24 nov 16, 22:54:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 861 862 [863] 864 865 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754765 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Daishi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12930 Dátum: 12 okt 17, 20:42:49 »

Az egyik Sternritter kiköpött Ichinose a bount sagából  Ördögi
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12931 Dátum: 12 okt 17, 20:45:50 »

Talán azért mert még szüksége lehet rá,nem tudom hogyan,de biztos megprobálja eperkének hasznát venni,mégha az nem is veszi idejében észre? Gondolkozik
Naplózva

kenobi
Újonc
*

« Válasz #12932 Dátum: 12 okt 17, 20:46:16 »

pillanatnyi emberség?  ikszdé

De végül is igazad lehet
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12933 Dátum: 12 okt 17, 20:48:05 »

Nem veszitek észre, mit is alkalmaztak Bachék ? Blitzkrieg. Abban nincsen benne a védekezés, csak, ha el akarták volna foglalni SS-t. Márpedig nem akarják, Bach azt parancsolta, hogy a földdel tegyék egyenlővé, ez csak lerohanás, nem hatalomátvétel, vagy miegymás. Egyértelmű, hogy ez után visszavonulnak. Juha meg is említi, hogy a Stern Ritterek egyetlen gyengéje, hogy nem elég szívtelenek és elhúzzák a csatákat, ergo nem annyira hatékony a Blitzkrieg. Főleg, ha még jönne a 0. osztag, az elhúzás a lerohanás gyengéje, ott a gyors nyomulást kell végrehajtani, rohansz és ölsz. Nincs belekalkulálva -a hatékony- védekezés.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 05:59:10 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #12934 Dátum: 12 okt 17, 21:35:16 »

*sóhaj*
Számítottam rá, hogy Kubo nem bírja majd sokáig fenntartani az utóbbi hetekben felpiszkált érdeklődésemet...

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem minden héten megvan az átgondolt sorrendem arra, hogy melyik manga fejezetet olvassam el először (ami mindig az aktuális héten kevésbé érdekes/ígéretes darab), majd így megyek tovább a legjobbakat utóra hagyva (legutolsónak pedig a One Piece-t..az sosem változik).

A Naruto mostanság - meglepően - a legelső amit elolvasok, és a Bleach mostanság - meglepően - az utolsó (One Piece) előtti. Kezdett feljavulni és izgi lenni a dolog, erre Kubo megint Kubo és elővesz egy már régebben látott és elsütött belépőt. Még ujjonganék is, ha nem nyomná el Ichigo királyságát a feltörő deja vu érzésem.
Láttunk már ilyet...és az elején jó is volt egészen addig amíg mindenki fel nem sorakozott Ichi mellé, az meg csak ott állt és nézte, ahogy Aizen szépen mindenkit kiír a sorozatból.  Neeem

Remélem a jövő heti fejezet rámcáfol és megeszem a szavaimat (mert bár a SS-arc óta a Bleach sokszor okozott csalódást, mégis töretlenül követem és még mindig szeretem valahol), de az eheti manga fejezetet bárki képes lett volna megírni, aki csak kicsit is ismeri Kubo szokásait. Ami azt illeti, az egyetlen dolog amiért elhiszem, hogy Kubo csinálta az a pöpec rajzolás.
Amiatt meg, hogy a One Piece borítóján több dolog szokott történni, mint a mostani fejezetben...ha lehetne beperelném Kubot azért, mert kiszúrta a szemem ezzel miután 1 hétig izgatottan vártam.
Naplózva
murasaki
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #12935 Dátum: 12 okt 17, 22:38:36 »

Egyet mondjatok már meg, a manga témában,  a manga rajzolása és másik mangához való hasonlítása, miért off?^^

Jobbnak láttam én is off-ba írni. Meg különben is, nem akartam hogy fikázásnak vegyék. De így is rosszul írtam... elnézést.

Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12936 Dátum: 12 okt 18, 07:24:37 »

Bárki, bármit is mond kellet egy ilyen fejezet is. Az előző fejezetben meghalt Yama, ráadásul elég durván. A harci morál nullázódott szinte, a Shinigamik részéről. Most jön Ichigo, a megmentő, akiben mindenki hisz, ráadásul most bosszúszomjas. Ezèrt áldozott most Kubo csak erre egy egész fejezetet. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt Ichigo arcán, ilyen gyűlölet. Kúl

Na meg ez most egy kis megkönnyebbülés a Byakuya fanoknak, hogy még van remény a kedvencüknek.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12937 Dátum: 12 okt 18, 09:11:10 »

Teljesen egyetértek veled, kellett egy ilyen fejezet is, sőt én többre is számítottam már. Korábban már én is irtam, hogy most Ichigo veszi át a staféta botot Yama bukásával, hogy az elveszett morált visszaállítsa. Ehhez pedig Ichigo megjelenése talán pont a legjobb személy.

