Hiába olvasztgatnák össze Jama kardját Ichigo-éval, ellopták Jama bankaiját, és ezek után, csak egy élettelen törékeny kard maradt. Ennyi erővel, egy fém villanyoszlopot is hozzáolvaszthatnának Ichigo kardjához, a végeredmény ugyan az: semmi.
Hanatarou
legalább ő túl élte, bírtam még a Bleach elején, aztán eltűnt, illetve még visszatért kicsit a filler-ekben.
Láttátok milyen fekete lyuk maradt a talajban Jama halála után? Legkisebb alkotó elemeire robbantotta Bach, maximálisan biztosra akart menni a halálát illetően úgy látszik.
http://nanfe.deviantart.com/art/Bleach-511-Death-Standing-331726982Szóval akkor Jama parancsolta meg Unohana-nak hogy ne mozduljon ki, ez logikus, ha kimegy, megölik, és úgyse tud segíteni amíg folyik a csata, és akkor ottmaradnának egy bölcs szuper orvos nélkül, és sokszorosra nőne az áldozatok száma. Az épületben meg viszonylagos biztonságban van, és majd utána nagy segítség lesz. Én is ilyesmire gondoltam anno.
http://zahmb.deviantart.com/art/Byakuya-NOOOoooo-315597802Byakuya váááááááááááá ezen elröhögtem magam, még fordító géppel is direkt lefordítottam a mondatot, hogy biztosan jól olvastam e, most kajak túlélte? WTF kezd fanfojosulni Kubo. Pedig már megvolt a halálelőtti beszéd meg minden, erre meg pfffff. Ez TROLLKODÁS, eljátssza hogy jaj szegényke meghal, mindenki örül hogy vége bemer játszani egy manga egy ilyen dolgot, aztán pofánkba röhög hogy háháhá Noobok, mégse halt meg... Lehet hogy az a Narutos halálesett miatt hozta gyorsan vissza Kubo Byakuya-t, nehogy tömeges ablak kiugrás legyen a Bleach miatt, mert az rosszat tenne az üzletnek. Nagyon botcsinálta ez az életben maradás, már teljesen levolt zárva a halála, aztán most hopp hírtelen mégse?
Egyedül annak örülök hogy így most újra van rá lehetőség hogy még egyszer láthassuk Byakuya végső támadását, amikor ilyen angyal szárnyai voltak, még ezt az egy dolgot kéne egyszer újra megmutatnia, utána mehet isten hírével a halálba.
Ja, majd biztos úgy lesz, hogy mikor Ichigo nagy szarban van, majd beugrik Byakuya és Zaraki tádááám:
http://hulkdaddyg.deviantart.com/art/Zaraki-and-Byakuya-184751003És megmentik főhősünket miután teljesen felgyógyultak, és edzettek kicsit.
Kyouraku nagyon lol azzal a szemkötővel
Látjátok, ő a legalkalmasabb az új főkapitányi címre ( de a háború végéig biztos nem kapja meg hivatalosan ezt a címet, max vezető lesz és mindenki őt követi majd. ) Egyedül ő nem pánikol, és nem Jama sírja fölött sírdogál, hanem nyugodt és higgadt, és még poénkodik is hogy ha ezt Jama látná, egy nagy kokit adna nektek ( vagy valami hasonló ). Unohana túl kedves, meg csendes, nem egy főkapitánynak való szerintem, bölcs az biztos, de nem hinném hogy tudna egy háborút vezetni például, pedig azt is kell a főkapitányoknak.
-----------------
Ichigo elmélete miután legyőzte Aizent: Ha a hougyoku belelát a szívbe és valósággá váltja a leghőbb vágyad, akkor talán Aizen azt kívánta hogy veszítse el az erejét? Mikor megérintettem Aizen kardját, nem volt más csupán magány. Talán születése óta csak olyant keresett aki olyan erős mint ő, és amikor nem talált, talán azt kívánta a szíve legmélyén, hogy bár ő is csak egy átlagos shinigami lehetne. Nézzétek csak meg újra a 310. rész, mangába nem tudom hányadik.
Aizen hatalmas erővel és tehetséggel született, de nem tudott mit kezdeni ezzel az erővel, ezért kezdhette el ezt az egész tervét. Ezért hozta létre a hougyokut is, hogy valóra válthassa vágyait, mert magányos volt. Nem talált magához méltó ellenfelet, ezért kitalálhatta hogy akkor legyek én az isten mindenek felett, és megkezdődött a lélek király megölési terve. Aizen nagyon okos, nyílván észrevette valahogy hogy Isshin egy Quincy-vel nemzett gyereket, valószínűleg megvizsgálta messziről Ichigot, és nagy lehetőségeket fedezett fel benne, ezért választotta őt végső tesztnek, ahogy majd legyőzheti immár 3 faj képviselőjét, bizonyítva hogy mindenki felett áll. végig csak az lehetett Aizen legbelső vágya hogy elveszítse ezt a hatalmas erejét, amivel nem tud mit kezdeni, és nem számított rá hogy Ichigo ilyen magas erőt képes elérni a 3 fajból származó vére miatt. És ezért vesztett Aizen, és ezért tagadta meg a hougyoku, és ezért tűnt el minden szuper ereje.
Aizen olyan mint Stark, létezik a világban, hatalmas ereje van, de nem tud mit kezdeni vele, és magányos. Start is azért halt meg, mert megakart, jóval erősebb volt Kyourakunál, de nem tudott mit kezdeni magával. Aizen is ugyan ez, csak kicsit nagyobb léptékű szórakozást talált ki magának annál hogy csatlakozzon egy erős vezetőhöz és csatázni menjen az emberek világába.
Aizen elvesztette az erejét, tehát részben nyugodt lehet a lelke, bár bevan zárva, szóval másik részt meg letörve lehet, de még mindig beszél belőle kicsit az "én magasabb rendű vagyok" hozzáállása.
===DE====
Itt jön az új kis arc-unk, ami már is sikeresen belerondított Aizen tökéletesen felépített személyisége és már már kicsit megható történetébe ( feltéve ha sikerült megértenie az olvasónak hogy miről is szólt ). Ez volt a legbelső célja hogy átlagos legyen, de akkor most hogy a rákba tudta Bach időérzékét kicsit átejteni, úgy hogy levolt kötözve? Meg akkor most mi van, túlélte? meghalt? Ezért akartam hogy akkor haljon meg, felrobbant, kap egy durva halált, hogy gyengén egy börtönbe lekötözve kivégzi egy új szuper erős nagykutya, mert Aizen nemakart a talpnyalója lenni. Mert ezekután csak elcseszni lehet a karakterét. Már nem maradt semmi életcélja, ha most visszahoznák mégis mit csinálna? Kézen fogva harcol a kapitányokkal meg Ichigo-val miután kiakarta őket nyírni? Vagy megint megpróbálja megölni a lélek királyt? Ez nevetséges lenne és elcsépelt. Tönkrefogja vágni Kubo Aizent.