Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12045 Dátum: 12 aug 07, 11:55:53 » |
|
én meg nem szeretlek téged Daishi ,hogy van képed belinkelni ide 1 ilyen képet?! Most nagyon felment bennem a pumpa ez nem a spoiler topic :@
Azért kétlem, hogy ennyire sima meccs lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #12046 Dátum: 12 aug 07, 12:02:53 » |
|
Jéézusom megnyugodtam ,hirtelen nagyon kiakadtam bocsi lehetne már jövőhét és manga. Ám arra nincs sok esély ,hogy a múltkori nem tervezett kihagyás miatt mégis lesz a héten manga? Mondjuk tuti nem lesz Kubo örül ,hogy telnek a hetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12047 Dátum: 12 aug 07, 13:57:09 » |
|
Azért jót röhögnék ha Kubo is csak átszerkesztené az adott képet, persze kínomban de azért röhögnék. Lehet, hogy másnap Kubo is így járna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12048 Dátum: 12 aug 07, 17:28:24 » |
|
Elbírom képzelni ahogy Kubot, ketté vágják a Kenpachi fanok... hogy hogy meri őt kinyírni! Bár van egy olyan érzésem hogy iszonyat összefogják rakni, az igaz h nagyon erős de ahogy elnéztem ezeket a quincy hulladékokat nem felkészületlenül kezdtek háborút ezek ellen. Kb. olyan szituációt képzelek el mint mikor a Raikage és testőrei mondjuk úgy " felkészülten várták" Sasukét a találkozón... hisz nem hiába tudták hogy milyen elemű technikákat használ vagy Aizen kis szörnyikéje Yama-bá ellen. Gondolom itt is az a helyzet hogy kielemezték az összes szóra érdemes shinigami-t, így kenpachi sem kivétel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 17:29:09 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12049 Dátum: 12 aug 07, 20:37:55 » |
|
Azért lennék szomorú, mert Kenpachi ígyis elnyomott karakter volt. Hány meg hány fillerben nem szerepelt például azért, mert nem ismeri a kardját. Még Yami elleni harcát sem láthattuk végig. Remélem valami kompenzációt eszközöl most Kubo. Mondjuk a boss jobbkezét még feldobhatná a vállára egy laza csuklómozdulattal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12050 Dátum: 12 aug 08, 22:29:52 » |
|
Jéézusom megnyugodtam ,hirtelen nagyon kiakadtam bocsi lehetne már jövőhét és manga. Ám arra nincs sok esély ,hogy a múltkori nem tervezett kihagyás miatt mégis lesz a héten manga? Mondjuk tuti nem lesz Kubo örül ,hogy telnek a hetek. Bleach a jövőhéten sem lesz úgy tudom. 2 hetes szünetet tartott Kubo plusz 1 hét kimarad az ünnep miatt. 20.-án lesz bleach amit mi szerdán kapunk meg. Ha tévednék akkor javítsatok ki:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12051 Dátum: 12 aug 08, 23:50:40 » |
|
Mangastream Augusztus 20-át írt ki közleményében még a múlt héten a soron következő Belach fejezet megjelenésével kapcsolatosan. Úgyhogy én csak megerősíteni tudom amit írtál Hiei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #12052 Dátum: 12 aug 12, 09:07:45 » |
|
Haha kint van) Fökapitány is itt van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12053 Dátum: 12 aug 12, 09:16:45 » |
|
Már vártam a főkapitányt Úgy tűnik hála neki Hisagi túléli Zaraki meg naon laza volt, amikor elmondta milyen könnyen szedte szét az ellenfeleit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12054 Dátum: 12 aug 12, 10:17:04 » |
|
A főkapitányt érdekes szállak köthetik Hisagihoz, hogy mindig a segítségére siet. Régebben, mikor Allon kicsit megnyomorgatta Hisagit, a főkapitány ott csatlakozott be a harcba. Most is érdekes módon Hisagihoz megy segíteni. Kenpachi szinte bele sem izzadt három Sternritterbe, ám az már korábban is meglepett, hogy pont ő talált rá a Majesty-re. Ő azért nem olyan jó se lélekérzékelésben, sem tájékozódásban. Megvan az is, akinél Sasakibe bankai-a van. Szóval megtudtuk, hogy a shinigami halála után a bankaia megmarad. (Ez elég ellentmondásos, Byakuya kardja is eltört... ám a kard valódi alakja szabadon viháncolna? Fura...). A csata során remélem rendesen be lesz mutatva, mit is tud ez a korábban be nem mutatott bankai, valamint remélem, hogy valamiféle érzelmi megnyilvánulása azért lesz majd a főkapitánynak. (Düh, visszaemlékezés vagy valami).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12055 Dátum: 12 aug 12, 11:08:43 » |
|
