24 nov 16, 22:33:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754699 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12915 Dátum: 12 okt 17, 17:59:14 »

Következő ban!Ne kérdőjelezzél meg! Ha bajod van püben meghallgatom. Viszont itt a továbbiakban a témához illően válaszolj. Na jó kicsit elragadtattam magam:D Viszont a jövőben ne kritizálja, ha modiként írok Dasomen. Offoltál én szóltam. Törölhettem is volna szó nélkül. További jó fórumozást.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 18:06:11 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12916 Dátum: 12 okt 17, 18:13:19 »

Szerintem az új Quincy Akontól kérdezte hogy kicsoda. Az alsó képen szembevágja valaki? Fura mert egy pajzsba tört be a Quincy, és valaki bentről támadott rá, valami új fejlesztés a 12. osztagtól? Biztos egy Swarzenegger robot. Csak ez a jelenet után érkezett meg Ichigo, még ott látni az átjáróban, szal ő semmiképp nem találkozhatott még a Quincy-vel. Lehet Akon vágta ketté Kirget? Nevet Lehet hogy egy titkos tehetség, aki a laborba süllyedve éldegél. És erősebb egy átlag kapitánynál is. Első képen azt hittem hogy a 0. osztag tört át, nem ismertem fel Akont, csak később Nevet pedig már kezdtem örülni hogy majd most jön pár badass halálisten, olyan vérengző hozzá állással mint régen Jamáék.

Az hogy még él Byakuya, kicsit erőltetett, most már igazán feldobhatná a talpát, ha már Kubo felkenette a falra. Megvolt a szent beszéd, még utoljára találkozott Ichigo-val is, de most már szaguld az ibolyát alulról Byakuya.

Ez az Ichigo megérkezés annyira Ctrl+c Ctrl+v szagúúú. Ha most láttuk volna először, azt mondom hogy badass, de így már csak egy copy-ja annak amikor áttört az égen Aizenhez + amikor egyesült a kardjával és megérkezett Karakurába. Copy copy, meg megint ez a "megmentem a világot duba". Az volt az első gondolatom, hogy na most megint biztos találkozott Zangetsuval, megint harcoltak, és megint megtanult valami hiper szuper technikát, és azért ilyen szakadt... Majd kiderül hogy igazam lesz-e.

Remélem hogy most elverik Ichigot, és centik híjján meghal és megtanulja hogy mégsem olyan badass ő, majd miután elmentek, épphogy visszatudja még hozni Orihime az életbe. Ezek után meg egy Badass csata a 0. osztaggal, akik meg elverik a Quincy-ket úgy hogy visszavonulnak, majd csinálnak valami marhaságot a Quincy-k amitől elkezd összeomlani a világ, vagy hátulról betörnek a lélek király dimenzióba és kiderül hogy csak azért nyírták ki SS-t hogy elcsalják a másik dimenzióból a 0. osztagot és betörhessenek a védtelenül hagyott királyhoz. Lehet képesek bárhova átjárót nyitni, csak a 0. osztag túl nagy fenyegetés rájuk. Aztán egyesített 0. osztag+Wizardok+túlélő kapitányok csata a másik dimenzióba.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12917 Dátum: 12 okt 17, 18:31:41 »

Gyerekeknek való manga ez:D
Az egész műfaj, a "felnőtt" kölyköknek van kitalálva.

Amúgy ez a rajzolás is felülmúlja a mangák többségének a szintjét. Igaz háttereket előszeretettel hanyagolja meg egész odlalas képek vannak. Viszont,  ha van valami amihez Kubo ért az a rajzolás. Mindig lenyűgöz a karakterek rajzolásával.

Nem mindenki kap olyan jó staffet, mint Kishimoto. Neki sokat besegítenek a hátterekbe és meg is látszik azokon a több kéz, többet rajzol alapelv.

Amúgy a hét sz@ra fejezet győztese nem Kubo lett... Még úgyis, hogy jobban lehetett volna ezt a belépőt kivitelezni. Én speciel nem mutattam volna meg Ichigot, hanem először levezettem volna HC-ben történteket. Most valami pár fejezetes gyorstalpalót fogunk kapni szerintem.
Naplózva
murasaki
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #12918 Dátum: 12 okt 17, 18:37:34 »

batai15 - Köszönöm a választ! ^^ Nem mintha olyan nagy veszteség lenne nekik. Hamar visszagyógyítják az elvesztett testrészeket.
Szerintem sem lehet egy rossz szó sem a manga rajzolására. Nagyon igényen, jól megrajzolt. Azért tényleg vannak olyan mangák, ahol például az anatómiát hírből sem ismerik. Itt is például ez egy kicsit szabadabban van kezelve, (gondolok itt a hosszúkás testekre, de egy stílus kérdése, nekem meg tetszik...) de legalább nem olyan elcseszett, mint mondjuk a KHR vagy a Beelze...  >.<#
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12919 Dátum: 12 okt 17, 18:42:13 »

off: KHR rajzolása sok shojo vonást tartalmaz(milyen meglepő egy nőtől mi?) így azért van benne sok sovány karakter. Ismerik az anatómiát, csak ez amolyan védjegy?... Nevet Am. meg tényleg azért sok mangakáról lehet mostanság valami védjegyet írni. Kishimoto részletgazdagon szeret rajzolni, Oda Információgazdagon szeret rajzolni, Kubo meg feelingesen. x'D Mashima meg korunk legjobb tolvaja és fanservice gyárosa a shounen világban! Pedig van egy Kubo is köztük mégis lepipálja... Nevet
Naplózva
murasaki
Gennin
*

九番隊

« Válasz #12920 Dátum: 12 okt 17, 18:47:40 »

off: Nem arra gondolok, hogy shoujo, de lehet amiatt is van. De nekem nem tetszik az olyan manga, ahol profilból például alig van orruk. Chibinél még oké, de nekem ez nem jön be. Pár éve jobban tetszett, de manapság már például Xanxust se rajzolja meg rendesen. Kukacoskodom, de nem tehetek róla... >< Tőlem is elvárták, hogy jó legyen az anatómiai érzékem, ezért egy rajzolótól én is ezt várom el. ^^ (rajzos vagyok, csak azért mondom)

Egyébként Kubo nem csinálja rosszul, háttér helyett mindig eget, falat, fényeket stb... rajzol. Nem rossz. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 18:49:10 írta murasaki » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12921 Dátum: 12 okt 17, 18:55:14 »

Kubo 13 éve nem tud orrot rajzolni. Ne kukacoskodj akkor mások orrán... :'D
Naplózva
murasaki
Gennin
*

九番隊

« Válasz #12922 Dátum: 12 okt 17, 18:58:21 »

off: Szerintem jó orrokat csinál, legalábbis férfi orrokat, de inkább befogom, nincs értelme erről beszélni. ^^
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12923 Dátum: 12 okt 17, 19:28:31 »

Kubo kb. csak rajzolsából teljesít őgy, hogy arra egy rossz szót ne lehessen mondani soha Nevet Öröm nézni, mennyit fejlődött a blícs 500 fejezete alatt, karakterrajzból 5*. Még a sok férfiszereplője tök egyforma is xD

Kishi rajzolása szvsz. teljesen átlagos, nekem nincs vele semmi bajom, de nem is kedvencem.
Odának megvan a maga egyedi stílusa, ami vagy tetszik az embernek, vagy nem:D
A KHR-é régebben talán a legszebb volt, de mostanában a fél arcot lehagyja a mangaka. Kár érte.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12924 Dátum: 12 okt 17, 19:37:54 »

off: Szerintem jó orrokat csinál, legalábbis férfi orrokat, de inkább befogom, nincs értelme erről beszélni. ^^

Egyet mondjatok már meg, a manga témában,  a manga rajzolása és másik mangához való hasonlítása, miért off?^^
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
kenobi
Újonc
*

« Válasz #12925 Dátum: 12 okt 17, 19:56:31 »

Na ezen a héten egy kifejten kevés tartalmú de annál inkább felcsigázóbb részt kaptunk, Nevet
 Kubo még kedvezett Byakunak egy kis végbeszéddel, Ichigo meg bemelegített egy közkatonán és már jöhet is a boss. Bár valószínűleg veszett csatába rohans és csak azért nem öli majd meg, kedven zenészünk, mert nem tagja a védelmi osztagoknak.
azért az érdekes hogy amint kinyitják a kaput egyből megölik előtte azt akivel az előbb még beszélt és segített neki nem csoda hogy bepöccen.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 19:57:24 írta kenobi » Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12926 Dátum: 12 okt 17, 20:01:20 »

Úgy gondolom hogy Ichigo megölte Domino-t egy getsugával és az robbant akkorát, ha jó láttam valami elzárt térben/szobában voltak és ott belül robbant a getsuga tenshou ami így szétvetette azt az erőteret/szobát.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12927 Dátum: 12 okt 17, 20:08:32 »

Ez a "Minden, az esőn kívül" cím, számomra úgy hangzik mintha egy utalás lenne Zangetsura, ő utálta mindig az "esőt". Ezek szerint újra az ég felé törnek Ichigo felhőkarcolói, és ez itt most minden Ichigo-ban, eső nélkül?

Úgy tűnik, mégis csak Ichigo ölte meg az új Quincy-t, most hogy magyarul elolvastam, tisztább. Fent a magasba voltak egy láthatatlan pajzsba Akonék ( a 2 sarokba látni is valami high-tec kütyüt ), és megnyitották Ichigo-hoz az utat, majd betört a Quincy, és hátba dobta Akont, aztán kérdezte Ichigo-tól hogy ki ő ( biztos nem ismerte fel hírtelen arcra, azután meg már kilett ütve ) ezután Ichigo az egész itteni pajzsot széttörte, és ez volt az a robbanás amit Bach látott.

Bach itt akarta hagyni Ichigo-t és visszavonulni? wtf de miért, ha hő az első a listájukon?? Nevet Jamát ketté vágta gond nélkül, és jelenleg Ichigot akár még puszta kézzel és 3 felé szedhetné... Figyeljétek meg, lesz egy kis harc közöttük, de Bach leveri, és ott hagyja élve, de minek? Vagy azért akarnak ilyen gyorsan eliszkolni mert bármelyik pillanatba beugorhat a 0. osztag és ők + Ichigo már sok lenne nekik? Inkább visszaiszkolnak erőt gyűjteni? Miért nem fér bele az a 3 másodperc, ami alatt szétszedhetné Ichigo-t? Bár ha ez megtörténne, valószínűleg megint kiszabadulna a lidérc, lehet inkább tőle félnek a Quincy-k?
Naplózva
kenobi
Újonc
*

« Válasz #12928 Dátum: 12 okt 17, 20:31:14 »

Ami az illeti Ichigot nem kell túlzottan félteni, szerintem jócskán kifog magáért tenni nem olyan gyenge bár igaz még is Bach az ellenfele aki Yamat is könnyűszerrel kettévágta ,de ha újra egyesül (részben) a kardjával akkor azért számíthatunk pár látványos támadásra és előfordulhat, hogy Mugetsut is hajlandó bevetni > Ettől max azt tudja elérni hogy Bach használja (ha nem ezzel akarja az elejétől fogva szivatni) a lopott Bankait bár ez már nagyon valószínűtlen s ennyire nem akarom túl becsülni eperkét.
Egyébként ez az egész háború lényegibben csak előkészítése az utolsó arcnak hisz még csak a pontos okot sem tudjuk, bár valószínű hogy ezek az elkövetkezendő részekbe fogja belerakni a mester Bach által elmesélve (lehet hogy a lélekkirályt akarja elrabolni)
A háború lényege az hogy most az egész világot felborítják a Quincyk (méghozzá piszkosul jól) és ennek a következményei lesznek az igazán fontosak.
Mint ahogy már írtam szerintem elképzelhető hogy miután Bach harcképtelené teszi Ichit nem öli meg, ez abból jön hogy mivel a Quincyk a halálisteneken akarnak bosszút állni nem olyanokon mint Ichigo, (az hogy egyike a veszélyes ötnek nem azt jelenti hogy feltétlen kikel nyírni csak azt hogy ő az egyik aki beleköphet a levesbe) ezért nem tartja fontosnak hogy megölje.
Bár egy másik lehetőség hogy addig fajul a harc Hogy Ichi a Mugetsut akarja használni de ekkor történik valami (pl. 0. osztag) persze ebben az esetben tippelni se merek mi fog történni.

Na lehet hozzászólásomat szidni ha akarjátok.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12929 Dátum: 12 okt 17, 20:42:01 »

Ha bach a saját embereit könnyű szerrel gyilkoja, akkor mért hagyná ichigot életben mert csak ember?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 860 861 [862] 863 864 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins