24 nov 16, 20:42:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 859 860 [861] 862 863 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754370 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12900 Dátum: 12 okt 17, 16:43:04 »

Szerintem nem nyomott le Ichigo senkit sem, még. Az az első pár kép Dominoval csak azt mutatta, hogy Akkon valami módon áthozta Ichigot SS-be. Domino meg közben lenyomta Akkont. Szerintem ennyi volt az az első jelenet sor.

Az már egyéni dolog, hogy milyennek találod a rajzolást. Nem kedveled ezt a stílust és kész. Másnak lehet, hogy pont ez jön be. Ezért ő jónak találja. Nincs vagy minimális a háttér már régóta, viszont pont ettől inkább a karakterek előtérbe kerülnek és kihangsúlyozza fontosságukat. Nekem például Oda rajzai éppen ezért nem tetszenek mert a sok háttér elviszi a hangsúlyt a karakterekről. Ebben a szempontból Kishimotot tartom az arany középútnak.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 16:46:26 írta rini67 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #12901 Dátum: 12 okt 17, 16:44:50 »

Kubonak abba kéne hagyni a bleachet. Nem tudom itt sokan hetek óta mire gerjednek. Sablonos, kiszámítható, minden csavart nélkülöző manga ez. Története nincs. Kubo random gondol valami marhaságot és megcsinálja. A szereplők kiforratlanok és befejezetlenek. Byakuya megint mi a rákért kelt fel? Hagyjuk már ezt... egyszer már meghalt most meg megint felkel azt tart még egy hegyi beszédet?ikszdé Felvolt kenve a falra minta festékXDDD
Komolytalan ez kérem szépen! Dragon ballból egy is elég volt. 20 évvel elkésett ezzel. Gyerekeknek való manga ez:D
Bocs, ha valakinek a lelki világába gázolok, de azért lássuk már a fától az erdőt ez soha nem volt és soha nem is lesz a Narutonak vagy a One Piecenek a szintjén. Korszakok választják el egymástól. Kubo nem tud c egyről a kettőre lépni egyből ugrik a 8-ra:D Ezért nincsenek értelmesen ki dolgozott karakterek.

Azt nekem lehet esni, hogy ez nem így van meg, hogy ha nem tetszik, nem kell olvasni:D Azért az egyért követem a dolgokat mert már évek óta olvasom és tudni akarom mit szerencsétlenkedik össze Kubo.

Vitatkozni meg senkivel nem fogok, mert én csak tényeket írtam le amik ténylegesek ezt be kell látni.

u.i. ami felbosszantott, hogy megint behoz karaktert ami megtetszik és minden bemutatás nélkül lecsapatja. Ez volt  a vaizardoknál is.
Akkonra gondolok. Szimpatikus volt és kíváncsi voltam rá és a képességére.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 16:53:52 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12902 Dátum: 12 okt 17, 16:52:35 »

Nem történt sok minden, de a belépő brutál volt.
Nekem a rajzolás is tetszett nincs ezzel baj szerintem.
Ichigo szeméből  csak úgy sugárzik düh, remélem ha Bach-ot nem is de Hashvald-ot kicsit móresre tanítja.
Bírnám ha Kenpachi feltápászkodna Ichigo reiatsuját megérezve  Nevet

Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12903 Dátum: 12 okt 17, 16:54:28 »

Tény, hogy most érdekes rajzolás volt, eleinte én se láttam benne, hogy Ichigo megölt volna most még egy quincyt. De talán nézhetjük onnan is, hogy ott Ichigo szemszögéből látjuk a dolgokat.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/512/8

A bohócsminkes faszi kijelentése, hogy eltűnt a Reiatsuja elég erős a gyanú, hogy a társának szólt, ki másnak tűnt volna el a Reiatsuja. Viszont az meg eléggé paradoxon, hogy pont Ichigot, az 5 nem kívánatos személy egyikét ne ismerné fel a steinritter, mivel megkérdezi, hogy ki vagy te? Ha valóban Ichigo az akinek a szemszögéből látjuk ott a dolgokat.

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/512/3
Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12904 Dátum: 12 okt 17, 16:59:16 »

Ez a fejezet nem volt túl esemény dús,de azért nekem tetszett ,főleg ichigo belépője...Elég menőn ment oda ,kb. úgyhogy ,hogy megyek és mindenkit szénné verek--- Nevet
Viszont sajnos Yuha meg a másik csávó ,vagy visszavonulnak vagy leverik....Inkább vonuljanak vissza.. Nevet

Hiei D. Legend - Én úgy vagyok ezzel ,hogy "ízlések és pofonok".....Van akinek bejön a manga ,van akinek nem jön be.....Én személy szerint most a narutóval vagyok úgy,hogy nem annyira jön be...Talán a sok-sok visszaemlékezés miatt ,nem tudom.
Erről szerintem is felesleges vitatkozni ,mert a saját szemszögéből mindenkinek igaza lenne... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 17:01:27 írta Tensa-Zanka no Tachi » Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12905 Dátum: 12 okt 17, 17:08:34 »

Gyerekeknek való manga ez:D azért lássuk már a fától az erdőt ez soha nem volt és soha nem is lesz a Narutonak a szintjén.

Köszi Hiei Nevet szereztél nekem pár boldog pillanatot ezecske mondatoddal Nevet legalább volt valami értelme az írásodnak  Mosolyog
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12906 Dátum: 12 okt 17, 17:14:52 »

Nos, ez a fejezet... ahogy mondtátok eléggé időhúzás volt, rossz belegondolni, hogy erre vártam egész héten. De valljuk be előbb-utóbb kellett egy ilyen fejezetnek is lenni, nem? Ichigo belépője pont úgí lett rajzolva, ahogy egy megmentő főhősnek lehet. Nem az történt amit szerettem volna, de hát így is elég jó fejezetecske volt. =) Szerintem jó a rajzolása a Bleach-nek, nem hiába követem már egy ideje a mangát.  És nem tudom, de én nem láttam, hogy megöltek volna a egy stern rittert, de lehet, hogy vak vagyok. Valószínűleg a következő fejezetekben drága Eperke őrjöngeni fog, szóval várhatunk még a titokzatos kardosra. Szomorú
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12907 Dátum: 12 okt 17, 17:35:14 »

Idézet
de azért lássuk már a fától az erdőt ez soha nem volt és soha nem is lesz a Narutonak vagy a One Piecenek a szintjén.

Amúgy meg Fórumszabályzat, ide piszkítottál egy ordas nagy offot. Gyerekek, gyerekek...
u.i. ha kommentálod a kék írásomat azért szankciók lesznek.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 17:38:57 írta Hiei D. Legend » Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12908 Dátum: 12 okt 17, 17:35:17 »

Tényleg nem volt sok minden történt, és a legvalószínűbb forgatókönyv szerint alakultak a dolgok.
Ahogy már sokan leírták, ez  a fejezet Ichigo megjelenésére összpontosított. Kubo-ra pedig elég régóta jellemző, hogy kevés cselekmény történik egy adott részben, helyette inkább az aprólékosabb és részletesebb kidolgozás dominál... de tény ami tény, jó kis belépő lett belőle Nevet

de azért lássuk már a fától az erdőt ez soha nem volt és soha nem is lesz a Narutonak vagy a One Piecenek a szintjén.

Ízlések és pofonok - kinek mi jön be, ecetera...
az emberek személyiségének ábrázolásban például a Narutot szerintem jó ideje sok mindenben veri...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 17:45:14 írta rougon » Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12909 Dátum: 12 okt 17, 17:40:23 »

Nekem nagy csalódás volt Byakuya életben tartása.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12910 Dátum: 12 okt 17, 17:44:31 »

Én meg szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy életben marad.
Egyébként tény, hogy ha objektíven a felépítését és a kidolgozását nézem akkor nincs a naruto szintjén. One Piece-ről meg nem is álmodhat. ikszdé
De én másért szeretem a bleachet. A hangulata kárpótol a hiányosságaiért. Főleg amikor az animét nézem. Mondjuk ott már van háttér. xD már hiányzik a bleach anime :/
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 17:45:14 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
murasaki
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #12911 Dátum: 12 okt 17, 17:47:40 »

Egész jó fejezet volt. Én már meg sem lepődök az éles váltásokon, ez van.
Akonnak szerintem nem lesz semmi baja, abba a néhány valamibe, ami a hátába fúródott nehogy már belehaljon.
Nem tudom, csak én látom-e úgy, mintha Byakuya kézfeje hiányozna? Vagy mi az ott a képen?
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/512/10
Legalsó panelen.
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12912 Dátum: 12 okt 17, 17:54:31 »

Nekem mindegy hogy éle vagy hal Byakuya, de szerintem Ichigot nem kell félteni Bach-tól ha ilyen sebessége és ereje van.
Shikai-ba ilyen Getsugát tud lőni : http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/460/19
itt eltünt a ház fele http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/461/3
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 18:39:28 írta Zaraki Kenpachi » Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #12913 Dátum: 12 okt 17, 17:57:31 »

Amúgy ez a rajzolás is felülmúlja a mangák többségének a szintjét. Igaz háttereket előszeretettel hanyagolja meg egész odlalas képek vannak. Viszont,  ha van valami amihez Kubo ért az a rajzolás. Mindig lenyűgöz a karakterek rajzolásával.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12914 Dátum: 12 okt 17, 17:58:36 »

Murasaki-igen nincs keze.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 859 860 [861] 862 863 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins