubo egy fejezettel épít egyet a következő hárommal pedig romból hármat. Így nem lehet előre lépni:D
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 13:39:42 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13808 Dátum: 12 dec 04, 16:42:21 »

Kubonak inkább tényleg be kéne fejeznie a Bleachet, de barom volt, hogy 1000 ajtót hagyott üres szobákkal hátra nekünk, ennyire nem kihasználni a saját világa által teremtett lehetőségeket, az már művészet. Így megmagyarázni mindent, belevinni mindenkinek min 1 értelmes harcot, power uppot mind a 30 fő karakterre, elég húzós.

Inkább kezdene bele, egy normális seinenbe határok nélkül és minden nélkül ami pocsékká tenné, vagy egyszerűen szüneteltetné be a Bleachet kb 10 évre addig kiadni egy rövidebb de ütős mangát.

Mellesleg az eladási adatok számomra nem mondanak semmit, az, hogy japánban ennyien vették meg az ezer dologtól függ, (meddig volt polcokon, mennyi hype van most ANIME NÉLKÜL, kinek mennyi pénze jut éppen mangára, AMÍG INGYEN NÉZHETNÉ NETEN) , nekem pl ha csak 1 mangára lenne pénzem (jelen esetben nem igen költök semmilyen mangára, egyedül Hellsing van meg végig meg DN folyamatban és ők is csak azért mert számomra kultmangák), akkor valszeg az adott legjobbat venném meg, így az OP-t. Persze ez esetemben fura mert inkább vennék inkább Bleachet, akkor is de a mainstream így gondolkodik, ahogy írtam.

A tény, hogy valaki onnan ítéljen meg valamit, hogy mennyien vették meg ergo milyen népszerű, az szánalmas. Most Bieber a legjobb zenész és a twihányok a legjobb könyv + film ? Lehet a társadalmi normák "ezt igazolják", de szerintem ez oltári nagy baromság. Lehet én gyűlölöm a semmire mainstream  sz.rráhypolt és epicnek nevezett hányadékokat, és nem tudok elvonatkoztatni ettől, miközben azt írom:
az eladott mennyiség nem jelent semmit.

(Azon kívül, hogy sokaknak tetszik.)
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 16:44:17 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13809 Dátum: 12 dec 04, 16:44:27 »

Ahhoz képest, hogy az előző évet 18.-ként zárta ez a 10-be bekerülés nem is rossz. Még így is rengeteget vesznek belőle. Például most a Naruto és OP is jelentősen visszaesett míg a Bleach ugyan annyival feljebb kapaszkodott. Amíg pedig több milliós eladást produkál, addig bolondok is lennének eltávolítani. Persze, nekem is vannak kedvenc mangáim és érdekes módon a három nagy közül egyik sincs köztük. Pedig ezeken a nagyokon nőttem fel. Ma sem mondom rossznak őket csak én is sokat változtam az évek alatt. Így egy kissé beléjük untam. Igazán ujjakat egyik sem tud mutatni már. Viszont ettől nem is fogom köpködni egyiket sem. Aki ma kezdi olvasni őket annak még az általam rossznak tartott részek is tetszhetnek. Szerintem én és sokan mások is azért kezdték el unni mert állandóan várakozni kellett egy-egy részre és ha az nem volt elég jó akkor az csalódást okozott. Ha pedig ez többször előfordult akkor már nem is annyira jó a dolog. Most is gyakran olvasni ilyen hozzászólásokat, hogy "ezért kellett várni egy hetet?" Ez a kijelentés számomra pont azt mutatja, hogy kezdi megunni már a történetet. A továbbiakban már csak azért olvassa mert megszokta és érdekli a vége. Aki viszont most kezdi az egyből szinte végig tudja olvasni az egész történetet. Így nekik nem okoz akkora csalódást mert ott a következő rész. Hamar átlendül a csalódott részeken, így kevésbé is unja meg.

A befejezésekkel kapcsolatban azt gondolom, hogy ez a három nagy (OP,Bleach,Naruto) szinte egyszerre fogják befejezni a történetüket. Egyikben sincs már annyi potenciál, hogy sokáig lehetne húzni és szinte mindegyiken látszik már a végkimenetel lehetősége.

Az eladott mennyiségnél érdemes figyelembe venni a korosztályt is amelyhez szól. Ebben az OP messze vezet a többiek előtt mert sokkal kisebb korosztály is olvashatja. A Naruto és a Bleach pedig egy idősebb korosztály célzott meg a történetével, sőt a Bleach a Narutonál is kicsivel magasabb korúaknak szól. Így egyértelmű az eladási lista mértéke is.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 16:58:33 írta rini67 » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13810 Dátum: 12 dec 04, 17:13:06 »

OFF: Annak örülök hogy a Magi benne lett a top 10-ben de a Naruto nem értem miért van a harmadik helyen. Az OP-re meg nem tudok mit mondani mert nem is ismerem és egy ideig még nem is fog.

ON: Lehet hogy 12. lett de attól még most nem kéne ócsárolni. Egy részt ma már inkább interneten elolvassa mindenki így az eladást nem is olyan fontos. Meg sokáig mindenki csak jót mondott erre most kijött ez és máris csak mondja hogy mennyire lesüllyedt a színvonala stb.
Az meg hogy nem válaszolt eddig sok kérdésre meg engem is kicsit zavar, de milyen lenne már ha az elején mindent megtudnánk? Ezzel az arc-kal meg ami bökte a csőrömet az Byakuya életben maradása, és a kardos kiléte elnyújtása de eddig sok rossz dolog nem volt benne.De persze ez is ízlések és pofonok.
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13811 Dátum: 12 dec 04, 18:08:37 »

"Egy részt ma már inkább interneten elolvassa mindenki így az eladást nem is olyan fontos. "

Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13812 Dátum: 12 dec 04, 18:09:35 »

Gondolom úgy értette, hogy a "vásárlás" a vásárlók részéről, mint ahogy én is írtam.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13813 Dátum: 12 dec 04, 18:12:32 »

"Egy részt ma már inkább interneten elolvassa mindenki így az eladást nem is olyan fontos. "

Ezt ugye nem gondolod komolyan?

Azért lássuk be hogy ma már sokan inkább az interneten olvassák, letöltik. És ez inkább a mangasrteam-nek fontos az eladás és a bevétel a vásárlók meg ingyen letöltik.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 18:20:51 írta zitagirl » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13814 Dátum: 12 dec 04, 18:35:17 »

Japánban megveszik a mangát, mert náluk nem számít luxuscikknek. Igenis számít az eladások száma, ez is meghatározza, hogy a kiadónak érdemes-e foglalkoznia a sorozattal. Ritka az, hogy egy sorozatból alig fogy, de az Issue's-on jól szerepel folyamatosan...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 919 920 [921] 922 923 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins