STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11805 Dátum: 12 júl 14, 18:38:27 » |
|
És ha a Vasto Lorde-ok dugják végre elő a képüket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11806 Dátum: 12 júl 14, 18:47:34 » |
|
Annak én is örülnék, ha valamikor kiderülne, hogy az espadak között nem vagy alig voltak VL-ok. De ha lesznek is a mangában, nem hinnémhogy zanpaktoval fognak megérkezni, az maradjon csak meg a shinigami/arrancarok privilégiuma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11807 Dátum: 12 júl 14, 18:48:23 » |
|
Most jut eszembe, Aizen egyáltalán nem lehet mert a Hogyoku megsemmisítette a Zanpakutoját. Hacsak nem szervált valamelyik börtönőrtől egy újat, akkor ő bizony ki van zárva a lehetőségek közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11808 Dátum: 12 júl 14, 18:49:29 » |
|
Nem lenne rossz ha befutna egy VL csapat. Bár ha azon a szinten vannak, mint anno Harribel volt, akkor nem lennének túl nagy segítségek. Harribel arrancar-ként erősebb, mint VL-ként volt. Tehát egy csapat Espada szintű arrancar jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11809 Dátum: 12 júl 14, 18:56:23 » |
|
Most jut eszembe, Aizen egyáltalán nem lehet mert a Hogyoku megsemmisítette a Zanpakutoját. Hacsak nem szervált valamelyik börtönőrtől egy újat, akkor ő bizony ki van zárva a lehetőségek közül.
Nem biztos hogy a hogyoku tűntette el a zanpaktot... Urahara ott azt mondta, hogy végre most aktiválódik a pecsét, ezért tűnik el Aizen ereje (és a kardja is az ereje része).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11810 Dátum: 12 júl 14, 19:05:33 » |
|
Nem lenne semmi, ha olyan VL-ok jelennének meg, akik még Aizen elől is sikeresen kitértek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #11811 Dátum: 12 júl 14, 19:12:08 » |
|
Kitértek? Ültek otthon, és nem foglalkoztak vele, azt cső, AIzen meg odaküldte tárgyalni a kis arrancarjait, ami elég fura lett volna, ha ők is Vasto Lorde-ok lettek volna, és egy Vasto Lorde ereje csak az ő szintjükön lett volna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 19:15:19 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #11812 Dátum: 12 júl 14, 19:12:46 » |
|
Én abban reménykedek, hogy Nelliel és Grimmjow is beveti majd magát a harcokba. Nagyon szeretném már látni, amint Ichigo, Nell és Grimmjow vállt vállnak vetve aprítják az ellenfeleket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11813 Dátum: 12 júl 14, 19:16:52 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=wKhveuSzOgg&feature=player_detailpage#t=536sItt mondja Aizen, hogy a Hogyoku úgy döntött nincs szüksége Zanpakutora. Nem sokkal később mondja Kisuke, hogy mivel a képességeinek a határaira ért (Ichigo támadása miatt) a Hogyoku elutasítja őt, megfosztotta az erejétől, és ennek köszönhetően aktiválódott a pecsét is. A Vasto Lorde-ok tényleg király lenne ha megjelennének, de az interjúkban ha jól tudom utalást se tett rájuk Kubo... Pedig elég sokmindent elmondott mik fognak szerepelni, kár lenne ha őket nem vetné be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #11814 Dátum: 12 júl 14, 19:23:37 » |
|
Mondjuk a zanpakutou regenerálódhat, bár ha a Hogyoku zárta el akk nem biztos
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11815 Dátum: 12 júl 14, 19:35:50 » |
|
Aizen sem tévedhetetlen Sőt, itt mindenféleképpen tévedett, mert ha a hogyuku "jószándéka" miatt is tűnt volna el a kard, akkor a pecsétnek nem szabadott volna aktiválódnia, hiszen egy még magasabb állapotba/szintre jutott volna, mint ahol volt... és nem ez történt, hanem a hogyuku elutasította mint mestert, és emiatt tudta Urahara a pecséttel elzárni az erejét. Magának a hogyukunak nem volt oka még jobban keresztbe tenni Aizennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11816 Dátum: 12 júl 14, 23:29:40 » |
|
A hougyoku igazi ereje abban jött elő, hogy teljesítette a használója kívánságát. Ne arra gondoljatok, hogy Aizen lottó ötöst akarna és azt teljesíti hanem a lelke mélyén lévő kívánságra alapoz. Aizen pedig erőt akart amellyel megváltoztathatja a világot. A probléma ott lépett fel, hogy Ichigo olyan erőkifejtésre késztette, hogy minden erejét bele kellett adnia a harcban. Az így megfogyatkozott ereje viszont nem volt képes többé uralkodni a hogyoku ereje felett mint ahogy a Kisuke által belelőtt kidou felett sem. Ezért mondta Kisuke, hogy a hogyoku elutasítja őt és nem fogadja el többé mesterének mert Aizen elérte a teljesítőképességének határait. Így a hogyoku sem tudna már tovább fejlődni. Ez lehetett az oka, hogy a hougyoku megtagadta az erejét Aizentől. Ez viszont szerintem pont azt jelenti, hogy Aizen visszatér eredeti állapotába és újra lesz kardja.
Nem hiszem, hogy olyan sok erős úgynevezett VL létezne HM-ban. Ha így lett volna akkor gondoljátok, hogy engedték volna Aizenéket uralkodni HM-ban. Kétlem. Ha olyan erősek lettek volna akkor szétszedték volna Aizent és bandáját. Szerintem az espadákat és a régi ex espadákat hívták VL-nak, esetleg az erősebb tagjaikat. A történethez Kubo csak Nellielt, Harribelt és Grimmjowot jelezte visszatérőnek. Harribelnek nem lesz fontosabb szerepe a történetre és mint láttuk ő már talán el is játszotta a szerepének nagy részét. Marad Nelliel és Grimmjow. Nellielnek sem szánok sok vagy fontos szerepet ezzel a mérettel. Szerintem csak Grimmjow marad aki fontos szerepet fog betölteni a továbbiakban. Ráadásul szeritem nek is kell olyan erősnek lenni ehez a szétvágáshoz. Az ok pedig az, hogy Grimmjow eddig is baromira erős volt, azóta pedig tovább is erősödhetett. Ha visszaemlékszünk akkor az utolsó pillanatokig erősebb volt Ichigo maszkos alakjánál is. Ráadásul szerintem ez a kard odatartás jellemző nála. Én meg lennék lepődve ha nem ő lenne a tulajdonosa.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 23:39:09 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11817 Dátum: 12 júl 15, 03:42:41 » |
|
Engem hideged hagy, hogy ki az jó isten bukkant fel egy újabb szerencsétlen lesz terítéken azt kész. Viszont egyre jobban érdekel, hogy az ostoba SS mégis mi a rossebet fog kezdeni örülnék, ha eper gyerek még egy ideig nem érne oda akármilyen külső tényező végett. Itt az ideje, hogy SS-t porig rombolják, úgy érzem ez az ellenség tökéletes jelölt erre a feladatra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kék villanás
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11818 Dátum: 12 júl 15, 05:48:59 » |
|
1, Grimmjaw-t nem mutatják mikor a quincik elfoglalják huecho mundot 2,a kardja is ilyen 3,neki van is oka rá Tehát ha nem új szereplő 99% hogy grimmjaw
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11819 Dátum: 12 júl 15, 12:31:25 » |
|
Ichigo elmélkedése szerint, Aizen "elakarta" veszíteni minden erejét. A szívet nem lehet illúziókkal becsapni és hougyoku ezért fosztotta meg mindentől. A dühe sokkal inkább szólt magának, hogy ő volt az aki tenni akart, de legbelül nem akart mást, mint "átlagos"lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|