24 nov 05, 14:43:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 738 739 [740] 741 742 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743691 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #11085 Dátum: 12 márc 21, 15:47:29 »

Remélem hogy kapitányok is fognak hullani komarura meg mondjuk kyooraku meg yamato akkor eléggé be lenne fenyítve soul society, és akkor lenne igazán izgalmas a dolog.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11086 Dátum: 12 márc 21, 15:50:56 »

Kommamura felőlem is mehet. Viszont ha Yama-jii-t, Kyorakut, Ukitakét és Unahanát is el tudják intézni, akkor nagy bajok lesznek. Amint azt láttuk a harmadik espadat elintézték, de ott van még Grimm, a hatos és az ex hármas Neliel külső segítségnek. Így nem tűnik valami soknak  >.<# Gondolom így megint Ihigo lenne a megmentő. Nem unalmas ez egy picit? Vagy csak nekem?  smirksweat Nem számít, majd meglátjuk  Nevet
Sasakibe meg meghalt? Ez van.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 15:51:53 írta TsunadeHime » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11087 Dátum: 12 márc 21, 15:58:38 »

Most jutott eszembe, hogy azt nyilatkotzta, hogy még nem tudja, hogy hogyan hozza ki Harribelt HM-ből. Hát rájött a megoldásra. Nevet
Felőlem még Rose és Shinji is meghalhat. ikszdé Meg Yachiru, Renji Rangiku (ha újra hadnagy, akkor) Mashiro, Rukia és Hisagin kívül az összes hadnagy meghalhat.
És vajon mi lett Harribel fraccionjaival ? Gondolkozik
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #11088 Dátum: 12 márc 21, 16:27:48 »

Nos nekem a fejezetből le jött 1-2 dolog.
A, Ivánka és a főmufti nem biztos hogy  ugyan ahhoz a "fajhoz" tartozik.
B, HM-et is igába hajtották és nem csak SS re fáj a foguk.
C, Bár ez szerintem mindenkinek le esett már de kegyetlen harcok elé nézünk.
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11089 Dátum: 12 márc 21, 17:11:41 »

Nem tudom, hogy valakinek is feltűnt-e de most ichigo nem magától indul segíteni valakin! Nevet Nálam ez egy hatalmas pozitívum, azt hittem hogy ez is olyan lesz, hogy meglátja az ellent, és eldönti, hogy neki kell őket levernie.
Egyébként a rész az sokkal jobb volt mint az előzőek, talán ha kicsit magyarosabb lesz akkor lehet hogy jobban ki fog tisztulni előttem a kép, mert egyenlőre még furcsa. De ez a váratlan fordulat ez bejött  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 17:12:34 írta balint002 » Naplózva
Zayala20
Gennin
*

« Válasz #11090 Dátum: 12 márc 21, 18:17:39 »

Fújj, de utálom az ilyen alakokat. Utálja a harcot, de azért mosolyogva nyírja ki két alárendeltjét is egy fejezet alatt. Hát, ezzel az alakkal sem leszünk barátok Lehánylak De igaz, ami igaz, ha szegény Haribelt így lerendezték, elég táposak lehetnek. És Nel is visszatért, már csak Grimmjow kell, és kap tőlem Kubo egy piros pontot Nevet

Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11091 Dátum: 12 márc 21, 18:20:51 »

Szerintetek amúgy milyen kínzási módszereket alkalmaztak ellene?  Pirul Talán egy rakás perverzről van szó  smirksweat
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11092 Dátum: 12 márc 21, 19:08:17 »

Hat ressureccionban Harribel eleg sokat mutat ikszdé szoval lehet, hogy rakattantak a nemetek Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11093 Dátum: 12 márc 21, 20:25:59 »

Kubo is azt írta, hogy HM szépsége. Nevet Reméljük, hogy nem ölik meg a következő részben...
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #11094 Dátum: 12 márc 21, 20:51:50 »

A fejezet nagyon rendben volt szerintem, remélem innentől ennél rosszabb fejezetet nem is kapunk.  Mosolyog
Most kitérnék egy kicsit Sasakibére, meg a Gotei 13-ra.

Semmi bajom nem volt Sasakibéval, a halálát is gond nélkül elfogadom. Viszont mi értelme volt egy olyan karaktert megalkotni egyáltalán, aki csak a SS arcnál volt arra jó, hogy Ichigo leverje egy pillanat alatt. Úgy áldozta fel őt Kubo, hogy az erejéről csak sejtést kaptunk az anime fillerből(villám típusú Zanpakuto?)

Ha Kubo követi ezt a logikát, máris kezdhetik temetni Isanét,Nemut,Yachirut(ő biztos nem fog harcolni),Nanaót meg Ibát.
Kérdem én miért van szükség díszhadnagyokra? Még Omaedának is adott harcot, annak a dagadt, lusta madáragyúnak.

Kapitányokról még annyit, hogy Kubo, Unohana harci bemutatásával majd lép egyet, remélhetőleg jó irányba. Ha ez meg volt Ukitakénak is adjon egy vérre menő harcot.FKT-ban csak védekezett Lilynettel szemben, meg visszavert egy Cerót, aztán kapott egy lyukasztást.

Komamura meg ne csak Fraccionokat verjen le, hanem verjen már le valami erős ellenfelet, anélkül, hogy darabokra szednék. A Bankaija csak egy óriás woodoo-baba. Egyszerűbb eltalálni az óriást, hogy sérülést vigyél be Komamurának, mint támadni a testét. Remélem mutat fejlődést, mert egyértelmű, hogy ő a leggyengébb kapitány jelenleg.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 20:55:02 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11095 Dátum: 12 márc 21, 23:41:50 »

Az modjuk érdekes, hogy maga Ivan mondja a 482. mangában, hogy ő nem arrancar.  A főnök meg azt mondja, hogy akármennyi arrancart tud még létrehozni. Szóval akkor hogy is van ez? Maszkja volt, de quinchy fegyvert használt.
Harribel meg szerintem Hitsugaya szintjén van, a csatában Hitsugaya lényegében le is győzte, csak Wonderweiss üvöltése mentette meg. Szóval annyira ez nem nagy szám, hogy láncra verték. Remélem Grimmjow edzett eleget és nem fog csalódást okozni. Úgyis tartozik Ichigonak az életével. Lassan azért tisztulhatna a kép és érdekelne, hogy mik ezek az építő pillérek, amikre utal az ellenség vezére.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11096 Dátum: 12 márc 22, 00:26:02 »

Minden bizonnyal a terve beindulására gondol. Leosztotta a lapokat és most várja, hogy mi lesz a reakció a lépéseire.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11097 Dátum: 12 márc 22, 07:37:50 »

Hmm jó fejezet volt erre azt mondom, hogy tetszett Nevet. Harribel láncra verve különösen nem döbbentett meg Aizen idejében sem tartottam sokra szóval nem lepődtem meg, hogy ilyen helyzetben láttam viszont. Nel érkezése, hát az olyan Neles Nevet. A főnök szimpatikus nekem nem spórol az embereivel, de ezekért a töltelékekért nem kár, ahogy Sasakibe halála sem érdekelt egy kicsit sem. Viszont SS előbb-utóbb ráfanyalodik megint eper gyerek segítségére gondolom nem puszta véletlen egybe esés, hogy a kretén Sasakibe haláláról is elhintették neki az információt.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11098 Dátum: 12 márc 22, 18:51:45 »

Azért a fullbring arcban egyetlen egy dolog volt ami tetszett. A fő taicho szavai. MEg hogy segített Ichigonak az epic volt és engem is meglepett.
Amúgy Train amit leírt tejesen lefedi azt amit én érzek és tapasztaltam.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11099 Dátum: 12 márc 22, 22:04:52 »

Jó kis rész volt, bár nekem a fő boss egyáltalán nem jön be. Nem tudom valahogy nem tetszik, ahogy az embereivel bánik. Meg a többi sado mazo ruhás csóka... meg sem rezzentek, hogy a semmiért, kinyírta két társukat. Haribell abszolúte nem érdekel, de azon azért elgondolkoztam, hogy a fő boss azt mondta annyi arrancar-t szerez amennyit akar, mert övék Hueco Mundo... De akkor nekik sikerült rájönni, hogyan lehet arrancarokat létrehozni? Rájöttek valamire amire se Aizen se Uraharának nem sikerült? Meg  nem arról volt szó, hogy eltörlik a lidérceket?  Gondolkozik
Minden esetre Ichigo helyében én már rég szaladnék, hogy "Urahara segíts a rossz fiúk megint engem akarnaaaak!" Jó nem azért, de hátha tud valamit a kalapos fazon. remélem a következő felyezet is ilyen jó lesz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 738 739 [740] 741 742 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins