Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #13620 Dátum: 12 nov 24, 21:47:58 » |
|
Szerintem a Lélek Király arcát egy ideig még nem látjuk... Én egy csuklyás,köpenybe bújtatott öregnek tudom elképzelni.
Isshin-nél más eset lehetett, mert bár sok ideig tartott de magától visszatért az ereje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fan15
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13621 Dátum: 12 nov 24, 21:56:51 » |
|
A kard tulajdonosa szerintem Neliel lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13622 Dátum: 12 nov 24, 22:10:03 » |
|
Nel-t kizárnám, mivel idáig nem láttunk tőle ilyen támadást (legalábbis én nem emlékszem rá)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13623 Dátum: 12 nov 24, 22:38:39 » |
|
Meg Nel azalatt Orihime ölében volt így nem hiszem hogy hirtelen átváltozott és félbe vágta Kirgét. Én minenesetre Grimmjowra Isshinre és még Ginre tenném a voksom a kard tulajdonosáról. Aztán Kubo trollkodik eggyet és kiderül hogy Aizen volt ott és megint mindent eltervezett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 25, 10:01:40 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13624 Dátum: 12 nov 25, 09:52:06 » |
|
Elképzelhető Amúgy én Ginre azért nem tippelek mert az ő kardja, igazából egy tőr féleség, és amit láttunk szerintem olyan hosszú mint egy átlag kard.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #13625 Dátum: 12 nov 25, 11:32:00 » |
|
Tudtommal Gin halott, úgyhogy őt kizárhatjuk.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #13626 Dátum: 12 nov 25, 13:36:08 » |
|
A Bleach-ben nem lehet valakit csak úgy megölni Lásd pl. Byakuya vagy száz másik karakter esetét. Nekem pl. Byakuya sérülései komolyabbnak tűntek, mint Gin-é. Én nagyon remélem, hogy még visszatér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fan15
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13627 Dátum: 12 nov 25, 14:09:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #13628 Dátum: 12 nov 25, 14:36:25 » |
|
Amugy Renji is kapott majdnem ennyit amikor Byakuya harcolt vele , vagy inkább elsöpörte. Azt hitték meghalt de nem:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13629 Dátum: 12 nov 25, 14:53:00 » |
|
Ebben a videóban látszik, hogy Isshin-nek se olyan a zanpakuto-ja, 5:33-nál. http://www.youtube.com/watch?v=EjISJ8Bv4ss Szóval most már tényleg törhetjük a fejünket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13630 Dátum: 12 nov 25, 15:01:31 » |
|
csak azért me felül fekete nem zárhatjuk ki, mivel az árnyékolás mindenre lehet magyarázat meg azóta Kubo rajzolási technikája sokat javult... én továbbra is tartom h Isshin lesz az, és Fan15 linkjeiből nyílvánvalóvá vált h tényleg nem lehet Grimmjow me neki is olyan szétélt kardja van mint Kenpachinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #13632 Dátum: 12 nov 25, 15:59:41 » |
|
Valóban De ha Grimmjow és Isshin között kéne választani akkor egyértelmű, hogy Isshin. Grimmjow nem hiszem hogy ismeri a 0-ásokat. Isshin mondhatta: "Úgy látom mindenki itt van, jó időzítés" De az is lehetséges opció, hogy Grimmjow kardot szegezett Urahara torkához, hogy lépjen kapcsolatba SS-el és hozzák neki ide Ichigo-t harcolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #13633 Dátum: 12 nov 25, 16:08:10 » |
|
De Isshin-en Urahara nem lepődött volna meg annyira, hiszen tudja, hogy visszanyerte az erejét. Ha Isshin lett volna a kard tulajdnososa, Urahara inkább egy " Már ideje volt" vagy " Jó látni téged" mondattal "üdvözölte" volna. Grimmjow esetleg lehet a kard tulaja, bár Urahara rajta se lepődhetett meg ennyire, hiszen alig ismeri. Talán soha nem is találkoztak. A legvalószínűbb még mindig Gin.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 25, 16:08:45 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13634 Dátum: 12 nov 25, 16:31:05 » |
|
pisszt, ez egy elég rosz link a bizonyításhoz mert ezen a képen Grimmjow kiengedett alakban van kard nélkül és amit látunk kardot azt épp Ichigo húzza ki a földből...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|