Na, ez kicsit vegyes volt. Az elején folytatódik a Shinigamik elpusztítása ami (nekem) pozitívum. Közben Ichigo kapja a szokásos lelki összeomlásának előkészítését. Ez jelenleg elmaradhatna, mert Csak az Aizen elleni háború alatt többször eljátszották. Lassan leszokhatna róla.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/500/16Innen kezdődik a fejezet valóban érdekes része.
Ezek szerint a betűk nem az erősorrendet jelölik, hanem az egyén valamilyen specialitására utalnak. Valószínűleg az kapja az adott betűt, aki az ahhoz tartozó képességben/tulajdonságban a legjobb.
Nos ha igazam van (akkor is ha nem) írok néhány tippet az egyes betűkre.Most ötlethiány miatt kihagyok néhányat. Persze ha van valakinek jobb ötlete, akkor mondja nyugodtan.
A : Archer, Arrow, Atack, Absorb. Logikusan az alapvető quicy harcstílus nagymestere.
B: Itt két ötletem van.
Blood(blutt). Ha már behozták ezt a képességet, akkor legyen valaki, aki eltúlzottan magas szintem használja.
Big: Nem valószínű, hogy azért kerül valaki egy elitosztagba, mert nagydarab, de volt már rá példa a történelemben.
C: Controll. Mint láttuk Jidanbout és a 12. osztagos tagot irányította valaki. A módszerhez kapcsolódva szerintem a Ransoutengaijra épül. Annak az alapja, hogy a végtagot irányítsuk szóval kis (nagy) továbbfejlesztéssel ki lehet belőle hozni valami hasonlót.
D: Itt több külön álló ötletem is van.
Defense: Logikusan egy védelem beállítottságú emberke.
Decay: Ez meg pont az ellentéte. Sunyi/nehezen védhető módon hatalmas pusztítás/az ellenfele gyengítése.
Deathly: Logikus. Olyan képesség, aminél akár nyersz akár vesztesz nem éled túl a csatát.
E: Hát igen. Banbiettábol nem láttunk eleget, hogy épkézláb elméletet tudjak összedobni. Olyan ötleteim vannak, mint az everything meg hasonló, de ezek nem igazán idevágó szavak.
F: Azaz a jelenlegi legszimpatikusabb Stern Ritter As Nodt.
Első ötlet: Fatal. Akit leszúr, az meghal. Ez szerintem elég végzetes.
Második ötlet: Fearfull. Meg kell hagyni nem szívesen, találkoznék vele egy sötét sikátorban. Lehet őfelségét is sikerült megijesztenie.
Harmadik ötlet:Fast. Nem kell magyarázni, de mivel még nem láttuk hirenkuyaku-t használni így nincs ami alátámasza.
De ha már As Nodtnál tartunk.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/495/8A két szélső sinigami elég érdekes pózban van. Ez lehet valamilyen utalás az erejére.
G: Good, Great, Graceful. Ezek közül egyiket sem tudom közvetlenül a harchoz kötni más meg nem jut eszembe.
I: Inteligent. A Illetékes zseni akit Majurinak kell felülmúlni.
J: Kiderült.
K: King, Kick. Semmi használható ötlet.
P: Peace? Egy háborús megszálló seregben nem valószínű, de nagy poén lenne.
U: Nanana, egy nyomorék így első ránézésre és még nem is mutatott semmit.
V: Vengeance. Semmi harchoz köthető nem jut eszembe csak ilyen személyiségre utaló dolgok.
W: Warrior. Nem kell magyarázni. Szintén ötlethiány, de valamit írni akartam.
A fejezet másik érdekes pontja Mikor Kirgét kettévágják.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/500/17Pontos függőleges kettévásás a tömegközépponton keresztül. Ilyet nem sok Karaktertől láttunk.