Hát, elment a rész, Kenpachi volt benne a főszám úgyis. Bár az, hogy karral megállította a főmajom a csapást nem jó előjel, de végülis tudtuk, hogy nem Kenpachi veri majd agyon Őkelmét... Mire van eperturmix ugye... na meg nehéz lenne évekig húzni a cuccost ha már most kiverik a szuszt bajuszkirályból. Hisagi ha meghalt volna sem érdekelne, ellenben az a Bankai érdekel, amit lenyúltak a Főkapitány hadnagyától. Egyenesen a nagypapi ellen tolja majd be, így viccesebb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #12056 Dátum: 12 aug 12, 11:39:59 » |
|
Na akkor tényleg három hulla volt Kenpachi hátán, ahogy itt látható: http://www.mangareader.net/bleach/503/3Végén Yamato belépése elég durva volt, úgy látszik tényleg már nagyon durva a helyzet, ha neki is közbe kellett lépnie Viszont csak számomra volt fölösleges Ichigo jelenete? Totál klisé volt.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12057 Dátum: 12 aug 12, 11:57:00 » |
|
Ichigo mondta, hogy nem engedi Byakuyának, hogy meghaljon, szóval még él. Ken-chan nagyon komoly volt, amikor beszámolt a Főnöknek az élményeiről.^^ Yamamoto szerintem most bekeményít és simán elintézi a szakállast, hiába használja a lopott Bankai-t. Kenpachira visszatérve szerintem Yachiru is feltűnik hamarosan. Mutathatna egy Shikait a szőkeség ellen, míg Ken-chan játszadozik. Azért a Főnök se semmi, hogy alkarral véd ki egy ilyen csapást, de már Nnoitrától is látunk hasonlót.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12058 Dátum: 12 aug 12, 14:42:12 » |
|
Kenpachi kardja még mozgásban volt, amikor a főnök megpróbálta megállítani. Lehet, hogy azóta már egy karral kevesebb van Majesty-nek (Erre kevés az esély, de én örülnék neki.) Yachiru szerintem nincs azon a szinten, hogy azt a másikat megverje. Eddig mindig a főnök közelében volt, nem hinném, hogy olyan gyenge lenne. Bár az világosan látszik, hogy a Sternritterek közötti erőkülönbség sokkal nagyobb skálán mozog, mint a kapitányoké SS-ben. Továbbá az is érdekes, hogy mindenkinek inkább "képességei" vannak, eddig még nem nagyon láttunk a megszállóktól tradícionális Quincy íjat. Továbbá az is érdekes, hogy HM-ben gyűjtögették az arrancarokat, meg hollowokat (ahelyett, hogy Quincy szokás szerint eltörölték volna a létezésüket, amire elvileg a Quincy rend hivatott lenne), most pedig az eddig látottak alapján egyet sem hoztak magukkal. (akkor mire kellettek?) Ichigo meg kijöhetne már onnan, mert csak telik az idő. (Az Urahara arcánál lévő kard tulajdonosa még mindig rejtély...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DarkEagle
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12059 Dátum: 12 aug 12, 15:14:45 » |
|
Érdekes ez a Kubo komolyan. Eddig verte magának Főtájcsó vagy mi van? o_O És miért pont oda ugrott be ahova ugrott. Jó bemagyarázhatjuk azzal hogy tudta ki vette el Sasakibelezlek bankai-át. De ez akkor is EPIC FIAL!!! Mit foglalkozik ő egy halott semmitérő alkalmazottal? Mikor közben meg hullottak sorra az komolyabb emberei is. Ráadásul ez a benyögés hogy elveszem a bankaiod öreg. Ezen szakadtam. Életében nem használta a bankai-t majd pont most fogja mi? Neki nem is kell bankai szóval. -.-" Ami Ichigot illeti bele illene már egy cseszett szappanoperába is. Az meg hogy ő ezer km-ről mit dumál koránt sem jelenti azt hogy Byakujon nem halt meg. Kibelezték emberek ezt mert nem hozzák vissza. Lehet hogy Ichigo érez benne egy kis erőt de tuti hogy kipurcan. Milyen lenne már az ha eljátsszák hogy mennyien meghaltak aztán a végén mindenki feltámad majd mert Nagy csöcs-chan mindenkit feltámaszt beleértve magát is mivel ugye szegénykémnek lyukas a mellehúsa. Mindenesetre tudtam hogy lószart se látunk Ken-chan harcából. Most áttérünk az öregre és nézzük hogy gurul dühbe. Az egyetlen reményem hogy egy rész alatt kibelezik vagy ő belezi ki a csávót. Nem is értem amúgy minek kellett beletenni Ichigot csak azért hogy lássuk mennyire szenved?! Rohadtul nem érdekel az sem ha kibelezik. Legalább nem ő lesz a hős megint. ^^" Ken-channak amúgy nagyon rosszul áll a szénája. tuti hogy leverik, egyrészt mert szegénykémnek semmi esélye a hős szerepre ezért tuti hogy elbukik. Ha túl is éli akkor se lesz harcképes állapotban többé. Ha egy karral megállította a kardját a szakáll-man akkor tuti hogy egy csapással félbe vágja csóri Ken-t. Bár Kubot vágnák már ketté de komolyan. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|