hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11835 Dátum: 12 júl 18, 13:34:22 » |
|
Hát ez nagyon gáz SS-nek, egy kapitány mínusz, és még nem is a leggyengébbek közül. Itt tarolni fog a hódítók csapta. SS el fog bukni. Ichigo meg be van parálva De megszívta ő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11836 Dátum: 12 júl 18, 13:34:37 » |
|
Tetszett a fejezet, nem modnom, jó végre látni Byakuyát is félni. De Kisuke támadóját nem megmutatni mekkora trollság már.
Apropó, már amennyire a kép alapján látszik megint csak egy karmolást kapott a mellkasára, ami enyhe fail a bílcs világában. Ha menő vágás helyett a lefejezést preferálnák, már vagy 10-20 karakter halott lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 14:15:55 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11837 Dátum: 12 júl 18, 13:38:19 » |
|
Dettó ez most egyáltalán nem érdekelt , későbbre kellett volna rakni . öööö a gekka tenshou micsoda ? nem rémlik a név.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11838 Dátum: 12 júl 18, 13:51:31 » |
|
Dettó ez most egyáltalán nem érdekelt , későbbre kellett volna rakni . öööö a gekka tenshou micsoda ? nem rémlik a név.
Nem tudom eldönteni, hogy az filler volt, vagy szerepelt a mangában, de volt egy olyan alkalom, hogy nem lőtte el a tenshout hanem megtartottam a kardban, ezzel fokozva a fizikai csapás erejét, lehetségesnek tartom, hogy az akarna lenni. A másik meg miért pont Byakuya? Kira már elment a levesbe, oké megértem Kubo döntését. De még ott van Komamura, Soi fon (lássuk be Ő sem sokat tett eddig a teljes mangához)... Ajánlom, hogy csak komolyabb sérülés legyen belőle ne halál, kezdek kitérni a hitemből. Kira is szimpatikus volt számomra, de történet szempontból talán érthető a sorsa, de Byakuya azért elég rendesen oszlopos tagja a különféle karakterek jellemfejlődésében. Néha nagyon nem értem a mangaka agymenéseit......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11839 Dátum: 12 júl 18, 13:57:07 » |
|
Nem emlékszem, hogy a kardban tartom a Getsugát trükknek neve is lett volna. Amikor az elejét megnéztem reméltem, hogy a végére még berakja Kubo az ismeretlen illetőt, de hát ez nem kívánságműsor. Hát a rothadó Rukia látványa enyhén sokkolt. Az animébe nem tudom, hogy hogyan fogják megcsinálni. As Nodt F-je szóval Fear. Gratulálok a nyerteseknek. Renji biztos sokat tanult a harcból. Jobb ha már most feladja.^^ Byakuya "kivégzése" meglepő volt. Én úgy hittem, hogy neki jó esélye van a túlélésre, erre meg lehet izgulni, hogy él-e még. Legalább Rukiának átmegy majd Rage módba remélem.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #11840 Dátum: 12 júl 18, 13:58:33 » |
|
Remélem, hogy Byakuya nem hal meg Amúgy valahogy éreztem, hogy még nem fogjuk megtudni ki az az alak... Olyan jellemző...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11841 Dátum: 12 júl 18, 14:23:13 » |
|
Kubo a mai fejezetnél trollkodott kicsit velünk. Összességében nem volt rossz fejezet, Ichigo kicsit pánikba esett, Byakuya meg eléggé rossz helyzetben van, ha nem jön valami healer, akkor megfog halni szegény, mondjuk szerintem jó lenne, ha hulna néhány karakter SS-től is. Mert eddigi csaták során mindenki meguszta kisebb-nagyobb sérülésekkel. Hát a rothadó Rukia látványa enyhén sokkolt.
Lehet velem van a baj, de én mikor megláttam kapásból 5 percig röhögtem rajta. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 14:24:35 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11842 Dátum: 12 júl 18, 14:30:15 » |
|
Szegény Byakuya. Amúgy sejtettem, hogy Kubo trollkodni fog a héten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gino
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11843 Dátum: 12 júl 18, 14:39:17 » |
|
Ennyi, most már végérvényesen kilehet jelenteni hogy Kubo a legnagyobb troll a WSJ mangakai közül! Szóval jah, nem tud jól kihasználni egy cliffhanger se, mert mire összehozott egyet, el trollkodja a következő héten, és utána már nem "üt" akkorát! http://media.tumblr.com/tumblr_lqz73uxLsg1r03wbe.gif
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 14:40:11 írta Gino »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11844 Dátum: 12 júl 18, 15:08:11 » |
|
Időközben kijött az mangastream fordítás, ott teshout írtak. Nesze neked fogd meg jól. Kinek van igaza? Meg a másik nagy csalódás, az ezen oldal RIP felirata...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 15:10:39 írta Ronyszkusz »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #11845 Dátum: 12 júl 18, 15:54:17 » |
|
Hát a rothadó Rukia látványa enyhén sokkolt.
Lehet velem van a baj, de én mikor megláttam kapásból 5 percig röhögtem rajta. xD Szerintem egész para volt, olyan kicsit zombi szerű Ha Kubo megöleti Byakuyát, akkor nagyon morcos leszek
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #11846 Dátum: 12 júl 18, 15:57:36 » |
|
Nem hal meg szerintem, ilyen sérülést már elég sokan kaptak és nem lett bajuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11847 Dátum: 12 júl 18, 16:13:49 » |
|
Ultra, nem csak a sérülés mértékét mérlegeljük, hanem az írott szöveget is. A farewell és a RIP azért elég sokat jelent, főleg ha valaki bekap egy támadást, és közben mutatják a közeli hozzátartozót, havert, rokont, akárkit. Ilyenkor nem kutyasétáltatásra szokták elküldeni az illetőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11848 Dátum: 12 júl 18, 16:51:03 » |
|
Nem úgy volt, hogy orihimének már a halál sem akadály?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11849 Dátum: 12 júl 18, 17:04:55 » |
|
Ez az előző meg a mostani rész csak húzza tovább már a kíváncsiságom. Ki volt az a karddal? Meghal byakuya vagy sem? Bankai nélkül elég nehezen lehet őket leverni. Végre többet megtudtunk a tágas szemű sátán fejű képességéről. De ez a kép nagyon nagy... Lefordultam az ágyról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|