Most jobban átnéztem ráérő időmben a mangát és tényleg úgy látszik, hogy Domino barátunknak annyi. Annál a pillanatnál látható amikor bemutatkozik és megkérdi "Ki vagy?" Látható az arca előtt valami suhintás féle. Ugy néz ki, hogy Akkon átment a Dangaiba és talán ő segítette ki Ichigot arról az oldalról. A robbanás pedig az lehetett amikor Ichigo lecsapta Dominot.
Naplózva
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12938 Dátum: 12 okt 18, 14:51:38 »

rini67

Igen, pontosan úgy történt ahogy leírtad. Én kíváncsi lettem volna melyik betűt kapta Domino, képekből ítélve kis kardokat/dobokéseket dobált lehet hogy ehhez fűződött a képessége.
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
kuvosaki15
Újonc
*

« Válasz #12939 Dátum: 12 okt 18, 15:53:35 »

Hmm remélem byakuyát megmenti valaki : D

http://www.youtube.com/watch?v=HmXkVl1Q4o0
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #12940 Dátum: 12 okt 18, 16:09:03 »

Ami azt illeti ez a belépő tényleg hasonlított ahhoz amit Aizennél tett bár ez nem néztem vissza, de van egy kis különbség ami nem is olyan kicsi, ez a kirobbanó düh ez a vérszomj ez gyilkolási vágy a szemében amire még a hollow énje is büszke lehet. Most nekem nem is egy hősre sokkal inkább egy megtorlóra hajaz, és ez nagyon jó elővezetése lehet a következő fejezetnek (fene egye meg várni kell rá egy hetet)

Egyébként csak nekem tűnik úgy hogy Kubo a szövegbuborékok irányát elrajzolta a page 4 -en, szerintem a " Hogy" és "ki vagy te?" felszólalás inkább Ichigótol jöhet mintsem a Quincy-től és ha így nézzük értelmesebb is.

Sajna de még Kuboból sem nézem ki hogy Byakut ezek után életben tartsa, megkapta a végbeszédet innen már egyenes az út az élők világába...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 16:11:29 írta kenobi » Naplózva
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12941 Dátum: 12 okt 18, 16:10:48 »

kuvosaki15: Én meg nagyon remélem, hogy nem menti meg senki.  Nevet Leütötték kész, ez van. Most már Ichigonak is elmondta az utolsó kívánságát stb. Haljon meg, így is olyan kevés jó szereplőt ölt meg Kubo a történetben. Tényleg egy fantasztikus szereplő, de az teljesen életszerütlen lenne ha most valaki valami csodával híres módon megmentené.
Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12942 Dátum: 12 okt 18, 16:38:08 »

Amúgy...Szerintem azért lényegesen eltér ez a belépő ,az Aizen elleni belépőtől...Akkor, a szemeiben ,ahogy Gin is mondta ,nem látszott félelem...De ez most más....Ichigo nem úgy ment oda mint Aizen ellen...A szemeiből a félelemmentesség mellett teljesen kivehető volt a düh, a bosszúvágy ,,ez a beállásán is látszott (ami a "védd meg soul cityt" résznél volt)....Mondjuk hála Istennek a rinyálós szövegét megint elhagyta,egyenlőre legalábbis...  Nevet
De ami a lényeg, azért Aizen ellen más mentalitással és belépővel ment oda ,mint ide (SZERINTEM)......
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 16:41:58 írta Tensa-Zanka no Tachi » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12943 Dátum: 12 okt 18, 16:45:18 »

Nem feltétlenül rossz a szövegbuborék mert Domino is kérdezhette ezt. Amikor már mindenkit levágott és egyszerre csak belép Ichigo, vagy mindenkit ledobált és őt nem tudta. Ilyenkor szinte mindig jön az a "ki vagy?" kérdés. Ichigo pedig látva a leszúrt Akkont és a tagokat, jól nevelt fiú módjára válaszképpen suhintott egyet.

Én sem olyan belépőnek tartom mint Aizen ellen. Ott rendkivül nyugodt, összeszedett és határozott arcot mutatott. Itt viszont inkább eltökélt és dühös arcot vélek látni ezeken a képeken.

Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #12944 Dátum: 12 okt 18, 17:21:15 »

csak két dolog ami ebbe ütközik, az hogy a Quincyn semmi meglepődés jelét nem látom ráadásúl a következő kockánrögtön  válaszol is a kérdésre.
azért is gondolom hogy Ichigotól származik mert hát nézzük a szemszögéből, jóideig bezárnak téged egy másik dimensióba majd amint kinyitják előtted azt látod hogy az aki a segítségedre siet összeesik majd észre veszed azt az a fehérruhást majd rögtön utána a többi hullát... mint egy puzzle, úgy illenek ide ezek a pillanatnyi felszólalások, majd mire felfogta mi is történt (mire a Qucy rá térne a válaszra) le is vágja Dominot
Naplózva
Oldalak: 1 ... 861 862 [863] 864 865 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins