ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #11775 Dátum: 12 júl 11, 20:58:58 » |
|
Akkor Grimmjow és Gin között vacillálunk. Isshin nem hiszem mert akkor Urahara nem megijedt volna, hanem mosolygás lenne ott. Szerintem Grimmjow, mert ha a databookban is az volt, nem támasztja fel. De az is lehet hogy nagyon meg fogunk lepődni, mert valaki más lesz ott. Végre kezd érdekes lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bull01
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Helyettes Shinigami
|
|
« Válasz #11776 Dátum: 12 júl 11, 21:29:51 » |
|
ő és mivan ha nem is nyomja a képébe a kardot, csak épp mellette áll az ember legyen az akárki, pl 0.1 mp alatt azon sztem bárki meglepődik legyen az régi, v új ismerős, pl ichigó is felvette a sebességet mikor byakujával harcolt még rukia megmentésénél, azt melyik kapitány nézte volna ki belőle, h olyan gyors mint 1 kapitány, aki a leggyorsabbak közé tartozik?.....csak 1 tippkül honnét veszitek h a köv részben pl nem szerepel majd az ishida család?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11777 Dátum: 12 júl 11, 21:44:46 » |
|
Én úgy látom, hogy a penge hozzáér Urahara arcához/hajához. Honnan veszed, hogy a következő fejezetben szerepelni fog az Ishida család?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #11778 Dátum: 12 júl 11, 22:00:23 » |
|
Nocsak megéltük ,hogy komoly találgatások folynak a "Bleach manga" topicban ,lehet mégsem lesz olyan rossz ez a fejezet Igen a data book szerint Gin halott ,viszont a képek amiket linkeltek tényleg hajaznak Gin-re ,az a baj kubonál nem lehet ezt eldönteni ,bár én örülnék a legjobban ha az Gin lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11779 Dátum: 12 júl 12, 09:44:58 » |
|
Yoruichi karddal:DDD Én lennék a legboldogabb:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #11780 Dátum: 12 júl 12, 10:04:43 » |
|
Hát azt végre én is megnézném, a jó öreg cicust végre fegyverrel. Mármint az öklei eléggé halálosak és ott van a shunko is, de egy igazi halálisten csak lélekölő karddal nyomatja. Amúgy én is Grimmjow-ra szavazok, de az a fránya zanpaktuo alakja nem hagy nyugodni. Az meg hogy félelem, vagy meglepettség látszik az arcán nem tiszta. Inkább meglepettséget mondanék. Részemről lehetne akár Nel is visszaváltozás után, kard kiengedése előtt, mert neki egy lándzsája volt emlékezetem szerint. Mindegy ki az, csak legyenek fordulatosak és izgalmasak a részek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #11781 Dátum: 12 júl 12, 10:08:44 » |
|
Akkor Grimmjow és Gin között vacillálunk. Isshin nem hiszem mert akkor Urahara nem megijedt volna, hanem mosolygás lenne ott. Szerintem Grimmjow, mert ha a databookban is az volt, nem támasztja fel. De az is lehet hogy nagyon meg fogunk lepődni, mert valaki más lesz ott. Végre kezd érdekes lenni. Biztos Grimmjow, vagy Stark, de Gin már meghalt, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #11782 Dátum: 12 júl 12, 17:10:57 » |
|
Hopp kihagytam a mondatból egy fontos részletet. Bocsánat Szóval Szerintem Grimmjow, mert ha a databookban az volt, hogy Gin halott, akkor csak nem támaszta föl. Stark is halott nem? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/375/11 ebből ítélve, meg maga a fejezet, hogy visszaemlékszik a dolgokra, én arra következtetnék, hogy halott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heureka
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11783 Dátum: 12 júl 12, 17:17:22 » |
|
Lehet Aizen mert valahogy valaki kiszabadította. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11784 Dátum: 12 júl 12, 17:20:37 » |
|
Ha ő lenne akkor minimum egy 2 oldalas monológ közepette jelent volna meg... Ez a támadás nagyon nem rá vall, inkább valaki vadabb személyiséget tudnék hozzá társítani, így én is Grimmjowra tippelek. Nagyon örülnék ha kiderülne hogy Gin mégis életben van de nem tartom valószínűnek.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
bull01
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Helyettes Shinigami
|
|
« Válasz #11785 Dátum: 12 júl 12, 17:21:27 » |
|
stark halott elv gin is, sztem ha szemből mutatná, kb az utolsó előtti képkockán ahol a "franc" szó szerepel http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/500/18 akkor kb a szó és a haja közt kellene lennie a kardnak szem kb 5-10cm-re a fejétől, az meg h az ishida család szerepel-e a kövi részben azt azért gyanítom mert marhára lapítanak, és velük együtt jöhetett isshin is, v csak nekem fura h sinigami és quinsi harc van és ők meg sehol? minimum 1 oldal vállalást megérdemelnének, h kinek az oldalán is állnak.... sztem.... azt lehet h nincs igazam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #11787 Dátum: 12 júl 12, 17:59:21 » |
|
Én kb úgy 70-90+cm-es pengehosszúságot saccolok, és egy legalább 180 magas tagot (persze, ha hosszabb a kard, akkor a
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11788 Dátum: 12 júl 12, 19:01:23 » |
|
Ahogy átfutottam a hsz-eket sehol nem láttam Yammi nevét felbukkanni. Ő is valszeg él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11789 Dátum: 12 júl 12, 19:12:50 » |
|
Azt mondod, hogy Kenpachi és Byakuya életben hagyta volna? Mindegy is, a kutyája nélkül úgyis értelmetlenné vált az élete...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|