24 nov 05, 14:33:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 737 738 [739] 740 741 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1743671 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #11070 Dátum: 12 márc 17, 13:32:02 »

Mint a Naruto-ba az Uchiha és a Senju? Hááát, az nem lenne erőltetett egy kissé? De a Bleach-ről van szó, tehát bármi elképzelhető...
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11071 Dátum: 12 márc 17, 13:36:28 »

Bennem most már teljes a kavar, hogy ki kicsoda, mi micsoda, szóval én nem is gondolkozom ezen, majd kiderül Nevet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11072 Dátum: 12 márc 17, 19:48:46 »

Végül is miért nem lehetne, de szerintem nem lesz narutohoz hasonló ősi szál. Szerintem elég azt megnézni, hogy Ivan által használt kereszt eléggé hasonlít Ishida és a quinchy-k keresztjéhez, és Sasakibet is egy hatalmas nyíllal szögezték a falhoz. Szóval nekem ezek a jelek eléggé egyértelműen mutatnak a kilétükre. Persze mivel ilyen egyértelműnek tűnik lehet, hogy lesz egy nagy csavar. Mondjuk mivel a quinchyk utálják a shinigamikat, így könnyű megérteni miért is akarják elpusztítani SS-t.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #11073 Dátum: 12 márc 19, 12:51:51 »

nekem is van egy elméletem... mivan ha ezek az akárkik egy vmiféle közös ősfajhoz tartoznak? Ha a shinigamik és a quincy-knek közös ősük van amiből később különfejlődtek?

Nekem erről először nem a naruto ugrott be, hanem az ember meg a majom kifejlődése xDDDD
 De ez am nem túl vszínű szerintem, mert a shinigamik nem egy faj, hanem akárki lehet, akinek halála után van lélekenergiája. A quincyknek pedig életük során van lélekenergiája, de az már más tészta őken tekinthetjük 1 klánnak,
de mivel a shinigamik, pl.: renji vagy rukia lehet, h a világ két másik szegletéről érkeztek, és semmi közük nem volt 1máshoz, mégis mind2en sinigamik lettek, így nem valószínű, h minden shinigaminak közös őse volt, gondolom xxDDDD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #11074 Dátum: 12 márc 20, 12:33:53 »

Hát remélem a héten lesz már új manga, és lehetne legalább 25 oldal a múlt heti hiánya miatt. Nevet
Az ellenség vezére nem hiszem, hogy a lelkek királya lenne, de a befejezés előtt azért róla is ejthetnének pár szót. Anno még a vaizardos Aizenes visszatekintésben esett szó róla, hogy az egyik osztag kapitányát magasabb rangra emelték, a 0. osztagba. Azóta nekem nem rémlik, hogy szóba került volna sem a testőrgárda, sem a király. Csak Urahara mondta, hogy odaadná az életét is, hogy megvédje a királyt. Szóval erre a szálra is rámehetne Kubo mester, elvégre ez lesz a befejező arc. Holnap talán okosodunk az ellenség kiléte felől és akkor véget érhet a találgatás.
Naplózva

Gino
Chuunin
*

« Válasz #11075 Dátum: 12 márc 21, 11:01:05 »

Váááá megérte várni, visszatérnek a túlélt Espadak! Nevet
És még azt mondják hogy nem történik semmi, hát gyerekek ilyet beledobni így az elejére kb 5 fejezete kezdődött új arcba, nem mondom, nem kicsit b@sz oda sztem, mert ilyet én Kubo helyébe jóval későbbre tartogattam volna, mikor már jóval benne vannak a csatába, és éppen a halálukon vannak a shinigamik, és egy "aféle" felmentő seregként szolgált volna, de ez csak az én elképzelésem, de nem bánom hogy ilyen hamar már megjöttek! Nevet
Már csak egy normális scan kell a fejezetből, merd eddig csak raw scan van, abból meg nem sokat értek! ikszdé
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11076 Dátum: 12 márc 21, 11:33:07 »

Érdekes volt. A tagok főnöke nem nagyon szereti a félrebeszélést az biztos. Nel pedig még mindig olyan amilyen volt.  Nevet Reméltem, hogy Inoue teljesen helyrehozza a maszkját. Sajnos nem így történt. Másrészt úgy tűnik, hogy ezek a fickók nem csak SS ellen indítottak háborút hanem HM ellen is. Harribel mint fogoly. Érdekesnek ígérkezik, de majd meglátjuk az összhatását. Így nem is csodálkozom, hogy beszállnak az arrancarok is a háborúba. Azért kíváncsi leszek, hogy Grimjoww és a többi arrancar képességét hogyan cseppfolyósítják.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 13:41:43 írta rini67 » Naplózva
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11077 Dátum: 12 márc 21, 14:22:57 »

Nem volt 1 nagy szám a fejezet, de legalább megtudtunk pár érdekes dolgot. Úgytűnik Sasakibe meghalt, sejtettem, hogy meg fog halni, de amúgy, kiváncsi vagyok, Kubo mikor szándékozik megmagyarázni, hogy ezek, az "izék" végülis kik, hogy háborút indítottak SS meg Hueco Mundo ellen. De azért a főnök elég rendesen levágta a gyereket, aki pofázott Ivánnak, konkrétan a srác kicsit szétszort lett. xD
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11078 Dátum: 12 márc 21, 14:24:46 »

Talán Kubo mégsem a gyehennán fog ropogósra sülni xD Az eddigi fejezetek alapján ez volt a valószínű, de ez most jól sikerült, történtek benne dolgok xD

Az első kellemes csalódás, és a fejezet legnagyobb pozitívuma Sasakibe halála volt. Nem volt vele bajom, meg semmi, de nem is tudom, meghalt-e egyáltalán pozitív szereplő a blícsben valaha. Na meg ez még nem is a kettévágás kategóia volt, hanem 'csak' átszúrták. Végre láttuk enneka  káros hatását.

Második meglepetés Nel volt, aki azon kevés szereplők közé tartozik, akiket nem kifejezetten gyűlölök (bár elég fura, hogy mindneki feltápolta magát az egekbe, ő meg még nem a Neliel formátumát használja..).

Harmadik jó dolog: fanservice Harribel. Nem szeretem őt, de most már látjuk, hogy Zagnesu 2.0 nem csak SS-t akarja, hanem mivel ő a menőcsávó HM-t is, így nyílván nemsokára felukkan a többi espada is. Lehet elmennek megmenteni Harribelt (persze amilyn jó viszonyba vannak egymással xD). Majd elválik.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11079 Dátum: 12 márc 21, 14:59:16 »

Hát mit ne mondjak, Ivannak sem jutott nagy szerep ebben arcban, pár fejezet alatt meg is ölték xD. Bár nem kedveli a harcot, a király előszerettettel szereti kivégezni a beosztottait minden különösebb ok nélkül...

És igen, úgy látszik megvan az első halálozás a jók oldalán, bár amilyen kevesett szerepelt Sasakibe, Kubo kb ugyanazt a hatást érte volna el nálam ha pl ő halt volna meg: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/105/15  smirksweat
Persze nyilván ebben a végső arcban már komolyabb veszteségekre is számíthatunk.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 15:00:33 írta mateee-kun » Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #11080 Dátum: 12 márc 21, 15:00:59 »

Végre beindulnak a dolgok, kezd érdekes lenni ha 3. espada fogoly.. akkor nem piskóták ezek,..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #11081 Dátum: 12 márc 21, 15:05:42 »

Na végre kezd visszatérni a régi hangulata Bleach-nek, Nel és Haribel is visszatért, már csak Grimmjowra leszek kíváncsi, hogy mi lesz vele, mikor fog betoppanni, már nagyon várom. Szerintem egész jó fejezet volt, legalábbis nem volt vészesen rossz. Viszont tényleg nem semmik a fickók, ha Haribelt fogva tartják.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11082 Dátum: 12 márc 21, 15:30:31 »

Jól kezdődik a délután, kihagyott a szívem egy pillanatra, amikor megláttam a képet a főoldalon!. Ohh My God
Nagyon nem így képzeltem el az Espadák, visszatérését. Harribel legyőzve, láncon Nel meg lepottyan az égből, na jó kis Nelnek így képzeltem el. xD Már csak Grimmjow bujkál valahol a háttérben.

Sasakibe halála nem nagyon hat meg, de valamelyik jónak meg kell halnia, akkor legyen ő.
Akkor most Ivan mégis Arrancar volt ? Mert a főnök és a maszkos beszédjéből ez jött le.
Meg a jég palota Hm-be vezető úton lenne ? Mert az a rész, amikor Zangetsu vagyis a főnök felmegy a lépcsőn, az eltűnik mögötte, és a szobának sem látszódnak kívülről a falai. Meg ahogy nézem a trónus is eltűnik, szóval az is csak lélekrészecskékből van.
Szóval Nel segítséget kér, hogy mentsék meg Harribelt ? Nem hangzik rosszul, főleg, hogy mindenki a megmentőknek képzelték az Espadát, erre ők szorulnak segítsége. Nagyon ravasz Kubo, jól csinálod. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #11083 Dátum: 12 márc 21, 15:34:07 »

Nagyon rossz volt ilyen helyzetben látni Harribelt...Nem lehetnek gyenge ellenfelek, ha a Harmadikot így elintézték  smirksweat Nelnek viszont örültem  Nevet Az egész sorozatból ő az egyik kedvenc szereplőm. Kíváncsi vagyok vajon visszatér-e az eredeti alakjába? Remélem igen.  Nyelvesít
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11084 Dátum: 12 márc 21, 15:45:37 »

Hát megint nem kaptuk meg a napi adagot rendesen... Nel lepottyant az oké Nevet Sasakibe meghalt, hát sajnálom Szomorú Harribel kikötözve... Szomorú és már ressurecciónban volt szóval vele is simán elbántak, még abban a formában is..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 737 738 [739] 740 741 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins