24 nov 23, 23:12:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 815 816 [817] 818 819 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1764894 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #12240 Dátum: 12 aug 30, 00:16:52 »

Tényleg nagyon jók a mostani fejezetek,de most mindenki itt várja az akciót,nagy csattanókat,igy nagy esélyel kubo visszafordul Hm-es szálhoz,az is már régota érdekel,de ezt is folytatnám(fökapitány készen áll arra hogy teljes lángon égjen,csak ne hogy túl gyorsan kihunyjon) Nevet

Off:Amugy tényleg megvan még Aizen de elöbb halnának meg minthogy kihozzák szerintem.
Naplózva

Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #12241 Dátum: 12 aug 30, 11:13:16 »

Üdv!

Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem Aizent is viszont fogjuk látni!  Pontosan  Le van lakatolva valahol SS alatt szerintem és ha elpusztul a szép város akkor az alját csak meg látjuk  Nevet (és a Hogyoku is benne van még)
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12242 Dátum: 12 aug 30, 22:38:07 »

A két góré összecsap, már alig várom >.<#
és megint pont a naruto mangával egyidőben lett nagyon érdekes a bleach is, mint az aizen elleni harcnál
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12243 Dátum: 12 aug 30, 23:14:32 »

Hát nem tom hogy vagy vele de a Bleach kicsit izgalmasabb mint a Naruto na de mindegy:D a lényeg, h itt Yama fogja elpusztítani SS-t:D 
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12244 Dátum: 12 aug 31, 05:22:09 »

Hát Rob azért ez egyáltalán nem így van.. Szerintem yama bankait nyomat, és ellopják tőlle innentől meg bukik ss.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12245 Dátum: 12 aug 31, 07:24:26 »

Ha így belegondolunk elég sok kapitánytól nem láttunk még bankait, pont attól a 4-től lopták el, amiket már százszor láttunk.
És ha jól láttam az uccsó képen kenpachi még mindig shikai nélkül volt, úgyhogy lesz még hova fejlődni.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12246 Dátum: 12 aug 31, 09:20:13 »

Yama-nak szerintem a Shikai-ja is elég ahhoz hogy megküzdjön a kvinsik vezetőjével. Amúgy ha kenpachival így elbánt aki megfelel egy bankai szintű shinigamihoz mint pl byakuya akkor nem tudom hogy akar ichigo győzni.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12247 Dátum: 12 aug 31, 10:31:01 »

Yama-nak szerintem a Shikai-ja is elég ahhoz hogy megküzdjön a kvinsik vezetőjével. Amúgy ha kenpachival így elbánt aki megfelel egy bankai szintű shinigamihoz mint pl byakuya akkor nem tudom hogy akar ichigo győzni.

Majd azzal a végső formájával, amivel kiütötte Aizent. Szerintem úgy is az lesz hogy a végére megtanulja rendesen használni és meg küzd az uralkodóval, és epic fight. A végső forma a halálisten és lidérc erő keverékéből áll, azaz egyszerre jelképezi a két ellentétes létformát egy öszefogásban, és ez fog megküzdeni a Quincy-kkel akik megtörik a világ egyensúlyát és pusztulásba taszítják létezésükkel.
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #12248 Dátum: 12 aug 31, 16:40:45 »

Hi!
Kezdő vagyok, de a fórumot már régóta követem.
Mit gondoltok arról, hogy a főkapitány rokonságban áll-e Zaraki-val vagy Ichigo-val?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #12249 Dátum: 12 aug 31, 16:45:44 »

Mért állna rokonságban Yamamoto Zarakival, vagy Ichigoval? Hmm?
Naplózva
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12250 Dátum: 12 aug 31, 16:59:24 »

Közük nincs egymáshoz kb. ikszdé
Mindegyik teljesen más "műfajt" képvisel.
Yama bá:Nyugodt,de ha úgy van nagyon be tud pöccenni(mint most látjuk) de mint látszik így is olyan mint egy bérgyilkos ,precíz.
Ken-chan:Őrült,kaszabolós,fölényes(csak fél kézzel harcol,szemfedő,csengők..),harcmániás,fight fun karakter Nevet
Ichigo:Nem akar/szeret harcolni.Ha harcol,forró fejjel nekiesik. De megmutatnám milyen egy Eperke harc.
2verzió van:
1.Harckezdete-forrófejűség-eltángálás és elgondolkodtatás-gondolkozás 1 részen át -hirtelen a kis lelki világának okozott fájdalom-hirtelen power up(vagy lidérc átváltozás-harc-öl) - hidegfejű fölényes támadás-elveri az ellent 3 perc alatt-és nem öli meg mert mindig kitalál valamit.
2.Véget ér a harc valamilyen oknál fogva.
3.Aizen elleni utolsó harca.
Utólag nézve... Ichigo egy hibrid ikszdé

Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #12251 Dátum: 12 aug 31, 18:15:49 »

Üdv! Én ilyen alapon gondolkoztam
Bocs a helyesírásért!
A Bleach-ben senki sem lesz csak úgy erős (ezzel remélem egyetértesz)!
Zaraki ereje hatalmas annak ellenére hogy Már Zangetsu is megmondta, hogyha a kard és a gazdája nem müködik együtt akkor egymás ellen dolgoznak (tehát csökkentik egymás erejét). A főkapitány fiatalabb mása (504-es fejezet) és Zaraki külsőben egy kicsit de belsőre (Madarame és Zaraki , Fő kapitány és Sabisake kapcsolata ugyanaz ... és az ilyen nagyon ritka szerintem a Bleach-ben ).

Gondolj Ishin-re halálisten, nem is a régi fajtából (( A régi kapitányokkal nincs kapcsolatban egyedül Aizen és Urahara (Kurotsuchi Mayuri már nem ami meglepő) tud róla valamit  ezt nem én mondom hanem a Kubo a mangában)). A tisztalelkek városában azért az erősek ismertek (bekerülnek nemesi családokba, tisztek lesznek...).
Ishin és Ichigo kb ugyanazokat a támadásokat tudják a kardjaikkal. Emlékszem még mikor Urahara a Shinigamik és a lidércek kapcsolatáról beszélt a manga elején Ichinél hihetetlenül vékony volt a határ ( az akadémiai halálisteneknél miért nem ??? valszeg a képzésük miatt, a fő taicsó tudása az akadémia előttről származik hisz ő alapította azt (Nem furcsa???) Azt hiszem a gondolat menetem többi részét már ismeritek.

Köszönöm, hogy elolvastátok!
Előre is köszönöm válaszotokat!
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12252 Dátum: 12 aug 31, 19:48:54 »

Jó, Aizennek is hatalmas ereje van, de ez még nem jelent semmit. Yumichikának is pontosan ugyan olyan kapcsolata van Kenpachival, mint Ikkakunak. De ez nem olyan ritka Itt van például Kensei és Hisagi kapcsolata. Vagy Nnoitra és Tesla kapcsolata. Jó ötöske egy kicsit terrorizálja a beosztottját, de Tesla nagyon hű hozzá. És Nnoitra üvöltve figyelmeztette őt, hogy Ken-channak nem ellenfél.
Ichigo azért tudja ugyanazokat,  Mint Isshin mert ugye a fia. Yamamoto meg ugye már jóval 2000 fölött jár. Kenpachi meg Isshin nem lehetnek többek 150-200-nál szóval nem nagyon lehet köztük rokoni kapcsolat. főleg, hogy Yamabá szerintem törődne a rokonaival.
Azért az most poén lenne, ha Yamabá beszólna Kenpachinak, hogy "Hagytad, hogy így elverjenek téged. Mikor lettél ilyen gyenge fiam ?") ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12253 Dátum: 12 aug 31, 20:31:40 »

Én még azt is kétlem, hogy Isshin annyira idős lenne. Szerintem ő megközelítőleg inkább emberként öregszik. Másrészt azt gondolom, hogy éppen ezért mert inkább emberek mint shinigamik, ezért jellemző rájuk a hasonló kard és azok képességei. Inkább azt gondolom, hogy egy másik shinigami nemesi családhoz lehet közük Isshinéknek. Ha jól emlékszem akkor a lecsúszott Shiba család lesz a befutó a végén Ichigoék esetében. Már akkor is gyanús volt nekem ez a Shiba család, amikor Byakuya szétakarta szedni a lökött öcsköst Rukia megmentésénél. Nagyon komolyra váltott Byakuya mikor meghallotta, hogy kihez tartozik. Márpedig ehhez elég nyomos indok kell, hogy Byakuya ennyire bekeményítsen.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12254 Dátum: 12 aug 31, 20:44:46 »

Lehet, hogy igazad van, mert Kubo írta, hogy meg fogja magyarázni az Ichigo-Kaien kapcsolatot.  Gondolkozik De Isshinnek teljes értékű Shinigaminak kellet lennie mielőtt elvesztette az erejét. Miután elvesztete az erejét ő is normális emberként öregedett, mert azért gondolom feltűnt volna az embereknek, hogy 20 év alatt nem öregedik semmit. Most csak az a kérdés, hogy miután visszanyerte az erejét, milyen ütemben öregszik.

Lehet, hogy Byakuya bekeményítésének a Shiba klán bukásához van köze. Ha jól emlékszem nem mondták el, hogy miért vesztették el a rangjukat. Gondolom valami elég nagy dolgot kellet csinálniuk hozzá. Byakuya, akkor még maga volt a szabálykönyv. Könnyedén lehet, hogy nem érezte elegendő büntetésnek a rang elkobzását.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 815 816 [817] 818 819 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins