24 nov 27, 21:27:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 830 831 [832] 833 834 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1774186 alkalommal)
0 Felhasználó és 122 vendég van a témában
murasaki
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #12465 Dátum: 12 szep 19, 19:13:38 »

Állati fejezet volt! Végre újra érzem azt a régi jó Bleach-feelinget, amit már évek óta nem. Nagyon örülök, már olyan 20 fejezet óta nagyon elégedett vagyok, remélem ez így is marad.
Azt nem tudom, hogy helyes-e ez a hatalmas szám, sajnos ezt nem tudom, mennyi az eredeti szám japánul. Valóban kissé soknak tűnik.
Ez így most tökéletes, nekem nincs szükségem az animére. Olyan szintű elrajzolások voltak benne, ami számomra tűrhetetlen, a karakterek szörnyű elrajzolása, az a logikátlan utolsó rész..., az időhúzás, az állandó, unalmas fillerek... köszönöm, én nem kérek ebből. Csak a saját véleményem.

Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12466 Dátum: 12 szep 19, 19:15:19 »

Tényleg egy néven vagy számon akartok fent akadni. Láttunk már ennél nagyobbat mondó neveket is a történetekben, mangákban aminek semmi köze nem volt a valósághoz de még sokszor a szituációhoz sem. Szerintem ne akarjatok fent akadni ezen a dolgon. Lesz ennél még cifrább is. Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #12467 Dátum: 12 szep 19, 19:27:56 »

http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2012/263/4/3/bleach_508__zenka_no_tachi_south_by_kasukiii-d5fbry3.jpg

És még hogy nem kell anime?!
Hát már egy színes kép mennyit dob rajta, nem hogy egy epicus hangokkal teli színes szagos mozgókép! Nevet
Azért ez hülye kijelentés volt, mert a 3 nagyból a Bleach-nek van a legjobb animeje (a manga más téma), és amíg ment szépen is szerepelt, szóval jó lesz majd ez az arc animbe, sőt jobb mint mangába, olyan epic lesz hogy keresztbe fossuk magunkat! Nevet
Én már nagyon várom az anime-t. Szépen rajzolt jó zenei aláfestés egyszerűen ami kell az jó volt. Ennél az arcnál meg valami irtó jó lenne az anime. Remélem nem lesz sok cenzúrálás. Pl. Rukia rohadó változatát biztos egy kicsit meglesz változtatva hisz nem csak végzősök nézik/olvassák hanem 15 vagy tán fiatalabb is(beleértve magamat is 15-ként). Azért azt se felejtsük el hogy ott Kubo is rendesen benne volt az anime készítésében nem úgy mint a legtöbb híres animében a mangakák segítenének nekik.

Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12468 Dátum: 12 szep 19, 19:37:41 »

Ha Yama-jii ennyi embert megölt volna, akkor nem borult volna fel a lelkek egyensúlya? Úgy értem ha 1 shinigami öl meg valakit akkor az visszakerül a körforgásba, nem? És mivel Yama-jii most megidézte őket, akkor ez hogy van?   Vagy a kard csak a lelkek "árnyékát" idézi meg?  ikszdé És ide tartoznak vajon a hollow-ok is? Mert belőlük tényleg megölhetett jó pár ezret az öreg  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 19, 19:40:34 írta TsunadeHime » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12469 Dátum: 12 szep 19, 19:52:27 »

Yama bá angry captain kid lett o.O.Állati fejezet bár ha Aizennél nincs Aizen és használja ezt a technikát akkor kb. semmi se maradt volna Aizenből akárhogy halhatatlan"
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12470 Dátum: 12 szep 19, 22:12:44 »

És ide tartoznak vajon a hollow-ok is? Mert belőlük tényleg megölhetett jó pár ezret az öreg  ikszdé
Nem hiszem, hogy élő emberek kaszabolt volna, úgyhogy ezek szerint 10milliárdot már kinyírt belőlük. Az nem rossz, mert az emberiség összesen számlált kb 150milliárd embert, a hollowok pedig belőlük lesznek.
Naplózva

Axel92
Akadémiai tanár
*

The real fun is about to start!

« Válasz #12471 Dátum: 12 szep 20, 08:26:45 »

Végre eljutottam odáig, hogy elolvassam a fejezetet...hát ez valami leírhatatlan ikszdé
Nem elég, hogy Soul Society lassan porig ég, most még a halottakat is visszahozza Yama apó. Ichigo, mire ideér, már mindenki halott lesz xD
De akármennyire is erős a Főkapitány, kelleni fog Kurosaki is a harcban, úgyhogy szerintem nem tudja majd legyőzni mégse.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12472 Dátum: 12 szep 20, 13:43:09 »

Jelenlegi állás szerint Juha nem tudja legyőzni Yamamotót. Vagy van valami trükk a tarsojában csak jól rejtegeti, vagy Yama legyőzi. Talán azért hagyja, hogy Yama használja ellene a Bankaiját, mert várja, hogy a Bankai legyengítse az öreget, mert csak, akkor tudja ellopni azt tőle, ha már a saját mesterét is elkezdi felperzselni. A 3. oldal alján látszik, hogy Yamabá szájából láng, vagy füst jön elő. Most ez annak a jele, hogy őt is megviseli a Bankaija, vagy csak egy aféle jelzés, hogy most nagyon bika állapotban van.

Szerintem 3-4 fejezet és visszatér a cselekmény Hueco Mundoba. Valószínűleg a következő fejezet végén látunk egy North-ot. Aztán a következőben Bach beveti az ütőkártyáját, amitől Yama végzetes sebet kap, majd lesz 1 fejezet Yama múltjáról. aztán vissza Ichigóékhoz. De remélem, hogy tévedek és Kubo meglep minket egy olyan fordulattal, amire senki sem számít. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12473 Dátum: 12 szep 20, 15:52:48 »

Na eddig csak Jama mondhatja el magáról , hogy ő tényleg a halál istene . Meg maximum Ichigo a végső getsuga formával.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12474 Dátum: 12 szep 20, 15:55:56 »

Most tök oylan Jama mintha hádész lenne Nevet Az alvilág istene, csak így lazán halottakat idéz Nevet
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12475 Dátum: 12 szep 20, 19:04:01 »

Én annak örülnék a legjobban, ha jönnének a lélekkirály testőrei is csatázni, és látnánk még jó sok kiba***** erős bankait.
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #12476 Dátum: 12 szep 21, 08:03:10 »

Végre elolvastam a mangát és csak annyit fűznék hozzá lesz ez még durvább is ha jön a: Zanka no Tachi North  ikszdé
Na akkor lesz ott nem mulass Nevet
Szofron: Nem tudom hány éves vagy? De gondolom középsuliba jársz, de amit mondtál hogy ha egy kicsit érettebben gondolkozol beláthatod hogy az a nagy számnak az oka lehet:
1. egy japánról angolra majd magyarra fordítási hiba vagy
2. csak a támadás neve ami nem tükrözi hogy mennyit tud megidézni, a lényeg hogy elég sokat
Amúgy rini67 jól látja a helyzetet nem kéne felakadni egy eltúlzott számon.
SSS: Van benne valami, hogy egy sokkal nagyobb erő áll a quincy-k mögött de akkor csak az a kérdés kik és mifélék lehetnek? ( Személyes véleményem szerint erre kicsi az esély)
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12477 Dátum: 12 szep 21, 09:10:36 »

Az angolban trillion szerepel, szóval a kedves magyar fordító nem tévedett. Mosolyog
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12478 Dátum: 12 szep 21, 11:03:09 »

Ilyenkor jönne jól egy kis japán nyelvismeret Mosolyog
Mindenesetre még ha csak a technika neve is, akkor is tényleg túlzás... nem reklamálásból mondom ezt, csak egy megjegyzés, ez legyen a legnagyobb hiba a mangában Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 21, 18:01:09 írta rougon » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12479 Dátum: 12 szep 21, 11:36:55 »

Nem feltétlenül segítene az angol vagy japán nyelvismeret sem. Ez is szerepelhet például egy Japán nyelvjátékban (rengeteg ilyennel rendelkeznek a japánok) és aszerint lehet, hogy teljesen más a jelentése mint az angol szó szerinti fordításé. Éppen ezért írtam régen olyanokat, hogy sok minden nem biztos, hogy azt jelenti mint amit mi megkapunk az angol fordítás alapján.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 830 831 [832] 833 834 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins