Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12225 Dátum: 12 aug 29, 18:00:47 » |
|
Márpedig SS felkel a padlóról, és szanaszét fogja verni a megszállókat. Utánna meg Kubo fejét fogják szanaszét verni.
Kijelentette Kubo a Festan, hogy SS-t leverik. Itt lehet egy nagy feltámadás, de a végeredmény borítékolva van. SS elbukik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #12226 Dátum: 12 aug 29, 18:04:43 » |
|
SS elbukik, de ha legalább a hadereje fele megmarad ( legalább 6-7 kapitány és ugyanennyi hadnagy) akkor még nem lesz olyan nagy baj. Főleg hogy itt lesz még Nelliel, Grimmjow, Kisuke, Yoruichi, Isshin és Ichigo is. Meg talán Harribel is, de mintha Kubo azt mondta volna őt nem hozza ki HM-ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #12227 Dátum: 12 aug 29, 18:09:34 » |
|
TsunadeHime: Milyen grimmjow? Ha jól tudom eddig sehol se láttam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #12228 Dátum: 12 aug 29, 18:14:28 » |
|
Ha jól rémlik, régebben nyilatkozta valahol, hogy visszahozza Grimmjow-t, de ő a Hueco Mundo-i fronton lesz tartva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #12229 Dátum: 12 aug 29, 18:16:57 » |
|
Igen, csak mintha biztosra vennénk hogy grimmjow az aki kisuke-ra szegezi a kardot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12230 Dátum: 12 aug 29, 18:25:09 » |
|
Harribelről valami olyasmit írt, hogy nem tudja, hogy hogyan hozza ki HM-ből. Aztán ezt megoldotta azzal, hogy elfogták és gondolom a Quincyk főhadiszállása nem HM-ben van. Grimmjow-t pazarlás lenne HM-ben tartani, ha ott már nincs is kemény ellenfél. Yama meg korántsem biztos, hogy győzni fog. Az öt nem kívánatos személy közül Ichigo börtönben van a Dangaiban, Ken-chan meg a padlón van. Gondolom Yama ellen is bevetnek majd valamit. Aizennek is volt ellene terve. Ha az öreget elbukik, akkor gyakorlatilag egész SS morálja nullázódik.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12231 Dátum: 12 aug 29, 18:25:26 » |
|
Egy valami biztos, hogy Grimmjow él, és Kubo szán neki szerepet! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nagy12
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #12233 Dátum: 12 aug 29, 19:17:21 » |
|
Ken-chan meghalt?!? Ne már  (( Ki fog nevetve végig kaszabolni mindenkit? Yama bá nagyon begurult...Nagyon jó fejezet volt eltekintve Ken-chan halálától(ha meghalt...).
|
|
|
Naplózva
|
,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld'' Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12234 Dátum: 12 aug 29, 21:18:19 » |
|
Ismételten egy jó fejezetet kínáltak fel tálcán. Vér sok-sok mennyiségben, ami kezdésnek tökéletes. Kenpachi esetlegesen felmerülő halála nem érdekel egy fikarcnyit sem. Remélem az öreg Yama is elbukik és akkor SS teljes káoszba torkollik. Fejetlenség lesz úrrá az embereken és az irányítás kézben tartásának leghalványabb reménye is elszáll. Személy szerint ennek örülnék a legjobban és megnézném, hogy miként kezelnének egy hasonló szituációt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #12235 Dátum: 12 aug 29, 21:29:04 » |
|
Train: Persze ez izgalmas lenne mert kiszámíthatatlan lenne mi történne azután.  De te mit vársz azután ha mindez megtörténik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
 |
« Válasz #12236 Dátum: 12 aug 29, 21:40:13 » |
|
Azt hogy megjelenjen a királyi gárda és próbáljanak rendet tenni ,majd jön sjanos egy Ichigo aki elver mindenkit ,kb ez lesz. Yamabának halnia kell ,ha Kubo valóban földig akarja küldeni SS-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12237 Dátum: 12 aug 29, 21:47:38 » |
|
Amit én várok ezután? Nagyjából a teljes leigázottság és SS teljes elpusztulás után mindenki boldog lesz (legalább is én) és véget ér manga. Persze ilyen végkifejletre a legcsekélyebb esély sincs szóval kicsit komolyabbra fordítva a szót azt leszámítva, hogy SS-t a földel egyenlővé téve lássam nem várok semmit különösebben ettől a mangától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasonshaman
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12238 Dátum: 12 aug 29, 21:49:08 » |
|
yama bá overpowerebb annál hogy meghaljon de valahogy ki lesz iktatva 1 időre az biztos , viszont én számitanék a hülyegyerekre kyouka suigetsu val az élen. végülis neki se kéne sok bankai hogy elintézze az összes sternrittert nefelejtsük el hogy még mindig lent csücsül megkötözve.
aizen will appear
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12239 Dátum: 12 aug 29, 22:50:17 » |
|
Jó rész volt, de remélem, hogy azért 1-2 kapitány főleg akiknek a bankait ellopták, még megfognak azért hallni!! Yama-bá halála eléggé fordulatos lenne, szóval én várom, de ugy halljon meg, hogy teljes erejét bele adta, azaz bankai-t használjon. Kenpachi-nak én örültem, hisz még 1 darabban van:DD Kiváncsi vagyok már Uraharára szal vmit mutathatnának ott is azt gyors vissza kanyarodás erre 1000 éves visszavágóra!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|