24 nov 30, 21:49:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1778379 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Fed
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12945 Dátum: 12 okt 18, 17:52:30 »

Nekem tetszett a fejezet,nagy sz*rban mindig elfér egy főhősi megjelenés, bár az tény,hogy nem volt tökéletes,mivel ezt Zarakival ellőtte nem is olyan rég Kubo...

Igazából említésre méltó dolog nem nagyon történt,a steinritterek nem okoznak Ichinek problémát,ahogy vártuk,nincs zavaró tényező,így talán az Ss arc óta először(gyakorlatban másodszor)bomba formában van,kíváncsi vagyok a reakciójára.

Egy dolog viszont egy kicsit mondjuk felkeltette a figyelmem,Bach reakciója Ichigora,olyan furcsa volt,és mivel erőben aligha van félnivalója az öregnek,így nem lennék meglepve,ha harc helyett most kapnánk egy kis szövegelést,és kiderülne,hogy valami negatív kapcsolat van kettőjük között,mondjuk lehet  csak én képzelegtem ezt illetően.

Na meg a ''Huecoi embert'' is lelephezheté már,mert hétről hétre közözbösebb leszek ezzel kapcsolatban. XP
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12946 Dátum: 12 okt 18, 19:00:35 »

Szerintem kicsit le is nézik Ichigót meg félének is tőle, egyfajta ambivalens érzés járja át Bach-ot és Hashvaldot.
Bár szerintem Hashvald kijelentése miszerint: " Megsemmisítsem? " kicsit beképzelt, de Ichigo-t nem lehet fél vállról venni, főleg ha szempillantással ölni lehetne Bach és babszem már nem élne Nevet.
Remélem Kenpachi felkell és 2 vs 2-be alkotnak valamit  bow
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 19, 20:44:24 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Morause
Vendég
« Válasz #12947 Dátum: 12 okt 18, 20:13:33 »

El kell mondjam szerintem igazán stílusos volt Ichigo belépője, de most tutira leverik mint vak a poharat... max csak legyengítik vagy az ellenség lerázza hogy időt nyerjenek mert nem szoktak csak úgy vaktába dobálózni nevekkel mint a 0. osztag.
De ám tényleg igaz volt és szerencsétlen byakuya még életben van, "nem merült le teljesen az akkumulátor"... majd lefog, és akkor már meghal. Ördögi De ám egyik kedvenc karakterem mert olyan szinten tud érzések nélkül kommunikálni hogy az hihetetlen, na meg az egoizmusa.
Remélem legalább megtudja majd sebesíteni azt a ganajt, és kiderülhetne mitől volt annyira leharcolt Ichigo (remélem amiatt a titokzatos kardos figura miatt , ki beijesztette Urahara-sant).
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #12948 Dátum: 12 okt 18, 20:45:53 »

Szerintem a legegyszerűbb válasz miatt, hogy a saját ereje harcoltal mikor esze veszve próbált kiszabadulni a börtönből.

Amúgy tényleg jó lenne egy Ichi, Ken-chan team már várom, hogy a következő részben Ichigo mondja:
- Mit fetrengsz ott Kenpachi csak nem elhagyott a a harci kedved?
- Heh?! Miket beszélsz....
ikszdé jó páros lenne,
Ki tudja, Kenpachi nyom egy Bankai talán?
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 20:46:43 írta kenobi » Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12949 Dátum: 12 okt 18, 21:02:14 »

Kenpachi nem fog "bankait nyomni", nem tudom miért várjátok. Benne pont az a szuper, hogy anèlkül is marha erős.
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #12950 Dátum: 12 okt 18, 21:12:15 »

azt nem gondoltam komolyan csak azért az tényleg meglepne
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12951 Dátum: 12 okt 18, 22:18:24 »

Marha erős így is Kenpachi, viszont még aránylag fiatal shinigami mértékkel mérve. Ráadásul most olyan zakót szabtak reá amit nem fog egyhamar elfelejteni de hordani sem igen szeretné. Ha valaki megemlíti neki (már ha túlélte) biztos, hogy vérét akarná venni vagy a pír elöntené az arcocskáját. Soha rosszabb alkalom számára, hogy közelebb kerüljön a kardjához ha tartani szeretné a lépést és még erősebbé válni szándékát.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12952 Dátum: 12 okt 18, 22:39:47 »

Kíváncsi leszek hogy Zaraki hogy fogja viselni ezt a vereséget, most előszőr életében, találkozott egy olyan ellenféllel, aki 1 másodperc alatt lecsapta, és jóval felette áll. Eddig csak nála gyengébbekkel harcolt.

Szerintem élete hátra lévő részét, vad edzéssel fogja tölteni, hogy újra megütközhessen Bach-al. És megpróbál power up-olni, lehet még a kardjával való kibéküléssel is bepróbálkozik.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 22:43:44 írta Szofron » Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12953 Dátum: 12 okt 18, 22:43:17 »

Feltéve ha még életbe van....Mondjuk azért ennyitől nem szokott csak olyan könnyen kifeküdni,,, Nevet
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12954 Dátum: 12 okt 19, 05:45:49 »

Nevetnék ha Zaraki felkelne tök vidáman azzal a fejjel hogy most LEDARÁLAK.Aztán beszélget a zanpaktoujával és kiderül hogy azzal olyat odaver hogy Back megfekszik Nevet.Bár erre nincs esély de Ichigotól a Bankaia miatt félnek vagyis a Bankai nekik valamit bezavar.Szerintem ez a kulcsa annak hogy megverjen mindenkit .
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #12955 Dátum: 12 okt 19, 06:18:40 »

Hasvald reakcioja nem csak szimpla egoizmus. Ezek a quincyk felkeszulve erkeztek.Tisztaban vannak Ichigo erejevel es azzal is, hogy o az a szemely aku Aizent leverte. Ha Hasvald ilyen kerdest tett fel azt okkal tette ,biztos hatalmas erovel renselkezik.  Ezen felul biztos nem veletlsn, hogy Bach jobb keze.

Ichigo belepojere szamitani lehetett,ami eleg jol lett kivitelezve. Viszont remenykedtwm benne hogy Kubo valami varatlant huz elo.

Ha az erzesem nem csal Ichigot most leverik aztan jon a tipikus klise ,mi szerint eletbwn hagyjuk mert ugy sem jelent rank nezve fenyegetest, ekkor jon a power up
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12956 Dátum: 12 okt 19, 10:20:34 »

Feltéve ha még életbe van....Mondjuk azért ennyitől nem szokott csak olyan könnyen kifeküdni,,, Nevet
Mikor utoljára láttuk, kardja a kezében volt. Bár a szemfedő nem volt rajta, ez nem jelent semmit. Ichigo ellen is levette és ott is kifeküdt.
Emlékezzünk csak Nnoitra elleni harcra. Eltartott egy ideig míg bemelegedtek az izmai  ikszdé, most meg elég övid ideig harcolt. A 3 sternritter 1-1 vágás volt + 1, ami a Bach imitátor blokkolt és bekapott (valószínűleg) egy vágást. Kenpachi ezt mégcsak harcnak sem nevezné.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12957 Dátum: 12 okt 19, 11:53:09 »

Ichigo esetében pont az lenne a klisé, hogy mindig először leverik majd utána  power up lép életbe a hollowja által. Ezután pedig lezúzza az gaz ellent. Mindig ez történt nála, tehát ez lenne a klisés megoldás ha most Bach leverné majd utána visszatér. Most viszont egyenlőre nincs hollowja ami power uppolná. Legalábbis nem tudunk róla.  Nála most pont az jönne be ha nem veszítene és képes lenne megszorítani Bachot, aminek hatására visszavonulnának. Ez nem lenne ilyen szempontból klisés az ő szempontjából.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12958 Dátum: 12 okt 19, 12:26:29 »

Ichigo most nem veszíthet de nem is arathat teljes győzelmet. Ha most veszít, akkor még a 0.osztag sem mentheti meg SS-t. Mármint ő a főszereplő, neki kell legyőznie a végén Bach-ot. Nem győzheti le egy vadidegen szereplő. És mivel még elfog tartani az Arc pár évig, és helyszínváltást is ígért Kubo, akkor nem győzheti le teljesen, maximum visszavonulásra kényszerítheti Bach-ot. Hacsak nem is Bach a végső főellenfél!^^ Kiderülne, hogy a lélekkirály elvesztette a bizalmát a Gotei 13 felé és inkább létrehozza újra, elpusztítva a maradékot a 0.Osztaggal. Nevet Bár erre nincsen túl nagy esély.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12959 Dátum: 12 okt 19, 12:36:20 »

Beugrana Kon, és míg Bach Ichigot figyeli, Kon hátulról észrevétlen nekiugrana és eltörné a nyaki csigolyáit, és nyaktól lefele lebénulna Bach Nevet Ichigo meg gyorsan levágja. Ezután a babseggü visszavonulna. Jama bankaija meg kiszabadulna a medál gazda halála után és minenkit megölne SS-ben, csak Uraharáék élnék túl HM be. A wizardok lidércei meg random power up után elszabadulnak, és minden túlélőt lemészárolnak, és elpusztul az összes világ. Ez lenne a legrosszab eshetőség.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins