24 nov 16, 21:19:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 858 859 [860] 861 862 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754471 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Zangetsu
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12885 Dátum: 12 okt 17, 14:36:44 »

Tilion

Szerintem igen érezte a Bach reiatsuját (övé a legnagyobb a Quincy-k közül szerintem) vagy oda ment ahol eltűnt Yama reiatsuja.

batai15
Igen most tényleg olyan elszánt tekintette van mint Aizen ellen, magabiztosságot érzek rajta.

Az a kérdés hogy most mi lesz nekitámad Bachnak vagy  Bach ott hagyja Hashvaldnak akit remélem Ichigo megöl egy jó kis harcban.
Naplózva

\"Ha harcolsz, veszíthetsz, ha nem harcolsz, veszítettél."/
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12886 Dátum: 12 okt 17, 14:54:06 »

Amúgy meg rhadt gyors narancs hajú barátunk. megjelent byakuya előtt majd szinte azonnal bach előtt is. Nagyon badass hogy földhoz veri a kardját és utána feltűnik ő maga.D
Az hogy bachot ő maga még nem veri le ez tuti. és azis hogy még nincs olyan erős mint aizen ellen, mert érezni a reiatsuját. Ha olyan erős lenne, szerintem 2 nyisz és bach is meg a csicskája sem lenne.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 14:57:50 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12887 Dátum: 12 okt 17, 14:59:17 »

Én éppen erre gondoltam, hogy jó volt a belépője. Semmi idő alatt megjárta a Byakuya, Rukia, Renji és Bach útvonalat és a kardja belecsapása a földbe nagyon jól sikerült. Szerintem éppen ennek a belépőnek a megjelenítése volt Kubo szándéka. Ezért nem szólt semmi másról ez a fejezet és így nagyon rövidnek tűnik.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12888 Dátum: 12 okt 17, 14:59:38 »

Időhúzó, troll, rizsázós és egyben kurvajó fejezet. Fene esne beléd, Kubo.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12889 Dátum: 12 okt 17, 15:19:30 »

rini67 és batai15

A kard eldobása és hirtelen ott terem mellette szerintem eszméletlen jó volt.  bow
Hát még szerintem se elég erős ahhoz hogy Bach-ot legyőzze na de ott van Hashvald (akiről szerintem feltételezhetjük hogy a Stern Ritter-ek "Csillagharcosok" alparancsnokka)
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #12890 Dátum: 12 okt 17, 15:24:21 »

Rosszul gondoljátok. Icsigo használhatja Bankait és olyan gyors hogy nem lehet látni hova üt. Ez rész is azt mutata milyen gyors. Az ö Bankaija a sebességen van,
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #12891 Dátum: 12 okt 17, 15:27:07 »

Igen az ő bankaijának a lényege ugye a sebessége lenne... de régen egyáltalán nem látszott ez rajta... Jó nő az ereje is meg minden, de ténylegesen a sebességen volt a hangsúly.. byakuya ellen lehett látni hogy senbonzakura támadását csak a hadonászással vissza verte, vagy olyan gyors volt byakuya körül hogy úgy tűnt mintha lenne belőle vagy 10. de utána mit lehett látni? bankai!!!!!!!! és sehol semmi.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=I6LJjO11Z8Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=I6LJjO11Z8Y</a>
ennél a vidinél 2:37re gondolok.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 15:30:08 írta batai15 » Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #12892 Dátum: 12 okt 17, 15:48:18 »

Ichigo bankai-a nem a sebességet rejti magában hanem felerősíti a képességeit... lásd a getsuga is sokkal erősebb lesz átváltozás után Pontosan Én most elég kiváncsi lettem rá h hogyan sikerült neki kiszabadulnia, mivel feltűnően széjjeszabdalt ruházatban jelent meg mikőzben még a kalitkában sértetlen volt Gondolkozik
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #12893 Dátum: 12 okt 17, 15:50:10 »

Tévedsz. AZon felül amit mondtál hogy fel erősíti a képességeit is, mint ahogy énis említettem, azon kívül hihetetlen sebességet(is) ad neki.
Szerinted hogy szabadult ki? szét getsuga tenshouzta a kalitkát közbe magát.
Jut eszembe: remélem még ki lesz emelve miért különleges is ichigo(igen tudom hogy ember , shinigami gyereke) csak az hogy ez miért is különleges, mi pluszt ad arra vagyok kíváncsi.
Jah és azon gondolkozom hogy a fullbring még mit ad neki. Mondjuk a legyőzött ellenfelétől erősödne? vagy csak ennyi volt hogy felvezette hogy szerzi vissza az erejét és hogy (valszeg) emiat nem lehet ellopni a bankaiát.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 15:54:50 írta batai15 » Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12894 Dátum: 12 okt 17, 15:53:36 »

Ez annyira Kubos fejezet volt....

Konkrétan annyit történt benne, hogy Ichigo megjött és Byakuya hála égnek hamarosan meghal,de mégis....olyan jó hangulata volt az egésznek, odabaszós belépő és igen jó rajzok, végre Ichigoról megint voltak értelmes képek, azért valljuk be, a 0. osztag elég nagy baromság lett volna most, és mégis csak Ichigo a főszereplő, jó volt ez így mégis rövid és alig történt valami, olyan abszolút Kubo.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #12895 Dátum: 12 okt 17, 15:59:17 »

Byakuya nem fog meghalni ez biztos. De ha mégis Renji Rukia biztos nem fog. Aki itt meghalt az Yama és szerintem Unohana lesz majd az új főnök.
Naplózva
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12896 Dátum: 12 okt 17, 16:12:32 »

-Dante-

Magamat idézem : "A sérüléseket én annak fogom fel hogy a ketrecből/börtönből akart kiszabadulni, biztos Getsuga Tenshou-val is próbálkozott onnan kitörni de egy ilyen kis helyen a robbanás őt is megsebesítette és ez látszik a ruháján meg a bőrén."

A kiszabadulást illetően meg majd kifog derülni pár fejezet múlva de én arra gondolok hogy a legvalószínűbb Kirge halála megszüntette a ketrecet/börtönt.
Második lehetőség: Ichigo erejénél fogva kitört onnan.
Harmadik lehetőség: a titokzatos kardtulajdonos tett valamit vagy Urahara, ha így lett volna akkor szerintem ők is át jöttek volna.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 16:13:21 írta Zangetsu » Naplózva

TNTV
Újonc
*

« Válasz #12897 Dátum: 12 okt 17, 16:12:54 »

Én nem kommentálnám a látottakat. Közelében sincs Ichigo ahhoz az énjéhez amit Aizen ellen képviselt. Legalábbis szerintem. A túlzott árnyékolás miatt láthatjuk csak keménynek és badassnek de egyáltalán nem az. LEgalábbis a látottak alapján ezt tudom csak mondani. Az utolsó kép meg engem igazol mivel eléggé hülye fejet vág, mint általában szokott is.

Amúgy csak nekem tűnik másmilyennek a kardja?

A másik dolog hogy ti elég sokan említitek hogy Ichigo lenyomott valami Sternrittert de én ezt sehol se láttam. Most vagy ti néztetek valamit félre vagy én hagytam ki egy oldalt de én csak annyit láttam hogy valami Dominó csávó lenyomta Akkon-t utána meg Ichi egyből ment SS-be azt csók. Mindenesetre ez a fejezet említésre sem méltó. Inkább Ichinek hatásvadászat mint értelmes fejezet. Na mindegy. Azért nem semmi hogy csak úgy átugrottuk a HM-ben történt eseményeket. Hiába sosem volt Kubo erőssége hogy folyamatos legyen a történet. Mosolyog

DasOmen én nem tudom te melyik Bleach mangát olvastad a rajzok valami borzalmasak. És most nem arról beszélek hogy semmi háttér mert azt már megszokhattuk az évek során. Nevet Hanem arról hogy egy egy kocka erejéig tart Kubonál a részletes rajz ami a karaktereket illeti utána megint borzalmasak. Jó példa erre Ichigo sötét nézése meg ahogy áll agyon árnyékolva. Utána meg a végén az a bamba feje. A többiekről meg ne is beszéljünk. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 17, 16:15:32 írta TNTV » Naplózva
Zangetsu
Gennin
*

« Válasz #12898 Dátum: 12 okt 17, 16:37:55 »

TNTV

Nem értek veled egyet. A rajzok szerintem jók és Ichigon egyátalán nincs agyon árnyékolva meg nincs "bamba" feje.
Ichigo elvileg Shaz Dominot ölte meg bár erre nincs bizonyíték hogy meghalt de valaki megvágta az biztos.
Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12899 Dátum: 12 okt 17, 16:39:22 »

DasOmen én nem tudom te melyik Bleach mangát olvastad a rajzok valami borzalmasak. És most nem arról beszélek hogy semmi háttér mert azt már megszokhattuk az évek során. Nevet Hanem arról hogy egy egy kocka erejéig tart Kubonál a részletes rajz ami a karaktereket illeti utána megint borzalmasak. Jó példa erre Ichigo sötét nézése meg ahogy áll agyon árnyékolva. Utána meg a végén az a bamba feje. A többiekről meg ne is beszéljünk. Nevet

Ízlések és pofonok, az, hogy nincs háttér a mangák 95%ra igaz, még a Death Noteban sem volt állandóan háttér, másrészről ez még mindig átrajzolás szkennelt fos után.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Oldalak: 1 ... 858 859 [860] 861 862 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins